Založ si blog

Proste o dážď ľudia.

Ľudia narúšajú harmóniu všade. A je to tak podľa mňa aj pri počasí. Môže byť že všetko je o prúdení energií. Naše správanie a naše energie by mali byť v harmónii a potom bude v harmónii aj príroda.

Tento rok čelíme extrémnemu suchu. Neviem v čom je problém. Či už sú ľudské srdcia zatvrdnuté a vyprahnuté ako tá spečená pôda? Alebo či sa už naozaj nikto neobracia na Stvoriteľa s pokornou prosbou o dážď? Svetu chýba láska, všetko valcuje len sebectvo – sebaláska. Ľudia dennodenne urážajú Boha a berú Jeho meno na darmo.

Viera dneška je vo vedu a techniku. Zaujíma sa vôbec niekto ešte o Stvoriteľa? A kde sú ženy, ktoré majú byť našimi prostredníčkami medzi duchovným a hmotným svetom. Boli na to bohato obdarené. Sú oveľa citlivejšie ako muži. Ale čomu sa venujú ženy? Myslím že všetkému možnému len nie duchovnému.

Bez plynu a ropy skolabuje ekonomika. Ale bez vody skolabuje ľudstvo. Mali by sme sa spamätať ak tu nechceme mať vyprahnutú púšť.

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

EÚ / Eurovoľby /

Koľko zarábajú europoslanci? Pôsobenie v EP im prináša tisíce eur aj po odchode do penzie. Aké sú ich právomoci?

03.05.2024 11:49

Europoslanci zastupujú v Bruseli asi 450 miliónov občanov EÚ.

Izrael Gaza vojaci

Bola potvrdená ďalšia vražda rukojemníka v Gaze. Turecko obnoví obchod s Izraelom až v prípade mieru

03.05.2024 11:20

Turecko vo štvrtok zastavilo všetok vývoz a dovoz do a z Izraela s odvolaním sa na "zhoršujúcu sa humanitárnu tragédiu" na palestínskych územiach.

Polícia prehľadáva súdy, bomba

Na bratislavských školách nahlásili bombu. Polícia evakuuje študentov, niektoré rušia vyučovanie

03.05.2024 10:35, aktualizované: 11:32

Výhražný e-mail obdržali vo viacerých školách aj v bratislavskom Starom Meste.

Praha / Policie CZ /

Do českého gymnázia násilne vtrhol neznámy muž, polícia evakuovala študentov

03.05.2024 10:20

Polícia neskôr na Twitteri (X) uviedla, že zadržala podozrivého.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 1381434x
Priemerná čítanosť článkov: 2432x

Autor blogu

Kategórie