Založ si blog

Uznávam svoj podiel viny na Ježišovom ukrižovaní

Dnes si pripomíname podľa mňa najhorší deň v ľudskej histórii zavraždenie Syna Božieho. Jeho ktorý hovoril Ja a Otec sme jedno. Verím, že každý jeden z nás vytvárame pomery na tejto zemi. Takisto verím, že už máme za sebou mnoho minulých životov a kľudne sme mohli žiť v čase Ježišovom alebo žiť predtým a tvoriť pomery, ktoré sa prejavili počas Ježišovho pôsobenia. Preto ja ako jedna malá čiastočka tohto sveta chcem uznať svoj podiel viny na zavraždení Tvojho syna Pane. Prosím uvaľ na mňa všetko zlé čo som ja spôsobil Tvojmu Synovi, aby som tak mohol získať Tvoje pravé a skutočné odpustenie. Prosím Pane odpusť môj podiel viny po spravodlivom odpykaní.

Ďakujem ti Pane, že napriek tomu, že si vedel čo ľudstvo urobí Tvojmu Synovi si ho poslal k nám na pomoc. Dnes môžeme čerpať obrovský úžitok z Jeho posolstva. Veru brutálna vražda sama o sebe neprináša úžitok. Veď takých brutálnych vrážd a ukrižovaní sa v ľudskej histórii udialo nespočet. To čo bolo na Ježišovi to veľké a neopísateľné je jeho rozprávanie o Bohu, o tom ako máme žiť, aby sme dosiahli večný život. Ježiš rozprával ako ten čo má vedenie, veru zákonníci ani farizeji znalí písma ho ani raz nenachytali. Vždy dal udivujúcu a pravdivú odpoveď.

Vďaka ti Ježiš syn Boží za to, že sme sa dozvedeli viac o Bohu a o našej duši. Ukázal si nám, že do života vedie úzky chodník dodržiavania určitých pravidiel, ale široká cesta kde si robíme čo nás napadne vedie do smrti. Sme len nevedomí ľudia. Chcem ti aspoň za seba poďakovať, že si nás uviedol bližšie k pravde a zvestoval nám o duši, ktorá je skutočným pôvodcom života. Ježiš hovorieval telo nič neosoží, duch oživuje, alebo neviete odkiaľ prichádzate a kam idete. Vďaka ti Syn Boží, že si k nám prišiel napriek tomu, že si vedel ako nepriateľsky je ľudstvo nastavené proti Bohu a ako veľmi ti ublížime. Odpusť prosím môj podiel viny na Tvojom utrpnení, po spravodlivom odpykaní.

Vďaka ti Hospodin – Jahve že si sa nám dal poznať v časoch dávnych aj prostredníctvom Tvojho syna Ježiša. Vďaka Ti Pane že si k nám prehovoril prostredníctvom Abraháma, Mojžiša, prorokov, Ježiša a Abd-ru-schina. Ľudsvo sa vždy stavalo na odpor, lenže tým sme si spôsobili len utrpenie. Pravdu nemožno zmeniť ani kolobeh sveta a zákony, na ktorých tento svet vznikol a funguje. Ešte raz Pane vďaka za príchod Tvojho syna Ježiša a odpusť nám prosím, že sme mu tak veľmi ublížili. Vďaka za to prinesené Svetlo do tejto temnoty. Večná sláva Jeho dielu a obeti.

Ako zákonníci a farizeji Ježiša pranierovali.

18.07.2024

Zrejme sa každému vybavia úryvky z Biblie, kde zákonníci a farizeji chceli Ježiša verejne zdiskreditovať záludnými otázkami a tiež ako ho kritizovali. Ježiš toto všetko ustál, ale oni boli presvedčení, že nie je pravý Mesiáš a neprestávali s útokmi na neho. Kritizovali ho a osočovali, naschvál ho nazývali tesárov syn, aby dali najavo že je oproti nim laik. Prešlo cca [...]

Čo by ste dali za večný život?

16.07.2024

Podľa Abd-ru-shina Stvoriteľ od nás žiada, aby sme sa sami namáhali a hľadali pravdu aj cestu k Nemu. Za druhé od nás žiada vnútornú čistotu – to znamená zbaviť sa nenávisti, závisti, zlosti, promiskuity a podobne. Mladí ľudia veľmi na pozemskú smrť nemyslia, seniori sú k smrti bližšie preto predpokladám, že na smrť aj viac myslia. To však nijako mladých nemusí [...]

Kde udrú živly nemusí byť náhoda.

09.07.2024

Abd-ru-shin nám vysvetľuje, že bytosti prírody sú plne vo vôli Božej. Bytosti prírody udržiavajú vo stvorení krehkú rovnováhu. Takže je dosť pravdepodobné, že keď sú niekde ľudia, ktorí narušia túto rovnováhu napríklad svojou vnútornou nečistotou, zareagujú na to aj živly narušením rovnováhy. Môže dôjsť k prudkým lejakom, vetru a podobne. Ako sme to napríklad [...]

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

izrael, hamas, zbrane

Chce zvrhnúť vládu USA a vyvolať vojnu: EÚ zaradila organizáciu The Base medzi teroristické

26.07.2024 16:56

Skupinu The Base v roku 2018 založil Američan Rinaldo Nazzaro s cieľom vytvoriť sieť radikálne pravicových nacionalistov.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 589
Celková čítanosť: 1437324x
Priemerná čítanosť článkov: 2440x

Autor blogu

Kategórie