Založ si blog

Čo dosiahol Sulík alebo Slovensko odmietnutím Eurovalu a povalením Radičovej vlády?

Prosím pomôžte mi, lebo ma nenapadá ani jedna vec, čo Sulík dosiahol odmietnutím Eurovalu a povalením Radičovej vlády. Alebo čo jeho tvrdým nekompromisným postojom získalo Slovensko?

Ide o to, že keď niečo robím malo by to mať aj nejaký zmysel. A o to viac, keď urobím veľmi vážne rozhodnutie, akým nepochybne povalenie vlády je.

Chybu môže urobiť každý. Ale problém u Sulíka vidím ten, že on hoci verejne povedal, že to bola chyba, v skutočnosti je možné, že si tú chybu neuznáva. Zdá sa mi akoby u neho nenastala žiadna sebareflexia.

Dobrý politik podľa mňa vyrokuje maximálny kompromis v prospech svojej strany z pozície počtu poslancov, ktorými disponuje. Politik ktorý sa zatne ako mulica a nemá problém povaliť vládu je podľa mňa zlý politik.

Človek neschopný robiť kompromisy by podľa mňa nemal ísť do politiky alebo do koalície. A keď sa 3 strany vedia na niečom dohodnúť len tá štvrtá je úplne mimo chyba bude v tej štvrtej a nie v tých troch čo sa vedeli dohodnúť.

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Jekaterina Sobjanukova

Najbohatšia poslankyňa označila nezamestnaných Rusov za červy a rada by ich videla v pracovných táboroch

03.05.2024 08:00

Jelena Sobkaňuková tvrdí, že veľa ľudí nechce robiť. Bola preto zvedavá, čo si myslia ostatní poslanci o táboroch smutne známych zo Stalinovho obdobia.

Európsky parlament / Europarlament /

Opozícia dvakrát prehrala, pred eurovoľbami však Progresívci v prieskumoch dominujú. Zamieša kartami strašenie vojnou a kritika únie?

03.05.2024 06:05

Európske voľby môžu zmeniť politickú mapu v koalícii. Ide o Andreja Danka.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 1381220x
Priemerná čítanosť článkov: 2432x

Autor blogu

Kategórie