Založ si blog

Poproste svojich pápežských „bôžikov“ o dážď.

Dogmy ktoré v minulosti vyhlásili pápeži sú vraj neodvolateľné a nezmeniteľné. Podľa všetkého si ani Stvoriteľ nemôže dovoliť niečo v týchto dogmách pozmeniť alebo vymazať. Ak je to teda tak, a pri vyhláseniach z pápežského stolca boli pápeži „neomylní“, sú ako božstvá. Takže tí pápeži čo vytvorili nejaké dogmy sú vlastne božstvami a svojimi „neodvolateľnými“ tvrdeniami si vytvorili každý svoje vlastné kulty a náboženstvá.

Pripomína mi to egyptských bohov. Tiež každý z nich mal nejakú funkciu a bolo treba zachovávať určité veci, aby sa daný boh nerozhneval. Podobne aj dnešná cirkev nemôže zrušiť niečo z vyhlásení predošlých pápežov. Doslova sa píše u katolíkov, že dogma je pánom bohom zjavená pravda a každý katolík ktorý by odmietol čo i len jednu dogmu stáva sa heretikom. A ak neuposlúchne napomenutie a nezmení svoj postoj je vylúčený z cirkvi.

Krása“ naozaj gratulujem. Takže katolíci si vytvorili kult pápežských „bohov“. Nemôžu ani len uvažovať o tom, či tie dogmy sú správne. Musí ich proste slepo, otrocky prijať. Kde tu ostal priestor pre skutočného Stvoriteľa a hľadanie skutočnej pravdy? Veď sám Ježiš povedal „ešte veľa vám mám povedať, ale teraz neznesiete“. Takže logicky mi z toho vychádza, že spomínaní pápežskí „bohovia“ už chýbajúce medzery v poznaní zaplnili. Gratulujem.

1. najväčšie Božie prikázanie zvestované Mojžišovi znie: Ja som Hospodin tvoj Boh, nebudeš mať iných bohov okrem mňa … A tu si cirkev pokojne vytvorí bôžikov zo svojich pápežov. Arogancia a opovážlivosť najhrubšieho zrna. Trasiete sa v strachu o svoju cirkev a o náuky svojich predchodcov pápežských bôžikov. Radšej by ste sa mali triasť pred Hospodinom a strachovať sa o svoje duše a duše svojich veriacich.

Čo je viac vy pokrytci? Veď sa už raz spamätajte. Alebo vy veriaci vyskúšajte moc svojich pápežských bôžikov. Pomodlite sa k nim alebo k žijúcemu pápežovi Františkovi. Keď majú takú „ohromnú moc“ určite dokážu zoslať dážď na vyprahnutú Európu.

Že vôbec vznikli dogmy bolo chybou. Ale dnes ich môžeme odmietnuť. Keď to však Rímsko-katolícka cirkev neurobí vystavuje sa hnevu Hospodina. O Ježišom zasľúbenom Pomocníkovi nehovoria, toho zapudili a jemnohmotne ukrižovali. Jeho učenie dodnes odmietajú a svoje vlastné bludy povýšili za neomylné. Povýšili ich nad Posolstvo Božieho Vyslanca.

Len tak ďalej milá cirkev a milí veriaci, určite zožnete zaslúženú úrodu. Čo sejete, to zožnete! Ježiš povedal, že toto je ZÁKON Spravodlivého a Dokonalého Boha.

Ako zákonníci a farizeji Ježiša pranierovali.

18.07.2024

Zrejme sa každému vybavia úryvky z Biblie, kde zákonníci a farizeji chceli Ježiša verejne zdiskreditovať záludnými otázkami a tiež ako ho kritizovali. Ježiš toto všetko ustál, ale oni boli presvedčení, že nie je pravý Mesiáš a neprestávali s útokmi na neho. Kritizovali ho a osočovali, naschvál ho nazývali tesárov syn, aby dali najavo že je oproti nim laik. Prešlo cca [...]

Čo by ste dali za večný život?

16.07.2024

Podľa Abd-ru-shina Stvoriteľ od nás žiada, aby sme sa sami namáhali a hľadali pravdu aj cestu k Nemu. Za druhé od nás žiada vnútornú čistotu – to znamená zbaviť sa nenávisti, závisti, zlosti, promiskuity a podobne. Mladí ľudia veľmi na pozemskú smrť nemyslia, seniori sú k smrti bližšie preto predpokladám, že na smrť aj viac myslia. To však nijako mladých nemusí [...]

Kde udrú živly nemusí byť náhoda.

09.07.2024

Abd-ru-shin nám vysvetľuje, že bytosti prírody sú plne vo vôli Božej. Bytosti prírody udržiavajú vo stvorení krehkú rovnováhu. Takže je dosť pravdepodobné, že keď sú niekde ľudia, ktorí narušia túto rovnováhu napríklad svojou vnútornou nečistotou, zareagujú na to aj živly narušením rovnováhy. Môže dôjsť k prudkým lejakom, vetru a podobne. Ako sme to napríklad [...]

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

izrael, hamas, zbrane

Chce zvrhnúť vládu USA a vyvolať vojnu: EÚ zaradila organizáciu The Base medzi teroristické

26.07.2024 16:56

Skupinu The Base v roku 2018 založil Američan Rinaldo Nazzaro s cieľom vytvoriť sieť radikálne pravicových nacionalistov.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 589
Celková čítanosť: 1437305x
Priemerná čítanosť článkov: 2440x

Autor blogu

Kategórie