Založ si blog

Ježišove zmŕtvychvstanie.

Máme tu Veľkonočný čas, pripomíname si Ježišove zmŕtvychvstanie. Pozrime sa čo k tomu píše Abd-ru-shin.

Dokonalý je Boh a Pán! Dokonalá je Jeho vôľa, ktorá je v Ňom a z Neho vychádza, aby dala vzniknúť stvoreniu a udržiavalo ho. Dokonalé sú preto tiež zákony, ktoré Jeho vôľou prenikajú stvorením. Dokonalosť už vopred vylučuje akúkoľvek odchýlku.

Keď Kristus zostúpil na Zem, aby zvestoval Božie posolstvo Pravdy, musel použiť hrubohmotné telo z mäsa a krvi. Aby ho ľudia reálne mohli vidieť a počuť, čo hovorí. Už v tejto skutočnosti by mal každý uvažujúci človek poznať nezmeniteľnosť prírodných zákonov, rovnako tiež v jeho telesnej smrti, ktorá nasledovala po ukrižovaní.

Vzkriesenie tela! Ako môže telo hrubohmotnosti vystúpiť do praduchovnej ríše Boha Otca! Hrubohmotnosť ktorá nedokáže prestúpiť ani do jemnohmotnosti záhrobia. Všetko hrubohmotné, dokonca aj jemnohmotné, podľa večných zákonov prírody, podlieha rozkladu. Výnimky alebo odchýlky v tom nejestvujú, pretože zákony sú dokonalé. Podľa toho ani hrubohmotné telo nemôže po smrti vystúpiť do ríše Otcovej, rovnako ani do jemnohmotného záhrobia, ktoré je tiež podrobené rozkladu! Také odchýlky sú pre dokonalosť Božích zákonov prírody jednoducho nemožnou vecou!

Vzkriesenie hrubohmotného tela sa môže udiať len tu v hrubohmotnosti ako v prípade Lazára a mládenca z Naimu. Obaja mohli byť vzkriesení lebo spojovací povrázok s dušou ešte jestvoval. Na Majstrovo zavolanie duša sa mohla opäť zjednotiť s telom. Ale prechod hrubohmotného tela do iného sveta je nemožnou vecou. Vzkriesenie a vstup do iného sveta v pozemskom tele je absolútne vylúčený a to ako pre ľudí, tak aj vtedy pre Krista! Čiže učeníkom sa musela zjavovať už len Ježišova duša – jemnohmotné telo, čo dosvedčuje aj Biblia, že ho hneď ani nespoznali, bol akýsi iný.

Beda tým ktorí sa zavčasu neprebudia a nevzchopia najprísnejšie skúmať všetko to, čo nazývajú vierou! Ale zatratenie čaká na tých, ktorí túto veľkú biedu zaviňujú! Ktorí ako falošní pastieri zavádzajú svoje ovce do bezútešnej púšte. Nemôže im pomôcť nič iné, než vrátiť ovce späť na pravú cestu. Je pritom ale veľkou otázkou, či na to zostane ešte dosť času. Nech preto každý prv starostlivo skúma sám seba, než začne poučovať svojho blížneho.

Pripadá mi to tak, že som v tomto zrejme vo svojich minulých životoch pochybil. Môže byť, že som bol súčasťou cirkvi a šíril cirkvou vytvorené dogmy. Teraz cítim vnútornú potrebu napraviť svoje chyby a ukázať ľuďom skutočnú pravdu prinesenú Abd-ru-shinom. To je zrejme dôvod prečo píšem tieto články. Prepáčte prosím všetci, ktorých som v minulosti uviedol do omylu, nebojte sa opustiť cirkevné dogmy a prijať Pravdu prinesenú Zhora zo Svetla.

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

ucla

USA: Na univerzite UCLA zadržali najmenej 200 propalestínskych demonštrantov

02.05.2024 22:22

Polícia zlikvidovala barikády a začala vypratávať tábor demonštrantov.

trump

Ďalší útok na Kapitol? Výsledky volieb uznám, len ak budú čestné, uviedol Trump

02.05.2024 21:52

Podobné slová použil aj v rokoch 2016 a 2020.

Miloš Vučevič

Smer Moskva. Srbský parlament potvrdil novú vládu, na niektorých ministrov sú uvalené sankcie

02.05.2024 21:19

Vučevičovu vládu po búrlivej dvojdňovej rozprave podporilo 152 z 250 poslancov.

SR Bratislava PS protivládny protest BAX

Proti zásahom do RTVS a druhého piliera protestovali v Bratislave tisíce ľudí

02.05.2024 20:17, aktualizované: 21:30

Protest zorganizovalo len opozičné hnutie Progresívne Slovensko.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 1381022x
Priemerná čítanosť článkov: 2431x

Autor blogu

Kategórie