Založ si blog

Opýtajte sa Sulíka

ako by on riešil kolaps dôchodkového systému, ktorý sa blíži. Pretože ak neurobíme nič, prognózy sú také, že čoskoro nám dôchodkový systém skrachuje. Keďže Sulík veľmi ostro bojuje proti pomoci rodinám s deťmi a to hlavne pracujúcim rodinám, som veľmi zvedavý aké riešenia by urobil ON.

Ak sa podarí Sulíkovi túto otázku verejne položiť v nejakej diskusii alebo na nejakej tlačovke, potom vám občania Slovenska odporúčam len jedno – veľmi silno zbystrite všetky svoje zmysly a veľmi pozorne počúvajte čo tento človek povie.

Lebo riešenie tá situácia má. Ale má rôzne riešenia. Nepochybujem o tom, že Sulík by ten problém vedel vyriešiť. ALE veľmi dobre počúvajte AKO by to pán Sulík riešil.

Trochu začínam chápať ako tento človek uvažuje. Priznám sa, som z toho zdesený. Preto vrelo odporúčam položiť pánovi Sulíkovi túto otázku a aj mnohé iné. Kto sa veľa pýta, veľa sa aj dozvie. Sulík má dôveru mnohých ľudí. Ide o to, či si túto dôveru zaslúži. Či vás dobre zastupuje občania Slovenska?

Môže človek pozemskou smrťou uniknúť Božej spravodlivosti?

15.04.2024

Pozrime sa na to spolu podrobnejšie. Pre účely tejto analýzy pripusťme, že Stvoriteľ existuje. Takže predstavme si situáciu, že by človek pozemskou smrťou mohol uniknúť spravodlivosti. Napríklad by bol nejaký bohatý človek, ktorí by mal nepriateľov a chcel by ich odstrániť. Nechce sa však dostať do väzenia, tak dá echo, že kto to urobí za neho dostane veľký balík [...]

Každý robí chyby.

14.04.2024

Podstatné je podľa mňa ako k tomu pristupujeme. Môžeme sa hádať a popierať, že sme urobili chybu. Tým však klameme len samých seba. Môžeme to ignorovať a robiť tú istú chybu aj naďalej, ale pravdepodobne na to nejakým spôsobom doplatíme. Najlepšie bude podľa mňa si chybu priznať. Áno je to trochu bolestné pre naše ego. Keď už vieme, že sme urobili chybu a priznali [...]

Ježiš nebol slabý, len poznal zákony stvorenia. .

12.04.2024

Mnohí ľudia vnímajú Ježiša ako slabého, pretože sa nedokázal ubrániť ukrižovaniu. Pripadá mi to, že mnohí ľudia vnímajú Ježiša ako všeobjímajúcu lásku, ktorá si nechala beztrestne ubližovať. Podľa mňa je to nesprávny a nebezpečný názor. Nebezpečný preto, že naň ešte aj dnes mnoho ľudí môže kruto doplatiť ak sa opovážia páchať zlo v domnienke, že sa [...]

tbilisi, gruzínsko, protest

V Tbilisi protestovalo vyše 20 000 ľudí proti zákonu o zahraničnom vplyve

17.04.2024 23:24

Poslanci vládnej strany Gruzínsky sen schválili návrh tohto sporného zákona v prvom čítaní.

Nemecko Rusko špionáž

Prokurátori v Nemecku obvinili bývalého zamestnanca tajnej služby zo špionáže pre Rusko

17.04.2024 23:09

Carsten Linke poprel obvinenia a povedal, že sa snažil naverbovať taktiež obvineného Arthura Ellera ako potencionálny zdroj.

beňa

V Kongu zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu

17.04.2024 21:24, aktualizované: 21:54

Slovenská polícia to neeviduje. Beňa bol odsúdený v roku 2021 na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov za korupciu a vynášanie informácií.

Andrej Plenkovič

V chorvátskych voľbách zvíťazila strana premiéra Plenkoviča, naznačil exit poll

17.04.2024 19:57

Stredo-pravicová Chorvátska demokratická únia by mohla v 151-člennom parlamente podľa prieskumu obsadiť 58 mandátov.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 563
Celková čítanosť: 1368719x
Priemerná čítanosť článkov: 2431x

Autor blogu

Kategórie