Založ si blog

Ježiš bol splodený hrubohmotne

Abd-ru-shin píše, ak je Boh dokonalý a celé stvorenie vzniklo z tejto dokonalosti, nie je tu priestor na výnimky alebo svojvôľu. Jednoducho povedané, že ak my všetci sme boli splodení sexuálnym aktom muža a ženy, ani pri Ježišovom splodení to nemohlo byť inak. Nie je dôvod, aby Boh menil svoje zákony kvôli svojmu synovi, pretože zákony stvorenia platia pre všetkých aj pre Boha. Boh pôsobí v rámci svojich dokonalých zákonov.

Zároveň sa však nevylučuje nepoškvrnené počatie. Pretože je len našou chybou, že sa na milovanie dvoch ľudí pozerá ako na hriech. Keď sa totiž milujú dvaja ľudia, ktorí sa ľúbia je aj toto ich hrubohmotné spojenie čisté. Tak tomu bolo aj v prípade Ježiša. Mária jeho matka musela byť na to osobitne vyvolená, musela byť vysoko duchovne vyvinutá a musela vzhliadať k Bohu – k Svetlu. Ale to nepoškvrnené počatie neznamená počatie bez muža. Ale naopak bolo to počatie z najhlbšej čistej lásky, ktorou Mária zahorela k istému mužovi.

Pre dnešnú dobu možno povedať, že spermia musela oplodniť vajíčko. Že jednoducho je to zákon a inak to nejde. To že ľudia urobili z čistého pohlavného pudu alebo čistého pohlavného styku niečo hriešne je už druhá vec. Ale pri čistej láske muža a ženy nemožno hovoriť o hriechu.

Ježiš sám o sebe hovoril, že neprišiel zákon zrušiť, ale naplniť ho. Keď rozprával ľuďom o duchovných dejoch pripodobňoval ich k rôznym pozemským činnostiam, aby si tieto duchovné deje ľudia vedeli predstaviť. Ježiš nepriniesol nič neprirodzené ani nebol neprirodzeným spôsobom počatý. On pôsobil plne v prirodzenosti zákonov ktoré platia. Aj keď činil zázraky, dialo sa tak v plnej prirodzenosti Božích zákonov – ALE samozrejme bolo to preto tak ohromné, pretože ohromná MOC Božia pôsobila cez Ježiša.

Ježiš taktiež neprišiel, aby bol zabitý. ALE prišiel nám na pomoc napriek tomu, že dobre vedel čo ho čaká, akou strašnou smrťou zomrie. Normálny ľudia ho vítali a ďakovali mu za všetky pomoci, za všetky uzdravenia. Ale čo bolo najdôležitejšie Slovo Pravdy, ktoré priniesol – do tohto sveta ľudských výmyslov a fantazmagórií, haoxov a konšpirácií. Svetlo nám ešte raz odhalilo Ježišov pobyt tu na zemi a jeho pôsobenie. Ostatné je už na každom jednotlivcovi, či bude lenivý alebo sa bude namáhať spoznať pravdu, čo príjme a čo nie.

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Klamanie.

21.04.2024

Ako vnímajú klamanie ľudia? Podľa mňa je mnoho ľudí, ktorí si myslia, že klamaním niečo získajú. Každému je jasné, že klamanie je podvádzanie, ale mnohí ľudia si myslia, že keď budú dostatočne šikovní, tak sa vyhnú nejakým následkom. A prečo sa vlastne klame? No buď je cieľ vyhnúť sa trestu alebo je to cieľ získať pre seba nejaké výhody. Ako vníma klamanie [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 567
Celková čítanosť: 1376882x
Priemerná čítanosť článkov: 2428x

Autor blogu

Kategórie