Založ si blog

Obráťte sa k Bohu Ukrajinci a môžete vyhrať.

Božou vôľou nie je existencia len 1 národa na zemi. Božou vôľou je rozmanitosť národov. Hovorí sa o kráse národov. Každý národ má svoje osobitosti, reč a kultúru. Na zemi je mnoho národov a každý z nich je niečím špecifický, krásny. Je to nádherné dielo, je to ako pestrofarebná lúka kvetov.

Takže Božia vôľa je na vašej strane Ukrajinci, nemusíte byť súčasťou Ruska. Žiaľ musíte si to vybojovať. Pôda po ktorej chodíme je náš životný priestor a pôda nás živý. Vždy to bolo tak, že o pôdu sa bojovalo lebo to bola otázka bytia či nebytia jednotlivých národov, kmeňov.

Napadol vás jeden z najmocnejších národov sveta s obrovskou armádou. ALE niekto je silnejší ako Rusko a Putin – je to Stvoriteľ. Pozdvihnite svoj zrak nahor k Stvoriteľovi Ukrajinci a otvorte svoje srdcia Bohu. Ja prosím pre vás o silu a pomoc zo svetla. Prosím o to, aby sa vám dostalo veľkej podpory. Prosím o silu, odvahu a úspech pre vašich bojovníkov a civilistov. Vaše ženy nech sa tiež otvoria Bohu. Práve ženy majú byť vnútorne čisté, strážkyňami plameňa. Práve ženy majú byť prostredníčkami medzi týmto svetom a Bohom. Takže požiadajte svoje ženy nech sa otvoria Bohu a modlia sa za váš úspech. Práve prostredníctvom vašich žien, môže prísť zo SVETLA obrovská posila pre váš národ.

Ježiš povedal: Duch oživuje, telo nič neosoží. Preto neváhajte položiť aj to najcennejšie čo máte, vaše životy za vašu slobodu a za vašu milovanú krajinu. Pozemskou smrťou sa nič nekončí. Odovzdajte svoj osud do rúk Najvyššieho. ON je tvorca neba i zeme. ON sa vám môže stať veľkou záštitou a pomocou. Dôkazom toho je aj malý národ Izraelský, ktorý pokiaľ žil v čistote a podľa Božích príkazov dokázal odolať mocnostiam.

Hovorí sa, že keď je núdza najvyššia, je pomoc najväčšia. Ste pod obrovským tlakom vo veľmi ťažkej situácii. Neváhajte ani sekundu a siahnite po evanjeliách, čítajte prorokov a Mojžiša. Každý dokáže nadviazať spojenie s Bohom, netreba na to naučené modlitby, tie sú skôr na škodu. Prihovárajte sa Bohu ako svojmu priateľovi, či Otcovi. Veď sami uznáte, že niet pri rozhovore nad úprimné slová vychádzajúce priamo zo srdca – priamo z citu svojho ducha.

Ste to však vy ktorý sa musíte Bohu prihovárať a otvoriť mu svoje srdcia. Je to nevyhnutná podmienka. Len ak sa vy sami otvoríte Bohu a budete prosiť o pomoc až potom môže tá pomoc ku vám prísť ak ste tej pomoci hodní.

Milí Ukrajinci vyznajte svoje hriechy pred svojím Bohom vo svojom vnútri a poproste ho o odpustenie. Na tomto svete nie je nikto bez hriechu. Čiňte pokánie a snažte sa stať vnútorne čo najčistejšími a môže vás to zachrániť. Pokoru máte mať pred svojím Bohom, ale proti agresorovi máte právo s odhodlaním bojovať.

Ja osobne mám obrovský súcit s tým, čo práve teraz prežíva váš národ a tiež mám obrovský rešpekt k tomu s akým odhodlaním bojujete proti presile. Spomeňte si však aj na slávny biblický boj Dávida s Goliášom. Dávid hoci menší, ale vnútorne čistý s vierou a Hospodinovou podporou vyhral nad silnejším Goliášom.

SLÁVA UKRAJINE!!!

Ako zlepšiť svet.

19.04.2024

Predstavme si čo sa dialo keď sme boli ešte deti. Máme určité zážitky čo sa nám na našich rodičoch páčilo a čo nie. S odstupom času vieme čo bolo správne a čo nie. Teraz stačí urobiť úplne jednoduchú vec a mnohí ju aj robia. Stačí pri výchove svojich či iných detí dávať to dobré a správne a to nesprávne sa snažiť čo najviac eliminovať. To isté môžeme [...]

Môže človek pozemskou smrťou uniknúť Božej spravodlivosti?

15.04.2024

Pozrime sa na to spolu podrobnejšie. Pre účely tejto analýzy pripusťme, že Stvoriteľ existuje. Takže predstavme si situáciu, že by človek pozemskou smrťou mohol uniknúť spravodlivosti. Napríklad by bol nejaký bohatý človek, ktorí by mal nepriateľov a chcel by ich odstrániť. Nechce sa však dostať do väzenia, tak dá echo, že kto to urobí za neho dostane veľký balík [...]

Každý robí chyby.

14.04.2024

Podstatné je podľa mňa ako k tomu pristupujeme. Môžeme sa hádať a popierať, že sme urobili chybu. Tým však klameme len samých seba. Môžeme to ignorovať a robiť tú istú chybu aj naďalej, ale pravdepodobne na to nejakým spôsobom doplatíme. Najlepšie bude podľa mňa si chybu priznať. Áno je to trochu bolestné pre naše ego. Keď už vieme, že sme urobili chybu a priznali [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 564
Celková čítanosť: 1370861x
Priemerná čítanosť článkov: 2431x

Autor blogu

Kategórie