Založ si blog

Materialistický Matrix

Dnes sú najväčšími autoritami v spoločnosti vedci. Ja tiež vnímam ich prácu ako užitočnú. Skúmajú a logicky dokazujú veci a javy na ktoré majú dosah. Lenže bol tu Ježiš a ten nám podľa mňa priniesol ešte hodnotnejšie poznanie. Vedci majú totiž nevýhodu v tom, že oni sa nevedia dostať k Bohu, pretože ten je vysoko nad celým hmotným stvorením.

Ježiš nám hovoril o tom, že existuje duch, že tento duch oživuje telo. Že existuje život aj po smrti, že existuje Boh z ktorého všetko vzniklo. A tiež hovoril o akýchsi zákonoch vo stvorení čo sejete, to zožnete a podobne. Ja osobne si myslím, že toto Ježišove posolstvo sa nijak nebije so zisteniami vedcov. Len toto sú veci, ktoré veda ťažko dokáže zachytiť a pozorovať.

Dnes je však situácia taká, že drvivá väčšina ľudí sa riadi v prevažnej väčšine len podľa vedcov – tzv. materialistický koncept. Časť ľudí v minimálnej miere pripúšťa existenciu ľudského ducha, života po smrti a existenciu Stvoriteľa. Potom sa ale nečudujme ako vyzerá náš svet. Je v prevažnej väčšine kreovaný chamtivosťou a chladným rozumom. Ľudia veria, že môžu ubližovať druhým a nič sa im nestane.

Keby totiž verili Ježišovým slovám čo sejete, to zožnete, telo nič neosoží, duch oživuje, osloboďte sa z otroctva hriechu, mohli by si poskladať skladačku. Podľa jeho slov to vyzerá, že sa nám vráti aj s úrokami všetko čo robíme, že pozemskou smrťou pred ničím neunikneme, pretože je to len odumretie obalu – tela.

A čo je to otroctvo hriechu? Vyzerá, že je to len potvrdenie výroku čo sejete, to zožnete. Pretože máme síce slobodnú vôľu v konaní, to áno. Ale akonáhle niečo urobíme – sejeme, musíme počítať aj so žatvou. Jednoducho sa nám vráti aj s úrokami čo sme porobili. A ak ubližujeme druhým, robíme zlé veci, to je ten hriech. Od tohto okamihu sme už otrokmi tých hriechov, pretože je len otázkou času kedy my sami budeme musieť prežiť všetko čo sme napáchali, ale ešte v zosilnenej forme.

Preto Židia dostali Desatoro, preto tu boli pomocníci zo Svetla Lao´c, Budha, Krišna, Zoroaster, Mohamed a všetci proroci. Títo všetci ľudí upozorňovali, aby nepáchali zlo. Budha a Ježiš to zrejme najlepšie opísali, že páchať zlo má pre nás samotných veľmi zlé následky. Karma a Ježišove čo sejete, to zožnete hovorí o tom istom. O nutných následkoch, ktorým je podrobený každý pôvodca činu bez ohľadu na to aký je ten človek bohatý alebo akú spoločenskú funkciu zastáva. V tomto je tá absolútna SPRAVODLIVOSŤ, po ktorej ľudia tak veľmi túžia. Tu nič neosožia známosti a úplatky, ako sú na to mnohí zvyknutí.

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Bíreša na poste šéfa veterinárnej a potravinovej správy nahradil Martin Chudý

02.05.2024 18:47

Po návrate z Bruselu bol od roku 2017 nepretržite vedúcim odboru zdravia a ochrany zvierat.

Mária Kolíková

Kolíková návrh na svoje odvolanie vníma ako výkrik koalície: Kto sa nám postaví, pôjde dole

02.05.2024 17:57

Koaliční poslanci Kolíkovej vyčítajú aj to, že podpísala podnet na generálnu prokuratúru týkajúci sa zmeny štatútu SIS.

Robert Kaliňák

Krúpa má podozrenie, že Kaliňák koná v záujme cudzích zbrojárskych spoločností

02.05.2024 16:19

Krúpa avizoval, že téma sa možno bude riešiť aj na budúcotýždňovom výbore.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 1380951x
Priemerná čítanosť článkov: 2431x

Autor blogu

Kategórie