Založ si blog

Rajské podmienky.

Chceli by ste sa mať ako v raji? Tu na zemi by tiež mohli byť podobné podmienky ako v raji. Čo je však základný rozdiel medzi životom na zemi a životom v raji? Abd-ru-shin nám vysvetľuje, že vo vyšších sférach nepoznajú také veci ako niekomu ubližovať, klamať, vraždiť a podobne. To museli vyslanci Svetla spoznávať až tu na zemi, ale pochopiť to nedokázali nikdy. Veď pokiaľ existuje karmický zákon, že každému sa vráti čo koná inému, kto by už chcel druhému ubližovať? To len ľudia, ktorí na karmický zákon neveria a myslia si vo svojom vnútri o sebe, že sú galakticky múdri.

Takže nastoliť rajské podmienky na zemi je jednoduché. Stačí aby sme si prestali ubližovať, kradnúť, vraždiť sa, podvádzať a podobne. Len sa zdá že ľuďom sa tieto činnosti akosi príliš zapáčili alebo sa im vryli počas tisícročí pod kožu. Niektorí doslova veria, že to je jediná správna cesta.

Málokto sa podľa mňa zamýšľa nad tým, že ani v raji by neboli rajské podmienky keby ľudský duchovia tam žijúci by sa k sebe zle správali. Takže je to len o tom ako sa k sebe správame – úplne jednoduché.

Múdry Stvoriteľ dal stvorenia aj Zákon príťažlivosti rovnorodého. Čiže sme priťahovaní presne tam, kam patríme podľa svojho správania. Takže do raja sa nemôže dostať nič nečistého alebo niekto kto chce druhým ubližovať. Pre takých ľudí slúžia nižšie úrovne alebo zem. A máme tu aj temné úrovne, ktoré sú už od Svetla takmer úplne odrezané.

Takže ako sa k sebe správame, taký svet vytvárame. Podľa mňa je pre nás najdôležitejší ten najbližší svet naše najbližšie okolie, s ktorým máme denné interakcie. Potom sú aj širšie okolia od nás vzdialenejšie. Ale najviac nás podľa mňa ovplyvňuje naše najbližšie okolie. ALE zároveň platí, že to naše najbližšie okolie vieme aj my dosť ovplyvniť – stačí svojím vlastným správaním.

Atentát na premiéra SR – očakávania a realita.

16.05.2024

Na úvod sa chcem jasne vyjadriť, že tento násilný čin v žiadnom prípade neschvaľujem. Toto je podľa mňa nesprávna cesta. Aj keby mal ten básnik čo strieľal na premiéra tie najšľachetnejšie úmysly, toto v žiadnom prípade nie je správna cesta. Jednoducho bol to brutálny násilný čin. Ako sa vraví kto seje vietor, zožne búrku. To sa ideme vracať do stredoveku? Aj vtedy [...]

Zodpovednosť influencerov-iek.

14.05.2024

Influenceri sú väčšinou verejne známe osobnosti ako športovci, herci a podobne alebo sa verejne známymi stávajú svojou činnosťou na sociálnych sieťach. Sú to väčšinou krásni, úspešní, šikovní ľudia, ktorí vedia zaujať. Čiže máme tu influencerov – mienkotvorcov a followerov – ich nasledovateľov. Sú to naozaj výstižné názvy. Influenceri sa tešia keď majú [...]

Paradoxné odmietanie reinkarnácie.

10.05.2024

Skúste sa na reinkarnačnú teóriu pozrieť bez dogmatiky. Ježiša vtedajšia židovská cirkev obvinila z Boho-rúhačstva a poslala ho na smrť. Sám Ježiš hovoril: „Ešte mnoho vám mám povedať, ale teraz neznesiete.“. Takže z Ježiša židovská cirkev urobila niečo ako kacíra. Evidentne nemohol vo svojej dobe ešte vyjaviť celú pravdu. Potom jeho nasledovatelia hlavne v [...]

Pellegrini, Čaputová, Fico, atentát, vyhlásenie

Pellegrini prehovoril o emotívnych detailoch stretnutia s Ficom: Existuje Slovensko do atentátu a Slovensko po ňom

17.05.2024 07:00

Pellegrini označil stretnutie s Ficom v nemocnice za veľmi emotívne.

Čaputová, Pellegrini, vyhlásenie, atentát

Kuciak, Tepláreň a útok na Fica. Expert vysvetľuje, či sa násilie môže stať na Slovensku normou

17.05.2024 06:05

Český expert na extrémizmus Jan Charvát hovorí o tom, aký vplyv môže mať na Slovensko atentát na premiéra Roberta Fica.

vojna na Ukrajine, Sevastopol

ONLINE: Ukrajinské drony mohutne zaútočili na ruské čiernomorské základne

17.05.2024 06:05, aktualizované: 06:52

Ukrajina udrela vzdušnými a námornými dronmi na prístavné mestá, kde má základne ruská Čiernomorská flotila. Rusi zase bezpilotnými lietadlami útočili na Charkov.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 571
Celková čítanosť: 1390193x
Priemerná čítanosť článkov: 2435x

Autor blogu

Kategórie