Židovská cirkev zradila Jehovu aj svoj národ.

Čo mali podľa vás robiť židovskí duchovní vodcovia v časoch Ježišových? Podľa mňa je odpoveď jednoduchá, mali Ježiša spoznať ako Mesiáša, počúvať čo im hovorí a podľa toho konať. Niektorí aj uverili, že je Mesiáš, ale väčšina ho odmietla, vraveli že je Belzebubom posadnutý a snažili sa ho verejne zdiskreditovať. Takže zákonníci, farizeji, kňazi čiže ako keby židovská cirkev ako celok Ježiša odmietli ako falošného proroka a vynútili si jeho zabitie, keďže s ním inak nevedeli bojovať.

Ježiš a Otec boli a sú jedno. Čiže židovská cirkev sa postavila proti Jehovovi. Pustošenie Jeruzalema, zničenie chrámu, masakrovanie Židov a ich vyhnanie z Kannánu podľa mňa nebola žiadna náhoda, ale pomsta Jehovu voči tomuto ľudu. Židovský ľud si vytrpel obrovské bolesti kvôli nesprávnemu postoju židovskej cirkvi. Tento ľud bol starostlivo vedený a Stvoriteľ sa tam dal poznať ako v žiadnom inom národe. Nakoniec im dal aj svojho jediného syna, ale oni mu túto obrovskú lásku a opateru oplatili tak, že na Ježiša neustále striehli, ubližovali mu až ho nakoniec dali zákerne zabiť.

Ako sú na tom kresťanské cirkvi v Európe alebo na Slovensku? Abd-ru-shin tu zanechal knihu, v ktorej nás uvádza do všetkej pravdy, presne tak ako to Ježiš vyprosil od Otca a prisľúbil učeníkom. Abd-ru-shin naozaj Ježiša oslávil. Je pravda že neoslávil ľudí, ktorí páchajú neprávosti a neoslávil ani cirkvi. Lenže jeho dielo odpovedá na všetky otázky nášho bytia. Podľa mňa je riešenie jednoduché – kresťanské cirkvi by toto učenie mali prijať, pretože je z vôle Božej. Kresťanské cirkvi však majú tisíce dôvodov a argumentov prečo to neprijímajú. Existujú určite niektorí, čo spoznávajú že dielo je pravé, ale cirkvi ako celok sú proti.

Podľa mňa sa v cirkvách počnúc tou židovskou zakorenil jeden zlozvyk. Kňazi majú určité vedenie a cítia, že Stvoriteľ existuje, študujú písma a snažia sa žiť podľa Božích pokynov. Na základe toho sú voči bežným ľuďom tí čo prikazujú a ukladajú tresty. Lenže mne to pripadá, že sa príliš do tejto úlohy vžili a zabudli na ďalšiu ich povinnosť, že ako prostredníci medzi ľuďmi a Stvoriteľom, musia aj oni poslúchať a to Stvoriteľa. Oni si nemôžu na konciloch hocičo odhlasovať a prehlasovať to za Slovo Božie. Takto to nikdy nefungovalo.

Pripadá mi to, že kňazi sa príliš upli jednostranne na prikazovanie ľudu, ale na to že majú byť poslušní Bohu akosi pozabudli. Dialo sa to v Izraeli kam Stvoriteľ posielal prorokov, ale kňazi a ľud boli často proti nim. Vyvrcholilo to keď sa kňazi postavili proti Ježišovi. Teraz na pokyn Stvoriteľa Abd-ru-shin napísal dielo, ale cirkev je opäť proti tomu aj tu na Slovensku. Vieme už ako dopadli Židia, ktorých nesprávne viedla ich cirkev. Podľa mňa by sme sa z toho mali poučiť, aby sme sa vyhli mnohým utrpeniam.

Reklamné banery na blogu Pravdy.

16.10.2024

Najnovšie už reklamné banery po boku zasahujú až do článkov. Mne sa to už zdá cez čiaru. Je problém tie články vôbec čítať, kvôli agresívnej reklame. Chcem sa spýtať aký máte vy na to názor ostatní blogeri a čitatelia.

Neváhajme pomáhať.

14.10.2024

Je to totiž základný predpoklad, aby pomoc mohla prísť aj k nám samotným. Mne to pripadá tak, že aj keď by sme boli najčistejší človek na svete, keď chceme byť v niečom úspešní musíme splniť určité podmienky. Keď chceme byť úspešní v určitom odbore musíme si svoju prácu urobiť naozaj na vysokej úrovni. Je to tiež akýsi zákon alebo len úplne prirodzený [...]

Čisté a špinavé energie okolo nás.

09.10.2024

Okolo nás prúdia čisté aj špinavé energie rôzneho druhu. Ak sa dostaneme do kontaktu s čistými energiami tak môžeme očakávať, že sa nám bude dariť a prídu pomoci rôzneho druhu. Ak sa ale naopak dostaneme do kontaktu so špinavými energiami, môžeme očakávať deštrukciu, nezdary a problémy rôzneho druhu. Pretože podľa mňa zo Svetla prichádza pomoc a liečba, ale z [...]

Joe Biden

Do Berlína pricestoval prezident USA Joe Biden, stretne sa so Scholzom

17.10.2024 22:43

Piatkové stretnutie so Scholzom bude prvou bilaterálnou návštevou Bidena v Nemecku od začiatku jeho funkčného obdobia.

Belgicko, Zelenskyj, Fico, summit

Zelenskyj Ficovi: Podporujte Kyjev, lebo Putin sa na Ukrajine nezastaví

17.10.2024 19:41

Bolo to prvé stretnutie slovenského premiéra Roberta Fica s ukrajinským prezidentom Volodymyrom Zelenským od začiatku veľkej ruskej invázie vo februári 2022.

Jaroslav Haščák

Európsky súd pre ľudské práva zamietol Haščákovu sťažnosť v súvislosti so zásahom v sídle Penty

17.10.2024 17:57

K zásahu ozbrojených policajtov došlo 1. decembra 2020 v bratislavskom Digital Parku.

Mestský úrad Michalovce.

Napojení na sektu? Poslankyňa hovorí, že AllatRa prenikla aj na úrad v Michalovciach a na jarmoku mala stánok

17.10.2024 17:51

Sekta môže mať na Slovensku odhadom tisícky priaznivcov.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 620
Celková čítanosť: 1500828x
Priemerná čítanosť článkov: 2421x

Autor blogu

Kategórie