Založ si blog

Ježiš bol splodený hrubohmotne

Abd-ru-shin píše, ak je Boh dokonalý a celé stvorenie vzniklo z tejto dokonalosti, nie je tu priestor na výnimky alebo svojvôľu. Jednoducho povedané, že ak my všetci sme boli splodení sexuálnym aktom muža a ženy, ani pri Ježišovom splodení to nemohlo byť inak. Nie je dôvod, aby Boh menil svoje zákony kvôli svojmu synovi, pretože zákony stvorenia platia pre všetkých aj pre Boha. Boh pôsobí v rámci svojich dokonalých zákonov.

Zároveň sa však nevylučuje nepoškvrnené počatie. Pretože je len našou chybou, že sa na milovanie dvoch ľudí pozerá ako na hriech. Keď sa totiž milujú dvaja ľudia, ktorí sa ľúbia je aj toto ich hrubohmotné spojenie čisté. Tak tomu bolo aj v prípade Ježiša. Mária jeho matka musela byť na to osobitne vyvolená, musela byť vysoko duchovne vyvinutá a musela vzhliadať k Bohu – k Svetlu. Ale to nepoškvrnené počatie neznamená počatie bez muža. Ale naopak bolo to počatie z najhlbšej čistej lásky, ktorou Mária zahorela k istému mužovi.

Pre dnešnú dobu možno povedať, že spermia musela oplodniť vajíčko. Že jednoducho je to zákon a inak to nejde. To že ľudia urobili z čistého pohlavného pudu alebo čistého pohlavného styku niečo hriešne je už druhá vec. Ale pri čistej láske muža a ženy nemožno hovoriť o hriechu.

Ježiš sám o sebe hovoril, že neprišiel zákon zrušiť, ale naplniť ho. Keď rozprával ľuďom o duchovných dejoch pripodobňoval ich k rôznym pozemským činnostiam, aby si tieto duchovné deje ľudia vedeli predstaviť. Ježiš nepriniesol nič neprirodzené ani nebol neprirodzeným spôsobom počatý. On pôsobil plne v prirodzenosti zákonov ktoré platia. Aj keď činil zázraky, dialo sa tak v plnej prirodzenosti Božích zákonov – ALE samozrejme bolo to preto tak ohromné, pretože ohromná MOC Božia pôsobila cez Ježiša.

Ježiš taktiež neprišiel, aby bol zabitý. ALE prišiel nám na pomoc napriek tomu, že dobre vedel čo ho čaká, akou strašnou smrťou zomrie. Normálny ľudia ho vítali a ďakovali mu za všetky pomoci, za všetky uzdravenia. Ale čo bolo najdôležitejšie Slovo Pravdy, ktoré priniesol – do tohto sveta ľudských výmyslov a fantazmagórií, haoxov a konšpirácií. Svetlo nám ešte raz odhalilo Ježišov pobyt tu na zemi a jeho pôsobenie. Ostatné je už na každom jednotlivcovi, či bude lenivý alebo sa bude namáhať spoznať pravdu, čo príjme a čo nie.

Ako zákonníci a farizeji Ježiša pranierovali.

18.07.2024

Zrejme sa každému vybavia úryvky z Biblie, kde zákonníci a farizeji chceli Ježiša verejne zdiskreditovať záludnými otázkami a tiež ako ho kritizovali. Ježiš toto všetko ustál, ale oni boli presvedčení, že nie je pravý Mesiáš a neprestávali s útokmi na neho. Kritizovali ho a osočovali, naschvál ho nazývali tesárov syn, aby dali najavo že je oproti nim laik. Prešlo cca [...]

Čo by ste dali za večný život?

16.07.2024

Podľa Abd-ru-shina Stvoriteľ od nás žiada, aby sme sa sami namáhali a hľadali pravdu aj cestu k Nemu. Za druhé od nás žiada vnútornú čistotu – to znamená zbaviť sa nenávisti, závisti, zlosti, promiskuity a podobne. Mladí ľudia veľmi na pozemskú smrť nemyslia, seniori sú k smrti bližšie preto predpokladám, že na smrť aj viac myslia. To však nijako mladých nemusí [...]

Kde udrú živly nemusí byť náhoda.

09.07.2024

Abd-ru-shin nám vysvetľuje, že bytosti prírody sú plne vo vôli Božej. Bytosti prírody udržiavajú vo stvorení krehkú rovnováhu. Takže je dosť pravdepodobné, že keď sú niekde ľudia, ktorí narušia túto rovnováhu napríklad svojou vnútornou nečistotou, zareagujú na to aj živly narušením rovnováhy. Môže dôjsť k prudkým lejakom, vetru a podobne. Ako sme to napríklad [...]

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

izrael, hamas, zbrane

Chce zvrhnúť vládu USA a vyvolať vojnu: EÚ zaradila organizáciu The Base medzi teroristické

26.07.2024 16:56

Skupinu The Base v roku 2018 založil Američan Rinaldo Nazzaro s cieľom vytvoriť sieť radikálne pravicových nacionalistov.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 589
Celková čítanosť: 1437066x
Priemerná čítanosť článkov: 2440x

Autor blogu

Kategórie