Založ si blog

Smrť, dôležitý bod v našich životoch.

Veľká väčšina ľudí verí, že smrťou všetko skončí. Bol tu však Ježiš a ten hovoril, že smrťou pozemského tela všetko ešte nekončí. Abd-ru-shin o tom podal podrobné vysvetlenie.

Abd-ru-shin píše, že tu na zemi nás chráni hradba hrubohmotného tela. Nejaké odmeny a tresty dostaneme už tu na Zemi, ale často sa zdá, že spravodlivosť si dáva načas. Z dlhodobého hľadiska však väčšinou takí čo páchajú zlo nedopadnú dobre a taktiež poctivá dlhodobá práca prinesie svoje ovocie.

Avšak po našej pozemskej smrti odpadá hradba hrubohmotného tela a okolnosti naberajú rýchly spád. V záhrobnom svete je mnoho úrovní a rôznych odstupňovaní, rôznych svetov. Tam už naplno úraduje Zákon príťažlivosti rovnorodého. Takže zlodej sa dostane ku zlodejom, navzájom sa budú okrádať a robiť si zle. Klamári sa dostanú ku klamárom, vrahovia k vrahom naopak kľudní ľudia ku kľudným a podobne.

Abd-ru-shin vysvetľuje, že toto je Boží Zákon votkaný do stvorenia a vďaka tomuto zákonu je zabezpečená absolútna spravodlivosť. Len tu na Zemi si ľudia myslia, že smrťou všetko končí, tak kvôli peniazom a pôžitkom sú ochotní robiť zverstvá a ubližovať. Keby verili, že platí Ježišove: „Čo sejete, to zoženete!“, tak kto by už chcel druhému ublížiť?

A v tomto robí obrovskú chybu cirkev, že ľuďom nanucuje svoje dogmy a naopak zakazuje Pomocníka, ktorým je Abd-ru-shin. Kresťanské cirkvi pod hrozbou pekelných múk zakazujú svojim veriacim uveriť v Pomocníka, presne tak isto ako židovská cirkev zakazovala svojim veriacim Ježiša. Mnohí ľudia sa dajú zastrašiť alebo sú leniví niečo si naštudovať a použiť vlastný úsudok. Výsledok je stav, ktorý tu máme dnes. Ak by sme chceli zmeniť pomery k lepšiemu, museli by sa aj ľudia zmeniť k lepšiemu, inak to nepôjde.

Atentát na premiéra SR – očakávania a realita.

16.05.2024

Na úvod sa chcem jasne vyjadriť, že tento násilný čin v žiadnom prípade neschvaľujem. Toto je podľa mňa nesprávna cesta. Aj keby mal ten básnik čo strieľal na premiéra tie najšľachetnejšie úmysly, toto v žiadnom prípade nie je správna cesta. Jednoducho bol to brutálny násilný čin. Ako sa vraví kto seje vietor, zožne búrku. To sa ideme vracať do stredoveku? Aj vtedy [...]

Zodpovednosť influencerov-iek.

14.05.2024

Influenceri sú väčšinou verejne známe osobnosti ako športovci, herci a podobne alebo sa verejne známymi stávajú svojou činnosťou na sociálnych sieťach. Sú to väčšinou krásni, úspešní, šikovní ľudia, ktorí vedia zaujať. Čiže máme tu influencerov – mienkotvorcov a followerov – ich nasledovateľov. Sú to naozaj výstižné názvy. Influenceri sa tešia keď majú [...]

Paradoxné odmietanie reinkarnácie.

10.05.2024

Skúste sa na reinkarnačnú teóriu pozrieť bez dogmatiky. Ježiša vtedajšia židovská cirkev obvinila z Boho-rúhačstva a poslala ho na smrť. Sám Ježiš hovoril: „Ešte mnoho vám mám povedať, ale teraz neznesiete.“. Takže z Ježiša židovská cirkev urobila niečo ako kacíra. Evidentne nemohol vo svojej dobe ešte vyjaviť celú pravdu. Potom jeho nasledovatelia hlavne v [...]

Fico postrelenie prevoz BBX

Po atentáte na Fica sa Rooseveltka stala najstráženejšou budovou v krajine. Vraždiť pre politiku je choré, komentovali zhrození ľudia

15.05.2024 22:45

Záchranársky vrtuľník priletel s premíérom do Banskej Bystrice krátko pred šestnástou hodinou. Nosidlami ho potom okamžite transportovali na operačnú sálu.

Fico postrelenie prevoz

Politológovia: Atentát spoločnosť ešte viac radikalizuje. Politici sa musia zomknúť, nie tancovať na Ficovom lôžku

15.05.2024 20:00

Už teraz je jasné, že stredajší útok zmení Slovensko a bude mať obrovský vplyv na spoločnosť aj domácu politickú scénu.

juraj c. strelec

VIDEO: Prvé slová strelca na Fica. Podozrivý z atentátu vysvetľuje, prečo stlačil spúšť

15.05.2024 19:19

Na sociálnych sieťach sa šíri video, na ktorom podozrivý zo streľby na premiéra Roberta Fica hovorí o dôvodoch, pre ktoré sa rozhodol spáchať atentát.

NR SR: Rokovanie 12. a 13. schôdze

Z Moskvy sa už šíria konšpirácie. Ruskí politici pripúšťajú, že atentát na Roberta Fica má zahraničné pozadie

15.05.2024 18:45

Ruskí politici sa zmieňujú o sprisahaneckých teóriách. Jeden hovorí dokonca o výstrahe pre ďalších lídrov v EÚ, ktorí zmýšľajú podobne ako Robert Fico.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 571
Celková čítanosť: 1388333x
Priemerná čítanosť článkov: 2431x

Autor blogu

Kategórie