Založ si blog

Syn človeka

Duchovno a všetko čo z neho povstalo, našlo za hranicou božského oporu a večný prameň života, z ktorého sa mohlo trvalo vyvíjať ďalej. Súčasne bol tým z Božského postavený MOST, podobný spustenému padaciemu mostu, takže sa duchovno mohlo trvale obnovovať a rozširovať. Tak sa stala časť Imanuela ako “Buď Svetlo!“ pre stvorenie východiskovým bodom a trvalým prúdom života, jadrom okolo ktorého sa mohlo sformovať celé stvorenie.

Najprv ako základ stvorenia to bola praduchovná ríša, ku ktorej Imanuel tvoril most. Tým sa stal vyrodeným Synom Božím, z vyžarovania ktorého mohol povstať praduchovný svet k sebauvedomeniu. Teda Syn v ktorého žiarení sa vyvinulo ľudstvo. Z toho pochádza pomenovanie „Syn Človeka“. Ten Syn ktorý stojí bezprostredne nad ľudskými duchmi, keďže títo sa až skrze neho mohli vyvinúť na vedomých.

Pri mystériu oddelenia a vyslania časti z Imanuela zostala táto časť podľa zákona a v súlade so svojím pôvodom v hrade Grálu Božskej ríše ako kráľ Svätého Grálu. On otvoril bránu smerom von a tým utvoril most na prechod do duchovného. On osobne za hranicami nebol. Len jeho žiarenia vychádzali von z tejto hranice dovtedy ešte neosvetleného priestoru.

Tak vznikol v praduchovnom Parcifal, pochádzajúci z Imanuela, ktorý je stále spojený s Imanuelom zväzkom alebo presnejšie povedané neprerušiteľným žiarením. Človek si môže toto spojenie predstaviť nasledovný spôsobom: sú dvaja a v pôsobení predsa ako jeden!

Časť Imanuela v Božskej časti hradu Grálu na najvzdialenejšej hranici Božskej ríše stojaca ešte vo vnútri tejto ríše a tvoriaca IBA MOST, otvorený jeho prostredníctvom, ba v ňom samom a vedie ku praduchovnému.

A Parcifal v praduchovnej časti hradu Grálu, ktorá povstala uvedomením duchovna a s tým spojeného sformovania všetkých krajín a stavieb. Obe osoby sú nerozlučne spojené a pôsobia ako jedna osoba a tým sú tiež jedno.

Atentát na premiéra SR – očakávania a realita.

16.05.2024

Na úvod sa chcem jasne vyjadriť, že tento násilný čin v žiadnom prípade neschvaľujem. Toto je podľa mňa nesprávna cesta. Aj keby mal ten básnik čo strieľal na premiéra tie najšľachetnejšie úmysly, toto v žiadnom prípade nie je správna cesta. Jednoducho bol to brutálny násilný čin. Ako sa vraví kto seje vietor, zožne búrku. To sa ideme vracať do stredoveku? Aj vtedy [...]

Zodpovednosť influencerov-iek.

14.05.2024

Influenceri sú väčšinou verejne známe osobnosti ako športovci, herci a podobne alebo sa verejne známymi stávajú svojou činnosťou na sociálnych sieťach. Sú to väčšinou krásni, úspešní, šikovní ľudia, ktorí vedia zaujať. Čiže máme tu influencerov – mienkotvorcov a followerov – ich nasledovateľov. Sú to naozaj výstižné názvy. Influenceri sa tešia keď majú [...]

Paradoxné odmietanie reinkarnácie.

10.05.2024

Skúste sa na reinkarnačnú teóriu pozrieť bez dogmatiky. Ježiša vtedajšia židovská cirkev obvinila z Boho-rúhačstva a poslala ho na smrť. Sám Ježiš hovoril: „Ešte mnoho vám mám povedať, ale teraz neznesiete.“. Takže z Ježiša židovská cirkev urobila niečo ako kacíra. Evidentne nemohol vo svojej dobe ešte vyjaviť celú pravdu. Potom jeho nasledovatelia hlavne v [...]

Meta Verified, Facebook, Instagram

Eurokomisia začala vyšetrovanie spoločnosti Meta pre návykové algoritmy škodiace deťom

16.05.2024 16:48

Meta prevádzkuje napríklad sociálne siete Facebook a Instagram či komunikačnú platformu WhatsApp.

lieky, tabletky

Ústav pre kontrolu liečiv sťahuje z trhu jednu šaržu lieku používaného pri cukrovke 2. typu

16.05.2024 16:45

Štátny ústav pre kontrolu liečiv sťahuje z trhu jednu šaržu lieku Metfogamma 500.

handlová, fico, atentát

Prečo mu dovolili strieľať na Fica opakovane? 7 zaváhaní ochranky podľa expertov v infografike

16.05.2024 16:45

Zosumarizovali sme, kde mohla ochrana premiéra zlyhať.

pellegrini

Fica od smrti delili centimetre. Čakajú ho najťažšie hodiny a dni, povedal po návšteve premiéra v nemocnici Pellegrini

16.05.2024 15:56, aktualizované: 17:05

Nakrátko spolu podľa Pellegriniho slov komunikovali.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 571
Celková čítanosť: 1389945x
Priemerná čítanosť článkov: 2434x

Autor blogu

Kategórie