Založ si blog

Nič čo konáme sa nestratí.

Vedci nám dnes odhaľujú ako možno čítať vo vrstvách pôdy, ako čítať obrazy zachytené vo vesmíre a hľadať súvislosti. Pozrime sa len na fotky a kamerové zábery, ktoré dokážu uchovávať určitý obraz, dej. Ak človek, ktorý je len výtvorom – tvorom toto dokáže dnes, čo dokážu ľudia o 1000 rokov ak tu ešte budú? A čo potom môže dokázať Ten čo nás stvoril? Podľa tohto mne osobne nie je ťažké uveriť, že Boh je vševidiaci. Jednoducho že pred ním v skutočnosti nič neutajíme.

Akoby všetko konanie a dianie zanechávalo nejakú hmotnú alebo energetickú stopu. Veda hovorí, že každá akcia, vyvoláva reakciu. To sa mi páči, zhoduje sa to s učením o karme. Je možné že aj v našom podvedomí sa všetko uchováva a bude možné v nás čítať ako v nejakej knihe.

Sú ľudia, čo stále veria, že dokážu skryť svoje zlé konanie. Možno sa im to doteraz aj darilo, ale postupne začína vychádzať pravda na svetlo sveta. Aj v Biblii je napísané, že všetko skryté vyjde najavo. V Posolstve je zase napísané, že teraz sme v dobe zvýšeného tlaku Svetla. Z uvedených skutočností usudzujem, že konať zlé veci a spoliehať sa na to, že to utajíme nie je tá správna cesta. Už aj v týchto hustých pozemských pomeroch to začína byť dosť rizikové. A to nehovorím o duchovnej rovine.

Takže myslím si, že najlepšie je žiť tak, aby sme mali čisté svedomie a mohli radostne a slobodne kráčať týmto svetom. Každý by mal rešpektovať svoje majetkové pomery a nebažiť po tom, na čo nemá nárok alebo ako sa v Biblii píše po majetkoch svojich blížnych. Lebo peniaze sú často tým motivátorom, kvôli ktorému ľudia zanechávajú morálku a svedomie. Ale ak chceme byť skutočne šťastný, podľa mňa sa to nedá so špinavým, zaťaženým svedomím aj keby sme vlastnili celý svet.

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Vrtuľník

Pri páde armádneho vrtuľníka na severe Kolumbie zahynulo deväť vojakov

30.04.2024 07:04

Vrtuľník mal dopraviť zásoby pre vojakov v oblasti mesta Santa Rosa del Sur, kde v poslednej dobe prebiehajú boje medzi ľavicovou gerilou a drogovým gangom.

depozitár, Múzeum SNP, Banská Bystrica

Rarita v Múzeu SNP: Prvého mája sprístupnia skvosty, ktoré viac ako polstoročie verejnosť nevidela

30.04.2024 07:00

Mnohé autentické uniformy, zbrane, prilby, kufre a rôzne osobné veci ľudí, ktorí riskovali svoj život v Povstaní priamo na bojisku, sa konečne dostali „na svetlo sveta“.

Sophie, Ukrajina, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi majú priestor pre budúce útoky. Zelenskyj sa sťažuje, že pomoc prichádza pomaly

30.04.2024 06:30

Rusi kontrolujú takmer pätinu Ukrajiny a majú možnosť útočiť viacerými smermi. Zelenskyj hovorí, že zbrane na Ukrajinu síce už prúdia, ale pomaly.

Joe Bide, stav únie

Bidenova administratíva pripravuje odovzdanie moci bez ohľadu na výsledok volieb

30.04.2024 06:09

Administratíva prezidenta USA Joea Bidena začína pripravovať odovzdanie úradu a agendy Bieleho domu.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 1379800x
Priemerná čítanosť článkov: 2429x

Autor blogu

Kategórie