Založ si blog

Hlúpe temno

Ježiš povedal: „čo sejete, to zožnete.“ Myslel to duchovne, ako všetko o čom hovoril. Teda myslel tým naše správanie.

 

Ale sú ľudia, ktorým vychytralý rozum radí, môžeš sa s malou námahou dostať k veľkým peniazom a keď budeš šikovný nikto nepríde na tvoje podvody, krádeže a vraždy. Je to o tom čomu veríme. Sú ľudia čo veria len v telo a žijú poriadny život. Ale sú aj takí čo veria len v telo a snažia sa tento svoj „jediný život“ maximalizovať za každú cenu. Neštítia sa predávať drogy, prevádzkovať prostitúciu, kradnúť, používať fyzické násilie a ani vraždiť.

 

Myslia si, že sú dosť šikovní a ak dosť popodplácajú tých správnych ľudí, že sa im nič nestane. Lenže ak platí karmický zákon o ktorom už Budha hovoril a Ježiš ho len potvrdil, tak následkom ich konania nie je možné uniknúť. Je jedno čo si ľudia myslia, ide o to čo reálne platí aké zákonitosti.

 

Ak sa totiž niekto chce živiť kradnutím je z pohľadu karmického zákona hlupák. Lebo všetko čo nakradne, bude musieť raz tým ľuďom ale aj s úrokami vrátiť. Takisto vrahovia ktorí kvôli peniazom spôsobia utrpenie rodinám a stratu živiteľa. Aj oni budú musieť zožať to isté, ale zosilnené. Pretože sejete jedno zrno, ale na vyrastenom klase je ich niekoľko. O všetky takto získané peniaze prídu. A tým čo spôsobili bolesť a škodu to budú musieť aj s úrokami nahradiť a bolesť do najjemnejších detailov tiež s úrokami prežiť.

 

Takí drogoví díleri bohatnú, ale z ľudí robia trosky. Nechcem si ani predstaviť, akú obrovskú námahu budú musieť raz vynaložiť ak budú musieť odčiniť, čo napáchali. Alebo prostitútky, myslia si že predávajú svoje telo, ale predávajú aj svoju dušu. Ak je partnerská vernosť čistotou, prostitúcia je jej pravým opakom a je najodpornejším znečistením. Tam kde je čistota, tam zákony Božie pôsobia podporujúco, pomáhajúco a vzniká z toho len radosť a šťastie. Ak pri prostitúcii sa energie miešajú a vzniká toxický až smrteľný kokteil, môže to prinášať jedine utrpenie, škody a smrť všade tam kam sa tieto energie dostanú.

 

Spoločným znakom všetkého nesprávneho konania je to, že ľudia si myslia, že karmický zákon neexistuje, že oni sú múdrejší a tiež to, že mnohí túžia po veľkých majetkoch s minimálnou námahou. Také niečo však spravodlivé Božie zákony ktoré držia celé stvorenie pokope v žiadnom prípade neumožnia. Veriť tomu môže len naivita prebujneného ľudského rozumu, ktorý si vo svojej namyslenosti myslí, že vie všetko lepšie.

 

Preto ak chce byť niekto bohatý, radšej nech si zvolí tú ťažšiu poctivú cestu a nie falošnú lákavú. Veď sa zamyslime, väčšinou aj kadejaké podozrivo „výhodné“ ponuky sa ukážu ako falošné a veľmi nebezpečné.

 

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 1378663x
Priemerná čítanosť článkov: 2427x

Autor blogu

Kategórie