Založ si blog

Ľudské červy.

Keď sa nejakí predstavitelia temna vyjadrujú o ľuďoch, hovoria nám, že sme len ľudské červy. Zaujímavé na tom je to, že to môže byť pravda. Ježiš tiež hovoril podobenstvo o rozsievačovi, alebo aj inak prirovnával človeka k pšeničnému zrnu – že musí odumrieť, aby mohla rastlina vzklíčiť a rásť. Je to o tom, aby sme sa nebáli pozemskej smrti, že naše jadro – náš duch sa bude ďalej rozvíjať a rásť. Čuduj sa svete aj Pomocník, ktorého nám Ježiš vyprosil píše o tom, že ľudia sú vlastne len duchovné zárodky, ktoré sa musia rozvíjať a zosilnieť, aby sa mohli vrátiť do raja.

Dnes už vďaka vede poznáme, že vesmír je obrovský. Takže nejaký človek sa skutočne javí v tom veľkom stvorení, podobne ako sa nám javí nejaký nepodstatný červík v pôde. Ale zarážajúci je postoj ľudí k Pomocníkovi. Materialisti sú tí čo stratili vnútorné spojenie so svetlými výšinami, so stvoriteľom – oni už kvôli prebujnenému prednému mozgu nedokážu pochopiť Bibliu ani to čo priniesol Pomocník.

Cirkevníci sa zase stali otrokmi dogiem – cirkevných výkladov. Oni aj mnohí veriaci síce cítia vnútorné spojenie so Stvoriteľom, ale nemôžu si dovoliť slobodne myslieť alebo cítiť. Toto považujem za obrovský triumf temna, že takto sú paralyzované celé masy ľudí, ktorí ešte cítia spojenie so stvoriteľom. Potom sú tu iné sekty a cirkvi, ktoré sú tiež striktne viazané na svoje ideológie.

Týchto čo som menoval je drvivá väčšina, dá sa povedať, že oni vládnu svetu materiálnemu aj tomu myšlienkovému. Pripadá mi to aj smiešne, keď Boh prostredníctvom svojho vyslanca podrobne opíše ako Jeho dielo funguje, odkiaľ človek prichádza ako by mal žiť a kam by mal ísť, ale rôzni ľudia nachádzajú milióny argumentov prečo to tak nie je alebo spochybňujú samotného Pomocníka.

Najviac zarážajúci je fakt, že mnoho ľudí vnútorne cíti, že naša spoločnosť je chorá, že veci nefungujú tak ako by mali, ale aj napriek tomu obhajujú tisícročia staré omyly. Ľudia si tisícročia myslia, že si môžu robiť čo chcú a to bez následkov. Veď história vypovedá o našom charaktere samé vojny a otrokárstvo. Ľudia si mysleli, že kto je silnejší, môže si doslova robiť čo chce a beztrestne zotročovať tých čo si podmanil. A potom sa čudovali, keď na nich doľahol rovnaký osud.

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Ruská polícia, poriadková polícia, Petrohrad,

Militanti zaútočili na policajtov v Rusku, hlásia sedem mŕtvych. Útočili aj pred týždňom

29.04.2024 11:20

Ozbrojenci severne od mesta Karačajevsk začali proti dopravným policajtom paľbu z automatických zbraní a hodili na nich výbušné zariadenia.

ide o pravdu, dzurinda

Dzurinda: Nie je najmenší dôvod zvažovať alternatívu k EÚ

29.04.2024 11:15

Expremiér pred 20 rokmi doviedol Slovensko do Európskej únie.

hamburg, kalifát, demonštrácia, protest, islam, moslim

Islamisti v Hamburgu žiadali kalifát, nemeckých politikov to pobúrilo

29.04.2024 10:15

"Chcú zrušiť demokraciu a náboženský štát z doby kamennej označujú za riešenie," napísal denník Bild.

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 1378717x
Priemerná čítanosť článkov: 2427x

Autor blogu

Kategórie