Založ si blog

Oltáre pre Vatikánskych „bohov“.

Skutočne modloslužobníctvo v katolíckej cirkvi dosiahlo vrchol. Urobili si modly zo svojich pápežov. Už chýba len, aby im postavili oltáre a obetovali im na nich.

Cirkevní hodnostári na konciloch si odhlasovali, že vyhlásenie pápeža z pápežského stolca je neomylné. Toto je vyslovene bohorúhačstvo, potom zrejme ten pápežský stolec je nadprirodzený, božský. Nech sa mu začnú klaňať keď má ten stolec takú moc. Ten stolec vraj dokáže z obyčajného človeka urobiť neomylného Boha. Ja si však myslím opak. Buď niekto má vedenie alebo nemá bez ohľadu na čom sedí, leží alebo stojí. Ježiš mal plné vedenie v každom čase, bez ohľadu na čom sedel. Toto je vyslovene len ďalší z bludov katolíckej cirkvi.

Vytvorili si túto rozprávku, aby mohli ospravedlniť neospravedlniteľné a to, že obyčajní ľudia hoci zbožní sa vyhlásia za neomylných. Tu musím vyzdvihnúť pravoslávnu cirkev, ktorá odmietla toto bohorúhačstvo vyhlasovanie pápežov za neomylných. Takže milá katolícka cirkev si z pápežského stolca urobila akože boží trón a zo seba akože „bohov“. Najhoršie na tom celom je, že títo vatikánski „bohovia“ vytvorili aj svoje vlastné učenie = náboženstvo = dogmy.

Tieto svoje ľudské múdrosti ešte aj dnes vytrvalo obhajujú a vnucujú ich na silu svojim veriacim. Týmito svojim bludmi dokonca vytláčajú písmo sväté a Posolstvo Ducha Svätého. Pretože svojvoľne určili určité mantinely do ktorých sa akoby musia zmestiť všetky výklady nové aj staré. To je najhorší dôsledok ich bláznivého nezodpovedného konania.

Takže utláčajú písmo sväté len preto, aby mohli vyzdvihnúť svoje vlastné dielo. Podľa mňa sa tým vyvyšujú nad Stvoriteľa. Cirkev mala ochraňovať Ježišove posolstvo a inšpirovať ľudí k správnemu životu. Nikto od nich nechcel, aby predávali odpustky, mučili ľudí a preklínali niektoré ľudské duše. To je jasný znak, že sa chceli hrať na Boha. Ale pýtam sa robil toto Ježiš ten ktorý bol s Bohom jedno? No nerobil. Ježiš ľuďom vyjavil pravdu, vysvetľoval duchovné deje, liečil ľudí. Snažil sa ľuďom pomáhať a ponechal na nich, či jeho učeniu uveria alebo nie. Nechodila s ním partia hrdlorezov, aby ľudí násilím nútili veriť jeho učeniu.

Je to obrovský protiklad oproti tomu čo robila cirkev. Dnes by sa cirkev mohla ospravedlniť ľuďom a priznať sa, že dogmy sú len ich vlastným dielom, že nie sú od Boha. ALE práve preto, že to nerobia vystavujú sa obrovskému riziku. SLOVO Svätého Boha si totiž bude raziť cestu týmto svetom a zmetie všetko čo sa mu bude stavať na odpor. A že sa mu práve cirkev stavia na odpor je obrovská hanba. Myslím si, že katolícka cirkev má ešte určitý čas, aby mohla učiniť nápravu. Ak však tak neurobí dobrovoľne bude musieť zasiahnuť Božia láska a spravodlivosť, aby ochránila ľudské duše pred ich dogmami, aby sa ľuďom konečne dostala skutočná PRAVDA.

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Klamanie.

21.04.2024

Ako vnímajú klamanie ľudia? Podľa mňa je mnoho ľudí, ktorí si myslia, že klamaním niečo získajú. Každému je jasné, že klamanie je podvádzanie, ale mnohí ľudia si myslia, že keď budú dostatočne šikovní, tak sa vyhnú nejakým následkom. A prečo sa vlastne klame? No buď je cieľ vyhnúť sa trestu alebo je to cieľ získať pre seba nejaké výhody. Ako vníma klamanie [...]

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50, aktualizované: 15:34

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 567
Celková čítanosť: 1376049x
Priemerná čítanosť článkov: 2427x

Autor blogu

Kategórie