Založ si blog

Židovská cirkev zradila Jehovu aj svoj národ.

Čo mali podľa vás robiť židovskí duchovní vodcovia v časoch Ježišových? Podľa mňa je odpoveď jednoduchá, mali Ježiša spoznať ako Mesiáša, počúvať čo im hovorí a podľa toho konať. Niektorí aj uverili, že je Mesiáš, ale väčšina ho odmietla, vraveli že je Belzebubom posadnutý a snažili sa ho verejne zdiskreditovať. Takže zákonníci, farizeji, kňazi čiže ako keby židovská cirkev ako celok Ježiša odmietli ako falošného proroka a vynútili si jeho zabitie, keďže s ním inak nevedeli bojovať.

Ježiš a Otec boli a sú jedno. Čiže židovská cirkev sa postavila proti Jehovovi. Pustošenie Jeruzalema, zničenie chrámu, masakrovanie Židov a ich vyhnanie z Kannánu podľa mňa nebola žiadna náhoda, ale pomsta Jehovu voči tomuto ľudu. Židovský ľud si vytrpel obrovské bolesti kvôli nesprávnemu postoju židovskej cirkvi. Tento ľud bol starostlivo vedený a Stvoriteľ sa tam dal poznať ako v žiadnom inom národe. Nakoniec im dal aj svojho jediného syna, ale oni mu túto obrovskú lásku a opateru oplatili tak, že na Ježiša neustále striehli, ubližovali mu až ho nakoniec dali zákerne zabiť.

Ako sú na tom kresťanské cirkvi v Európe alebo na Slovensku? Abd-ru-shin tu zanechal knihu, v ktorej nás uvádza do všetkej pravdy, presne tak ako to Ježiš vyprosil od Otca a prisľúbil učeníkom. Abd-ru-shin naozaj Ježiša oslávil. Je pravda že neoslávil ľudí, ktorí páchajú neprávosti a neoslávil ani cirkvi. Lenže jeho dielo odpovedá na všetky otázky nášho bytia. Podľa mňa je riešenie jednoduché – kresťanské cirkvi by toto učenie mali prijať, pretože je z vôle Božej. Kresťanské cirkvi však majú tisíce dôvodov a argumentov prečo to neprijímajú. Existujú určite niektorí, čo spoznávajú že dielo je pravé, ale cirkvi ako celok sú proti.

Podľa mňa sa v cirkvách počnúc tou židovskou zakorenil jeden zlozvyk. Kňazi majú určité vedenie a cítia, že Stvoriteľ existuje, študujú písma a snažia sa žiť podľa Božích pokynov. Na základe toho sú voči bežným ľuďom tí čo prikazujú a ukladajú tresty. Lenže mne to pripadá, že sa príliš do tejto úlohy vžili a zabudli na ďalšiu ich povinnosť, že ako prostredníci medzi ľuďmi a Stvoriteľom, musia aj oni poslúchať a to Stvoriteľa. Oni si nemôžu na konciloch hocičo odhlasovať a prehlasovať to za Slovo Božie. Takto to nikdy nefungovalo.

Pripadá mi to, že kňazi sa príliš upli jednostranne na prikazovanie ľudu, ale na to že majú byť poslušní Bohu akosi pozabudli. Dialo sa to v Izraeli kam Stvoriteľ posielal prorokov, ale kňazi a ľud boli často proti nim. Vyvrcholilo to keď sa kňazi postavili proti Ježišovi. Teraz na pokyn Stvoriteľa Abd-ru-shin napísal dielo, ale cirkev je opäť proti tomu aj tu na Slovensku. Vieme už ako dopadli Židia, ktorých nesprávne viedla ich cirkev. Podľa mňa by sme sa z toho mali poučiť, aby sme sa vyhli mnohým utrpeniam.

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Ukrajina, vojak

Austrálsky generál pre Pravdu: Ukrajina čelí pochmúrnym scenárom, Západ musí zmeniť ruskú stratégiu

03.05.2024 05:00

Austrálsky generálmajor vo výslužbe Mick Ryan sa nedávno vrátil z cesty po Ukrajine. „Čím dlhšie vojna trvá, tým rýchlejšie sa Rusi učia," vraví.

Moment dopadu balistickej rakety na iracké mesto Erbil

Úder na Sýriu. Izrael zasiahol budovu bezpečnostných síl v Damasku

02.05.2024 23:01, aktualizované: 23:25

Sýrske štátne médiá o údere bezprostredne neinformovali.

ucla

USA: Na univerzite UCLA zadržali najmenej 200 propalestínskych demonštrantov

02.05.2024 22:22

Polícia zlikvidovala barikády a začala vypratávať tábor demonštrantov.

trump

Ďalší útok na Kapitol? Výsledky volieb uznám, len ak budú čestné, uviedol Trump

02.05.2024 21:52

Podobné slová použil aj v rokoch 2016 a 2020.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 1381154x
Priemerná čítanosť článkov: 2432x

Autor blogu

Kategórie