Založ si blog

Hlas a Smer by mali zaplatiť Sulíkovi a Matovičovi.

Skutočne si myslím, že tieto dve strany by mali poslať nejaké peniaze Matovičovi a Sulíkovi, pretože im títo dvaja páni urobili geniálnu predvolebnú kampaň. Teraz sme v situácii, že po voľbách bude podľa mňa na 99,9 % zostavovať vládu Hlas alebo Smer. Takisto si myslím, že na 99,999% v tej vláde nebude Oľano a na 98% ani SaS.

Predpokladám, že keby Smer a Hlas nemali jediný bilboard tak jedna z týchto strán určite vyhrá voľby aj zostaví novú vládu. Tento proces vnímam už ako takmer nezvratný. Samozrejme vždy je tu priestor na zázrak alebo nejaké výnimočné dianie, ale pravdepodobnosť niečoho takého vnímam maximálne na úrovni 0,1 %. Skôr je pravdepodobné, že Sulík s Matovičom ešte postvárajú kopu psích kúskov do termínu volieb a ukážu akí sú nevhodný pre vládnutie a hlavne vládnutie v koalícii. 

Skutočne je zaujímavé ako vo svojej tvrdohlavosti a ješitnosti strany SaS a Oľano vyplytvali väčšinu svojej sily a energie na vzájomné útoky a konflikty. Strany Smer, Hlas a tiež Progresívne Slovensko teraz budú ťažiť z ich neschopnosti a tvrdohlavosti. Musí to byť skvelý pocit, keď zrazu príde ku vám takéto požehnanie, takéto priaznivé udalosti. Preto hlavne strany Smer a Hlas by skutočne mali poslať nejaké peniaze na účty strán SaS a Oľano z vďaky za skvelú kampaň alebo aspoň darovať niečo na charitu, pretože môžu teraz na kampani ušetriť veľké peniaze a percentá im aj tak pekne porastú.

Ako zlepšiť svet.

19.04.2024

Predstavme si čo sa dialo keď sme boli ešte deti. Máme určité zážitky čo sa nám na našich rodičoch páčilo a čo nie. S odstupom času vieme čo bolo správne a čo nie. Teraz stačí urobiť úplne jednoduchú vec a mnohí ju aj robia. Stačí pri výchove svojich či iných detí dávať to dobré a správne a to nesprávne sa snažiť čo najviac eliminovať. To isté môžeme [...]

Môže človek pozemskou smrťou uniknúť Božej spravodlivosti?

15.04.2024

Pozrime sa na to spolu podrobnejšie. Pre účely tejto analýzy pripusťme, že Stvoriteľ existuje. Takže predstavme si situáciu, že by človek pozemskou smrťou mohol uniknúť spravodlivosti. Napríklad by bol nejaký bohatý človek, ktorí by mal nepriateľov a chcel by ich odstrániť. Nechce sa však dostať do väzenia, tak dá echo, že kto to urobí za neho dostane veľký balík [...]

Každý robí chyby.

14.04.2024

Podstatné je podľa mňa ako k tomu pristupujeme. Môžeme sa hádať a popierať, že sme urobili chybu. Tým však klameme len samých seba. Môžeme to ignorovať a robiť tú istú chybu aj naďalej, ale pravdepodobne na to nejakým spôsobom doplatíme. Najlepšie bude podľa mňa si chybu priznať. Áno je to trochu bolestné pre naše ego. Keď už vieme, že sme urobili chybu a priznali [...]

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 564
Celková čítanosť: 1371116x
Priemerná čítanosť článkov: 2431x

Autor blogu

Kategórie