Založ si blog

Vysokopostavení prokurátori Vanek a Šufliarsky

Musím povedať, že som zhrozený kam všade siahajú Kočnerove pazúre. Kočnera vnímam ako predstaviteľa temna. Pretože jeho nástrojmi sú podvody, klamstvá,  využívanie prostitútok, podplácanie, lichotenie, vydieranie, zastrašovanie a zrejme aj vraždenie ak sa to potvrdí. Ťažko povedať koľko je takýchto ľudí podobných Kočnerovi, ktorí si chcú všetkými možnými prostriedkami zabezpečiť blahobyt na úkor ostatných.

Nie je to pekný obrázok, táto celá špina čo sa nám po Kuciakovej vražde odhalila, ale berme to ako prebudenie do reality. Nečudujme sa preto, že naša krajina je v stave v akom je. Mnohí ľudia nosia v sebe túžbu po spravodlivosti, ale to žiaľ nie je možné keď ľudia ako Kočner majú taký obrovský vplyv.

Janka Kuciaka naopak vnímam ako predstaviteľa svetla. Ako človeka čestného, čistého, verného, ktorého poburovali neprávosti, korupcia a rôzne iné neduhy v našej spoločnosti. Kočner chcel na neho niečo nájsť no evidentne nenašiel. Keď nemožno niekoho zdiskreditovať či vydierať jediné riešenie ako ho umlčať je zavraždiť ho.

Predstavitelia svetla nevydierajú, nezastrašujú, nepodplácajú a nevraždia. Preto sú proti ľuďom temna v horšom postavení. Je to nerovný boj, na ktorý môžu doplatiť aj vlastným životom. Ich jedinou ochranou, na ktorú spoliehajú sú silové zložky štátu. Preto je obrovský problém ak sa temnu podarí nájsť si cestičky k vysokopostaveným ľuďom na prokuratúre. Vanek komunikoval s Kočnerovou šlapkou a Šufliarsky priamo s Kočnerom. Možno sú to schopní ľudia, ktorí si svoje vysokopostavené posty zaslúžili svojimi schopnosťami. Za to že podali ruku temnu, zaplatili svojou kariérou.

Nech je to poučenie do budúcnosti alebo aj pre ostatných, že temno chce len vycicať a využiť a prináša len deštrukciu a škody pre tých čo temnu otvoria dvere. A poučenie to má byť aj pre nás ak chceme žiť lepšie a ak tu niekedy má byť poriadok potrebujeme na to čistú a čestnú políciu, prokuratúru a súdy. Myslím si, že je to veľmi dôležité, bez toho sa nepohneme dopredu.

Logika zákonníkov a farizejov.

07.03.2024

Áronovi potomkovia boli určení za kňazov národa. Oni mali bdieť na dodržiavaní Mojžišovho zákona, oni vykonávali službu v chrámoch a vykonávali obete, časť z obetí bola určená pre nich. Toto bolo v Izraeli zaužívané a fungovalo niekoľko storočí. Potom prišiel Ježiš Nazaretský. On rozprával ľuďom ako majú žiť, rozprával čo sa deje po smrti, o Kráľovstve [...]

Ľudstvo a zborený most k Svetlu.

03.03.2024

O významnej úlohe žien a zhubnom konaní väčšiny ľudstva píše Abd-ru-shin nasledovné: „Tak je človek vo svojom nesprávnom pôsobení, ktoré sa ukázalo v tomto stvorení ako brzdiace, rušivé a trvale škodlivé, dnes nakoniec opovrhovaný vlastnou vinou pre svoje smiešne chcenie vedieť všetko lepšie. Svoje odvrhnutie si tvrdošijne sám vynútil, keďže sa urobil [...]

Sila svedomia.

29.02.2024

Predstavte si človeka, ktorého nahovoria na krádež alebo niekomu ublížiť, s tým že „sa to nikto nedozvie“. Alebo si predstavme ženu, ktorú nahovoria, aby si zarobila sexom. Keby aj došlo k tomu, že o týchto veciach sa naozaj nikto nikdy nedozvie, minimálne 1 človek to vždy vie – ten čo to spáchal. Náš vnútorný hlas nás často v takých prípadoch mučí a neustále [...]

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

Harabin vyzval ľudí, aby išli voliť. Svoj hlas dá Pellegrinimu

28.03.2024 09:00

Podľa Harabina sa Pellegrini prihlásil k častiam programu, ktorý presadzoval v prvom kole.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Joe Lieberman

Zomrel Joe Lieberman, bývalý demokratický senátor a kandidát na viceprezidenta

28.03.2024 07:42

Vo veku 82 rokov zomrel dlhoročný americký senátor a vplyvná, hoci kontroverzná osoba v rámci Demokratickej strany.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 554
Celková čítanosť: 1355362x
Priemerná čítanosť článkov: 2447x

Autor blogu

Kategórie