Založ si blog

Dúfam že pán Kiska nevylúči z vlády aj Oľano

Pán Kiska si povedal, že Matovič sa do toho nevyzná že predsa len bude lepšie keď on sám bude zostavovať vládu. Ja ako volič Oľano teraz len tŕpnem či pán Kiska nevylúči zo spolupráce aj Oľano. Mrzelo by ma to keby takto môj hlas prepadol.

Ďalej Kolár má pošramotenú minulosť, Sulík sa stretával s Kočnerom, takže ak to má byť vláda s vysokým morálnym kreditom bude musieť vylúčiť aj ich a pre istotu aj celé ich strany. Najlepšie predsa len bude ak bude pán Kiska vládnuť sám s jeho stranou, pretože ak si hárok s výsledkami volieb otočí dole hlavou, tak vlastne on je skutočný víťaz volieb. A keďže všetky videá a informácie kompromitujúce pána Kisku vyprodukoval Smer a nezakladajú sa na pravde, takže vlastne on jediný je čistý ako ľalia a len on sám so svojou stranou budú riadiť našu krajinu.

Toľko fikcia pána Kisku, ale nedalo mi to he he.

Poviem rovno niekedy je lepšie mlčať ako tresknúť totálnu sprostosť, myslím tie reči o vláde s vysokým morálnym kreditom. Ľudia nežerú seno pán Kiska. Sulík a Kollár sa na rozdiel od vás k svojej minulosti postavili ako chlapi, niektoré veci oľutovali a verejne slúbili, že sa toxických kontaktov budú vyvarovať. Mali by ste si z nich radšej zobrať príklad pán Kiska a nie ich kritizovať.

Je to smutné, ale mohli sme si vo voľbách vybrať len z toho, čo bolo v ponuke. Tak si občania vybrali a politické strany dostali rôzne silný mandát na zostupovanie. To znamená, že čím viac hlasov získali, tým im ľudia viac veria a tým automaticky majú mať tie silnejšie strany väčší priestor a väčšiu silu na realizáciu svojich plánov a vízií. Lebo ide o veľkosť podpory. Na to prosím pán Kiska s vašimi 5,7 % nikdy nezabúdajte.

Odkaz pre vás všetkých: máte za ušami všetci, to dobre vieme. Ale ľudia nechcú hádky, dali vám dôveru, mandát na správu vecí verejných, tak radšej namiesto silných rečí sklopte uši a ukážte čo viete. Skutkami sa očistite alebo padnite do zabudnutia.

Ako zákonníci a farizeji Ježiša pranierovali.

18.07.2024

Zrejme sa každému vybavia úryvky z Biblie, kde zákonníci a farizeji chceli Ježiša verejne zdiskreditovať záludnými otázkami a tiež ako ho kritizovali. Ježiš toto všetko ustál, ale oni boli presvedčení, že nie je pravý Mesiáš a neprestávali s útokmi na neho. Kritizovali ho a osočovali, naschvál ho nazývali tesárov syn, aby dali najavo že je oproti nim laik. Prešlo cca [...]

Čo by ste dali za večný život?

16.07.2024

Podľa Abd-ru-shina Stvoriteľ od nás žiada, aby sme sa sami namáhali a hľadali pravdu aj cestu k Nemu. Za druhé od nás žiada vnútornú čistotu – to znamená zbaviť sa nenávisti, závisti, zlosti, promiskuity a podobne. Mladí ľudia veľmi na pozemskú smrť nemyslia, seniori sú k smrti bližšie preto predpokladám, že na smrť aj viac myslia. To však nijako mladých nemusí [...]

Kde udrú živly nemusí byť náhoda.

09.07.2024

Abd-ru-shin nám vysvetľuje, že bytosti prírody sú plne vo vôli Božej. Bytosti prírody udržiavajú vo stvorení krehkú rovnováhu. Takže je dosť pravdepodobné, že keď sú niekde ľudia, ktorí narušia túto rovnováhu napríklad svojou vnútornou nečistotou, zareagujú na to aj živly narušením rovnováhy. Môže dôjsť k prudkým lejakom, vetru a podobne. Ako sme to napríklad [...]

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

izrael, hamas, zbrane

Chce zvrhnúť vládu USA a vyvolať vojnu: EÚ zaradila organizáciu The Base medzi teroristické

26.07.2024 16:56

Skupinu The Base v roku 2018 založil Američan Rinaldo Nazzaro s cieľom vytvoriť sieť radikálne pravicových nacionalistov.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 589
Celková čítanosť: 1436954x
Priemerná čítanosť článkov: 2440x

Autor blogu

Kategórie