Založ si blog

Zlé energie = zlé počasie

Bez ohľadu na váš názor a neochotu ľudí počuť kritiku, nedá mi to a musím informovať v súvislosti s terajšími prírodnými katastrofami, že existuje teória, ktorá hovorí že pri prílišnom sexuálnom vybíjaní dochádza k uvolňovaniu veľkej energie čo môže mať za následok rôzne prírodné katastrofy. Môže potom napršať príliš veľa dažďa naraz alebo podobne. Ľudia stáročia túžia ovládať počasie a ani sme si neuvedomili že možno naň skutočne máme vplyv a máme spolutvoriť krásu, rovnováhu a harmóniu. Je mi jedno či sa z toho bude niekto smiať, len chcem aby aj táto informácia bola verejnosti známa.

 

Podľa duchovnej koncepcie to až také absurdné zase nie je. Tá hovorí že všetko je energia a všetko je prepojené. Abd-ru-shin píše, že pri sexe dochádza k uvolňovaniu veľkej energie (čo je nebezpečné) a následne k jej výmene medzi partnermi. Všetko je poprepájané odspodu až nahor k Bohu a živly stoja priamo vo vôli Božej. Preto by sa ľudia mali spolupodieľať na tom aby energie prúdili správne a živly pôsobili mierne a nespôsobovali škody. Podľa hesla že všetkého veľa škodí alebo všetkého s mierou: mierny dážď je požehnaním a silný lejak  robí záplavy, mierne slnko pomáha silné spáli, silný víchor ničí, aj pohyby zemských dosiek môžu byť jemné alebo prudšie.

 

       Takisto Boh vyžaduje čistotu, lebo on tvorí krásu a rovnováhu v čistote. Boh nezakazuje sex to si len mylne myslí niektorá cirkev. Sex je len fyzickým prejavom vzájomnej lásky dvoch ľudí. Ale promiskuita a prostitúcia majú zlé následky. Striedaním partnerov a partneriek, pri vzájomnom podvádzaní sa dochádza k špineniu kanálov ktoré majú byť čisté a pekné. Takisto pri kupovaní si sexu. Tu takisto dochádza k výmene energií tomu sa nikto nevyhne. Dochádza tu k miešaniu rôznych energií a ušpineniu pohlavných čakier, čo má vplyv na mikroflóru ktorá mutuje a fyzicky veľmi často vyústi do pohlavných chorôb, ktoré sú potom tiež súčasťou neželanej výmeny.

 

V dávnych dobách naši predkovia vnímali prírodné katastrofy ako trest Boží za to že robili niečo zle. Myslím si, že by na tom niečo pravdy mohlo byť. Dnes sme moderný často aj namyslený a arogantný ľudia, myslíme si že môžeme robiť hocičo bez následkov. Myslíme si že keď máme družice a vieme predpovedať počasie na pár dní, že sme nedotknuteľní. Nezabúdajme že sme len zraniteľnou smietkou, že dobré energie prinášajú harmóniu a zlé energie skazu. Takže ak nám v srdciach horí závisť, nenávisť, zloba a hnev ak chceme druhým konať zle a kydať na Boha nemôžeme za to čakať niečo dobré. Často až keď sa niečo zlé stane začneme inak rozmýšľať, je to však naša chyba že sme toho neboli schopní skôr. A pritom uvolnená pohroma môže ublížiť aj nevinným ľuďom ktorí sa nachádzajú v danej lokalite. Kto za to nesie zodpovednosť? Boh? Nie. Zrejme tvorcovia zlých energií.

 

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Nożykova synagóga

V Poľsku zadržali 16-ročného chlapca v súvislosti s podpaľačským útokom na synagógu

02.05.2024 15:34

Motív útoku na jedinú synagógu vo Varšave, ktorá prežila druhú svetovú vojnu, je nejasný. Podozrivý totiž odmietol vypovedať.

vašečka, záborská

Vašečka a Záborská opäť idú proti transrodovým ľuďom. Život im chcú skomplikovať novým zákonom o rodnom čísle

02.05.2024 15:25

Ak zmeny prejdú v navrhovanej podobe, transrodoví ľudia nebudú môcť po absolvovaní tranzície zmeniť svoje rodné číslo tak, aby zodpovedalo ich novému pohlaviu.

NATO / OTAN / Armáda SR /

Podpora členstva SR v EÚ a NATO oproti vlaňajšku vzrástla

02.05.2024 15:12

Členstvo Ukrajiny v západných inštitúciách si želá 30 percent Slovákov, čo je najmenej z regiónu.

DN - Boeing 737 MAX

Ďalší kritik spoločnosti Boeing náhle zomrel. Svedčil proti firme, hovoril o problémoch vo výrobe

02.05.2024 14:57

Dean pracoval v spoločnosti Spirit AeroSystems, ktorá bola dodávateľom komponentov pre firmu Boeing.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 1380837x
Priemerná čítanosť článkov: 2431x

Autor blogu

Kategórie