Založ si blog

Vzájomné tykanie sa šíri ako mor

Ako sa vraví neznalosť zákona neospravedlňuje. Jednoducho je našou chybou ak o niečom nevieme a spôsobíme si utrpenie. Ľudská namyslenosť dosahuje vrchol. S tým ide ruka v ruke aj to, že ľudia si robia čo chcú a myslia si, že sa im nič nemôže stať.

Vzájomné tykanie si medzi ľuďmi sa rozširuje ako mor. Je až nápadné aký veľký tlak medzi ľuďmi je na vzájomné tykanie. Dnes to takmer každému príde normálne. Ale Abd-ru-schin nás upozorňuje, že je to veľmi nebezpečné. Týmto dôverným tykaním si totiž nadväzuje každá duša zväzok schopný pretrvať až za hrob.

S týmto „ty“ nadväzujú sa ihneď určité vlákna od jedného k druhému, ktoré vonkoncom nie sú neškodné. Tieto vlákna môžu zdržiavať dolu aj takých duchov, ktorí by boli schopní vzostupu. Teraz si predstavte, že si tykáte s ľuďmi ktorých neznášate – a tým si ich v podstate na seba viažete. Ak tento energetický proces skutočne funguje, to čo sa dnes deje je šialené.

Človek ktorý ľahkovážne používa tykanie býva často ako plavec pevne držaný neviditeľným hustým porastom vodných rastlín, keď sa ponára na miestach, ktoré nepozná. Raz príde doba, keď budeme oslobodení od tohto nebezpečia, ale zatiaľ by sme sa mali s tykaním zaobchádzať veľmi opatrne. Môže nám to pomôcť skrátiť vzostup ducha o celé tisícročia. Aj keď dnes tomu ešte úplne nerozumieme a zdá sa nám to čudné, Abd-ru-schin nám týmto vedením dáva tú najlepšiu zbraň ako sa vyhnúť popínavému porastu jemnohmotného druhu.

Ako zákonníci a farizeji Ježiša pranierovali.

18.07.2024

Zrejme sa každému vybavia úryvky z Biblie, kde zákonníci a farizeji chceli Ježiša verejne zdiskreditovať záludnými otázkami a tiež ako ho kritizovali. Ježiš toto všetko ustál, ale oni boli presvedčení, že nie je pravý Mesiáš a neprestávali s útokmi na neho. Kritizovali ho a osočovali, naschvál ho nazývali tesárov syn, aby dali najavo že je oproti nim laik. Prešlo cca [...]

Čo by ste dali za večný život?

16.07.2024

Podľa Abd-ru-shina Stvoriteľ od nás žiada, aby sme sa sami namáhali a hľadali pravdu aj cestu k Nemu. Za druhé od nás žiada vnútornú čistotu – to znamená zbaviť sa nenávisti, závisti, zlosti, promiskuity a podobne. Mladí ľudia veľmi na pozemskú smrť nemyslia, seniori sú k smrti bližšie preto predpokladám, že na smrť aj viac myslia. To však nijako mladých nemusí [...]

Kde udrú živly nemusí byť náhoda.

09.07.2024

Abd-ru-shin nám vysvetľuje, že bytosti prírody sú plne vo vôli Božej. Bytosti prírody udržiavajú vo stvorení krehkú rovnováhu. Takže je dosť pravdepodobné, že keď sú niekde ľudia, ktorí narušia túto rovnováhu napríklad svojou vnútornou nečistotou, zareagujú na to aj živly narušením rovnováhy. Môže dôjsť k prudkým lejakom, vetru a podobne. Ako sme to napríklad [...]

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

izrael, hamas, zbrane

Chce zvrhnúť vládu USA a vyvolať vojnu: EÚ zaradila organizáciu The Base medzi teroristické

26.07.2024 16:56

Skupinu The Base v roku 2018 založil Američan Rinaldo Nazzaro s cieľom vytvoriť sieť radikálne pravicových nacionalistov.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 589
Celková čítanosť: 1437089x
Priemerná čítanosť článkov: 2440x

Autor blogu

Kategórie