Založ si blog

Vymeníme Slovensko za Krym

Áno veľmi správna reakcia ukrajinského ľudu na nezodpovedné slová nášho premiéra. Ľudia často narábajú so slovom ako by nemalo žiadnu hodnotu. Ale každé slovo má svoju váhu a energiu. Ešte väčšiu váhu má keď niečo povie zástupca nejakej spoločnosti alebo štátu, pretože tento človek zastupuje mnoho tisíc alebo mnoho miliónov ľudí.

Skutočne sa ukazuje, že neuvážené ľahkovážne slová nášho premiéra vyvolávajú mnoho problémov. Beriem to tak, že buď sa spamätá alebo z hrušky dole ako on hovorieva. Ak tá zmena nie je možná, tak nech si za seba vyberie náhradu a niekto iný bude riadiť našu krajinu. A Igor Matovič môže pokračovať vo svojich statusoch a uštipačných poznámkach atď. Môže sa venovať manažmentu strany Obyčajní ľudia a samozrejme bude mať vplyv na rozhodnutia vlády minimálne cez svojich ministrov a poslancov.

Ale ak sa nedokáže umravniť, zrejme by bolo naozaj lepšie ak by svoju funkciu prenechal niekomu inému. Aby bol konečne kľud a mohla pokračovať tvrdá práca na jednotlivých ministerstvách. Teraz v týchto ťažkých časoch potrebujeme, aby vláda ťahala za jeden povraz a ich dvojnásobné nasadenie aj v celom štátnom aparáte.

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Klamanie.

21.04.2024

Ako vnímajú klamanie ľudia? Podľa mňa je mnoho ľudí, ktorí si myslia, že klamaním niečo získajú. Každému je jasné, že klamanie je podvádzanie, ale mnohí ľudia si myslia, že keď budú dostatočne šikovní, tak sa vyhnú nejakým následkom. A prečo sa vlastne klame? No buď je cieľ vyhnúť sa trestu alebo je to cieľ získať pre seba nejaké výhody. Ako vníma klamanie [...]

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 567
Celková čítanosť: 1376679x
Priemerná čítanosť článkov: 2428x

Autor blogu

Kategórie