Založ si blog

Všetko mŕtve vo stvorení má byť vzkriesené, aby sa súdilo.

Abd-ru-schin poukazuje na to, že doteraz sme si to nesprávne vysvetľovali. Nejde o vzkriesenie všetkých mŕtvych ku konečnému súdu, ale o vzkriesenie všetkého mŕtveho v nás. To znamená, že nič nezostane bez pohybu, lebo živá sila, ktorá zosilnená teraz prúdi celým stvorením, nalieha a tlačí, núti všetko do pohybu. Tým zosilnie aj to, čo v nás doteraz odpočívalo alebo driemalo. Bude prebudené, posilnené a musí sa PREJAVIŤ! A to tak dobré ako aj zlé vlastnosti. Ľudovo povedané vyjde to na svetlo.

Novým preniknutím Svetla nastane život a činnosť v celom tomto stvorení. Žiadne miesto v celom stvorení nemôže pred Svetlom nikoho ochrániť. Nič nezostane neosvetlené. Tak je to tiež so všetkými vlastnosťami duší týchto pozemských ľudí. To čo v nich spočívalo zdanlivo mŕtve, čo v nich driemalo, často samotnými ľuďmi nepoznané, touto silou sa prebudí a zosilnie a stane sa myšlienkou a skutkom, aby sa podľa druhu svojej činnosti súdilo na Svetle! V tom spočíva vzkriesenie všetkého mŕtveho. Živý súd! Posledný súd!

Všetko nesprávne a zlé, čo taká duša v premenách svojho bytia už bola schopná odložiť zásluhou prežitia skrze zákonité odpykávanie, je vymazané tak, ako by to nikdy nebolo. Preto ju to už viac neťaží, nie je to do nej vryté. Je od toho oslobodená a očistená. Preto jej to nemôže spôsobiť žiadnu škodu. Len to, čo ešte nedospelo k uzavretiu svojho kruhu a preto ešte dušu zaťažuje a je s ňou spútané, bude tlakom Svetla bezprostredne prinútené uzavrieť kruh tým, že ožije, pokúsi sa prejaviť a dostane úder, aký mu patrí.

Presne podľa sily vlastného chcenia sa tieto údery v rozuzľujúcom zvratnom pôsobení obracajú proti duši AKO VÝCHODISKU! Teraz bude všetko neodolateľným tlakom Svetla posilnené a zatlačené späť k východisku, k duši či je to dobré alebo zlé. Tak pôsobí svetový súd vo svojej jednoduchej prirodzenosti. Tentoraz je to tak často nám zvestovaný Posledný súd. Jeho účinky sú však celkom iné, ako si ľudia predstavovali.

Musíme sa pritom vyrovnať so všetkým, čo je v nás. Musíme sa očistiť, inak zanikneme so zlom, ak toto zlo nadobudne prevahu. Zlo by nás potom pevne uchopilo, aby nás strhlo do priepasti rozkladu. Pretože nemôže naďalej obstáť v lesku Božskej sily!

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Klamanie.

21.04.2024

Ako vnímajú klamanie ľudia? Podľa mňa je mnoho ľudí, ktorí si myslia, že klamaním niečo získajú. Každému je jasné, že klamanie je podvádzanie, ale mnohí ľudia si myslia, že keď budú dostatočne šikovní, tak sa vyhnú nejakým následkom. A prečo sa vlastne klame? No buď je cieľ vyhnúť sa trestu alebo je to cieľ získať pre seba nejaké výhody. Ako vníma klamanie [...]

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25, aktualizované: 06:51

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 567
Celková čítanosť: 1376466x
Priemerná čítanosť článkov: 2428x

Autor blogu

Kategórie