Založ si blog

Pán Kiska a jeho posledná verejná funkcia

Nemôžem si pomôcť ľudia po vyjadreniach pána Kisku mám skutočne taký dojem.

Keď pán Kiska hovorí, že budeme vyžadovať aby nová vláda mala morálny kredit a keď ukazuje na Kollára a jeho minulosť – hoc by sám seba fackal. Nech už bola minulosť Kolára akákoľvek vysvetlil to ľuďom určite oveľa lepšie ako pán Kiska, čo dali ľudia najavo aj vo zvýšených preferenciách pána Kolára.

Pán Kiska ako najslabšia strana ktorá sa ledva dostala do parlamentu, si dovolí ešte aj teraz hovoriť, že by išli najradšej bez Kollára – to je maximálna drzosť. Pán Kiska hovorí, že sa budú pozerať na minulosť kandidátov veď z jeho úst to znie príšerne. Čo minulosť pána Kisku? Veď keby ešte pár videí vyšlo o ňom v tom parlamente by ani nesedel. Z tých videí bolo evidentné, že Šuligu a spol pozná, že to neboli cudzí ľudia ktorí ho podviedli – to by sa s nimi inak bavil. A že kúpil pozemok za 2000 euro veď to je výsmech a ešte sa tam idú handrkovať kto komu ako vráti 2000 euro. Pozemky pod Tatrami zamýšľané na výstavbu no sila podľa mňa.

Pán Kiska mal silnú podporu verejnosti, ale to bolo ešte predtým ako sa zistili tieto jeho kšefty s pozemkami a nezákonné vratky DPH. Takisto narážal pán Kiska na prvky priamej demokracie ktoré sa Igor Matovič snaží zaviesť do praxe. To že pán Kiska sa stavia proti mi pripadá ako štýl starých politikov. Nevravím že všetko treba riešiť cez ankety, ale ľuďom by mal byť daný priestor aspoň vyjadriť sa. Alebo ak chcú ľudia určité zmeny nech povedia fundovaní odborníci ako by to bolo možné a čo by to prinieslo. Kresliť a vytvárať modely si môžme a potom ak niečo získa veľkú podporu nech sa to zrealizuje.

Keby bol pán Kiska čistý ako ľalia a všetky tie kauzy by boli na neho našité – aj tak ak by bol férový chlap mal povedať, že ministerstvo vnútra nechce, pretože by to bol konflikt záujmov. Ale to pán Kiska nepovedal, čo považujem z jeho strany za chrapúňstvo a neférový prístup. Za chyby každý musí niesť zodpovednosť. Hádam nechce aby Remišová z jeho strany bola ministerkou vnútra.

Toto mi úplne stačilo. Neviem čo ešte pán Kiska povystrája v parlamente v akom svetle sa ukáže, ale mne osobne stačili aj tieto jeho úvodné vyjadrenia. Cítim to tak, že na Slovensku máme aj čistejších a schopnejších ľudí. Neviem ako jeho strana, ale on osobne sa podľa mňa už do parlamentu ani do žiadnej verejnej funkcie nedostane. Podľa mňa na to nemá morálny kredit.

Ako zákonníci a farizeji Ježiša pranierovali.

18.07.2024

Zrejme sa každému vybavia úryvky z Biblie, kde zákonníci a farizeji chceli Ježiša verejne zdiskreditovať záludnými otázkami a tiež ako ho kritizovali. Ježiš toto všetko ustál, ale oni boli presvedčení, že nie je pravý Mesiáš a neprestávali s útokmi na neho. Kritizovali ho a osočovali, naschvál ho nazývali tesárov syn, aby dali najavo že je oproti nim laik. Prešlo cca [...]

Čo by ste dali za večný život?

16.07.2024

Podľa Abd-ru-shina Stvoriteľ od nás žiada, aby sme sa sami namáhali a hľadali pravdu aj cestu k Nemu. Za druhé od nás žiada vnútornú čistotu – to znamená zbaviť sa nenávisti, závisti, zlosti, promiskuity a podobne. Mladí ľudia veľmi na pozemskú smrť nemyslia, seniori sú k smrti bližšie preto predpokladám, že na smrť aj viac myslia. To však nijako mladých nemusí [...]

Kde udrú živly nemusí byť náhoda.

09.07.2024

Abd-ru-shin nám vysvetľuje, že bytosti prírody sú plne vo vôli Božej. Bytosti prírody udržiavajú vo stvorení krehkú rovnováhu. Takže je dosť pravdepodobné, že keď sú niekde ľudia, ktorí narušia túto rovnováhu napríklad svojou vnútornou nečistotou, zareagujú na to aj živly narušením rovnováhy. Môže dôjsť k prudkým lejakom, vetru a podobne. Ako sme to napríklad [...]

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

izrael, hamas, zbrane

Chce zvrhnúť vládu USA a vyvolať vojnu: EÚ zaradila organizáciu The Base medzi teroristické

26.07.2024 16:56

Skupinu The Base v roku 2018 založil Američan Rinaldo Nazzaro s cieľom vytvoriť sieť radikálne pravicových nacionalistov.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 589
Celková čítanosť: 1437162x
Priemerná čítanosť článkov: 2440x

Autor blogu

Kategórie