Založ si blog

Vynúťme si písomné rozhodnutie členov vlády o Sputniku!

Mohol by to byť totiž dobrý dôkazný materiál pre prípadné trestné oznámenia a súdne spory pozostalých s vládnymi činiteľmi a ich stranami, ktoré zamedzili prístup ich pozostalým k vakcíne hoci neregistrovanej.

My občania máme určité práva a vláda a poslanci majú hájiť naše práva. Nech sa škriepia koľko chcú, ale po pracovnej dobe. Najprv nech si urobia svoju robotu, za ktorú ich platíme a potom nech pre mňa za mňa odvolajú premiéra a ministra zdravotníctva. Nám bežným ľuďom to môže byť jedno, ale nie je nám jedno ak nám zomierajú naši blízky. Preto vyzývam predstaviteľov vlády, aby okamžite rozhodli o Sputniku a urobili tak písomnou formou, aby toto ich rozhodnutie bolo nespochybniteľné a v budúcnosti zdokumentovateľné.

Pretože sa nám tu určití členovia vlády odtrhávajú od reality. Aká je to ochrana, keď oni zamedzia svojím občanom, aby dostali hoci aj neregistrovanú vakcínu? Nie je to skôr ochrana ich vlastných záujmov, ich spojencov a chlebodarcov? Ochranu vnímam ako keď rodičia chránia svoje deti pred rizikami, ktoré si tie deti ešte nedokážu uvedomiť. ALE ak sa dospelí svojprávni ľudia poučení o všetkých rizikách chcú zaočkovať v tejto mimoriadnej situácii aj neregistrovanou vakcínou, aby ochránili svoje zdravie a životy – potom je to nie ochrana ale porušovanie ich práv. Nepoviem keby toto bol jediný neregistrovaný liek a išlo by o úplne prvé podané dávky.

Politici majú obrovský sklon po voľbách presadzovať si svoje záujmy a nie záujmy nás občanov. Mali by skutočne vzniknúť rôzne združenia, aby sme si my občania vedeli vydobiť svoje práva. V dnešnej dobe internetu je to oveľa ľahšie komunikovať spolu aj väčším skupinám ľudí a uchádzať sa o podporu verejnosti s rôznymi vecami. Sme v ťažkej situácii, všetci odborníci vravia, že východisko je očkovať. Ale nech nám matematici vyrátajú kedy budeme zaočkovaní ak sa budeme očkovať len registrovanými vakcínami podľa dohodnutých dodávok. Veď to by nemalo byť také ťažké vypočítať. A nech vyrátajú aj to, že ak by sme začali vakcínovať aj Sputnikom koľko životov by sa mohlo zachrániť.

A ten rozdiel to sú ľudia, čo nemuseli umrieť. Tak nech sa láskavo členovia vlády vlastnoručne podpíšu pod svoje rozhodnutie, že odopierajú svojim občanom – ktorí ich len tak mimochodom aj platia, možnosť zaočkovať sa neregistrovanou vakcínou. Následne odporúčam ľuďom, ktorí sa chcú vakcínovať Sputnikom, aby toto tiež spísali na papier a overili notárom. Keď sa im potom niečo stane utrpia trvalé následky alebo zomrú, pretože sa nedostali na rad k registrovanej vakcíne, môžu sa pozostalí obetí alebo samotní ľudia s trvalými následkami Covid-19 spájať dokopy, vytvoriť združenie zaplatiť si právnika a podávať hromadné žaloby a trestné oznámenia na členov vlády a ich strany, ktoré im zamedzili v očkovaní dnes ešte neregistrovanou vakcínou Sputnik.

Dovtedy budú už známe rôzne štúdie o vakcíne Sputnik aké nežiaduce účinky spôsobila a koľko životov zachránila. O toto sa bude dať na tých súdnych sporoch oprieť. Lebo dnes situácia vyzerá tak, že v mnohých krajinách sa Sputnikom vakcínuje a nie sú hlásené nejaké extrémne nežiaduce účinky. A nehovorte mi, že keby boli, že by to už nebolo na titulkoch pro-západných médií. Lebo ja nespochybňujem, že existuje Ruská propaganda, ALE nejako sa nehovorí o tej USA propagande – ona ako keby neexistovala. Keď sa o niečom nepíše, tak to neexistuje?

Takže ak by sme nemali veľký problém, bol by som aj ja len za certifikované vakcíny od EMA. Ale nezdá sa mi, že situácia u nás je bežná. Veď tí istí členovia vlády schvaľujú núdzový stav. Alebo sú rozdvojené osobnosti? A to že nám denne zomiera 100 ľudí to je podľa nich pohodička? Podľa mňa treba robiť iné rozhodnutia vo výnimočných situáciách ako v bežných časoch. Neviem čo je na tom nepochopiteľné.

Psou povinnosťou členov vlády je zabezpečiť riadny chod štátu, ochranu zdravia, majetku a životov občanov Slovenskej republiky. A po pracovnej dobe nech sa hádajú, nech si dajú aj po papuli alebo si odvolávajú koho chcú.

Prečo Ježiš prišiel na tento svet.

28.03.2024

Ježiš hovorí o nás, že sme zablúdili. To znamená zišli zo správnej cesty a vydali sa na nesprávnu. Keď bol Ježiš pred Pilátom povedal mu: „Ja som sa na to narodil a na to som prišiel na svet, aby som vydal svedectvo o pravde. Každý kto je z pravdy počúva môj hlas.“ V čom spočíva to zablúdenie? Podľa mňa v tom, že sa ľudia príliš upli na hmotu. Spojenie s [...]

Logika zákonníkov a farizejov.

07.03.2024

Áronovi potomkovia boli určení za kňazov národa. Oni mali bdieť na dodržiavaní Mojžišovho zákona, oni vykonávali službu v chrámoch a vykonávali obete, časť z obetí bola určená pre nich. Toto bolo v Izraeli zaužívané a fungovalo niekoľko storočí. Potom prišiel Ježiš Nazaretský. On rozprával ľuďom ako majú žiť, rozprával čo sa deje po smrti, o Kráľovstve [...]

Ľudstvo a zborený most k Svetlu.

03.03.2024

O významnej úlohe žien a zhubnom konaní väčšiny ľudstva píše Abd-ru-shin nasledovné: „Tak je človek vo svojom nesprávnom pôsobení, ktoré sa ukázalo v tomto stvorení ako brzdiace, rušivé a trvale škodlivé, dnes nakoniec opovrhovaný vlastnou vinou pre svoje smiešne chcenie vedieť všetko lepšie. Svoje odvrhnutie si tvrdošijne sám vynútil, keďže sa urobil [...]

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 555
Celková čítanosť: 1356393x
Priemerná čítanosť článkov: 2444x

Autor blogu

Kategórie