Založ si blog

Prečo Izrael neprijíma utečencov zo Sýrie?

Veď Sýria je ich susedný štát, mohli by im pomôcť. Myslím si, že keby ste šli do Izraela hlavne teraz a opýtali sa prečo neprijmú pár tisíc utečencov zo Sýrie a podobne asi by ste si nedali za klobúk čo by vám domáci povedali. Oni by skôr tých arabov čo tam majú potrebovali niekam odviezť mimo krajiny. Je to veľmi nepríjemné keď sú v štáte, tak obrovské počty iných národností. A to ešte zvlášť ak sa navzájom nenávidia.

Chcem len na tomto príklade ukázať, že celá migračná politika západnej Európy je šialenstvo. Možno o pár desaťročí toto čaká aj štáty západnej Európy. Vlastne už sa občas objavia riadne násilnosti ako vo Švédsku alebo Francúzsku. Vyzeralo to tam ako vojnová zóna, keď týchto prisťahovalcov niečo naštvalo alebo Maročania vo Francúzsku oslavovali víťazstvo svojich futbalistov.

Takže milí Európania hlavne tí západní dobre sa pozerajte čo sa deje v Izraeli ako funguje ten multikulturalizmus. Veď Židia bojujú o svoj národ o svoju identitu. Sú v arabskom mori v permanentnom ohrození.

Štedré sociálne benefity a willkomen politika sú obrovským lákadlom pre ľudí z oveľa chudobnejších krajín do EU. Je to tak krátkozraké a hlúpe, že sa ťažko k tomu aj vyjadrovať. Namiesto toho aby domovské krajiny podporovali pôrodnosť domáceho obyvateľstva plátajú to prílevom migrantov. Namiesto toho aby prispôsobili sieť škôl potrebám trhu lákajú hotových odborníkov z cudziny. Je to na smiech a nehodné vyspelých krajín akými sú krajiny západnej Európy. Netreba zabúdať, že migrácia v masových množstvách je už vlastne sťahovaním národov, takže pozor na to.

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Japan Nagasaki Anniversary Q A

USA žiadajú Čínu a Rusko, aby o nasadení jadrových zbraní rozhodovali ľudia, nie umelá inteligencia

02.05.2024 08:46

Washington vyzval Peking a Moskvu na pripojenie sa k záväzku, že o nasadení jadrových zbraní budú rozhodovať len ľudia a nikdy nie umelá inteligencia.

záchod, toaleta, WC, toaletný papier

Dostala pokutu za močenie na verejnosti, skončila na súde. Amsterdam po nátlaku žien vyčlení peniaze na záchody

02.05.2024 08:17

Radnica v Amsterdame po niekoľkoročnom nátlaku zo strany žien vyčlenila štyri milióny eur na výstavbu nových verejných záchodov.

oheň, kozub, kachle, plameň

Požiar dvoch obydlí v osade v Lipanoch si vyžiadal jednu obeť

02.05.2024 07:54

Jednu obeť si vyžiadal požiar dvoch obydlí, ku ktorému došlo vo štvrtok ráno v osade na ulici Za traťou v Lipanoch.

mikuláš černák

Černák stojí pred súdom a žiada prepustenie: Uvedomujem si skutky, ktoré som spáchal a hanbím sa za ne. Žiaľ, nedá sa vrátiť minulosť

02.05.2024 07:15, aktualizované: 09:39

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 1380718x
Priemerná čítanosť článkov: 2431x

Autor blogu

Kategórie