Založ si blog

Obráťte sa k Bohu Ukrajinci a môžete vyhrať.

Božou vôľou nie je existencia len 1 národa na zemi. Božou vôľou je rozmanitosť národov. Hovorí sa o kráse národov. Každý národ má svoje osobitosti, reč a kultúru. Na zemi je mnoho národov a každý z nich je niečím špecifický, krásny. Je to nádherné dielo, je to ako pestrofarebná lúka kvetov.

Takže Božia vôľa je na vašej strane Ukrajinci, nemusíte byť súčasťou Ruska. Žiaľ musíte si to vybojovať. Pôda po ktorej chodíme je náš životný priestor a pôda nás živý. Vždy to bolo tak, že o pôdu sa bojovalo lebo to bola otázka bytia či nebytia jednotlivých národov, kmeňov.

Napadol vás jeden z najmocnejších národov sveta s obrovskou armádou. ALE niekto je silnejší ako Rusko a Putin – je to Stvoriteľ. Pozdvihnite svoj zrak nahor k Stvoriteľovi Ukrajinci a otvorte svoje srdcia Bohu. Ja prosím pre vás o silu a pomoc zo svetla. Prosím o to, aby sa vám dostalo veľkej podpory. Prosím o silu, odvahu a úspech pre vašich bojovníkov a civilistov. Vaše ženy nech sa tiež otvoria Bohu. Práve ženy majú byť vnútorne čisté, strážkyňami plameňa. Práve ženy majú byť prostredníčkami medzi týmto svetom a Bohom. Takže požiadajte svoje ženy nech sa otvoria Bohu a modlia sa za váš úspech. Práve prostredníctvom vašich žien, môže prísť zo SVETLA obrovská posila pre váš národ.

Ježiš povedal: Duch oživuje, telo nič neosoží. Preto neváhajte položiť aj to najcennejšie čo máte, vaše životy za vašu slobodu a za vašu milovanú krajinu. Pozemskou smrťou sa nič nekončí. Odovzdajte svoj osud do rúk Najvyššieho. ON je tvorca neba i zeme. ON sa vám môže stať veľkou záštitou a pomocou. Dôkazom toho je aj malý národ Izraelský, ktorý pokiaľ žil v čistote a podľa Božích príkazov dokázal odolať mocnostiam.

Hovorí sa, že keď je núdza najvyššia, je pomoc najväčšia. Ste pod obrovským tlakom vo veľmi ťažkej situácii. Neváhajte ani sekundu a siahnite po evanjeliách, čítajte prorokov a Mojžiša. Každý dokáže nadviazať spojenie s Bohom, netreba na to naučené modlitby, tie sú skôr na škodu. Prihovárajte sa Bohu ako svojmu priateľovi, či Otcovi. Veď sami uznáte, že niet pri rozhovore nad úprimné slová vychádzajúce priamo zo srdca – priamo z citu svojho ducha.

Ste to však vy ktorý sa musíte Bohu prihovárať a otvoriť mu svoje srdcia. Je to nevyhnutná podmienka. Len ak sa vy sami otvoríte Bohu a budete prosiť o pomoc až potom môže tá pomoc ku vám prísť ak ste tej pomoci hodní.

Milí Ukrajinci vyznajte svoje hriechy pred svojím Bohom vo svojom vnútri a poproste ho o odpustenie. Na tomto svete nie je nikto bez hriechu. Čiňte pokánie a snažte sa stať vnútorne čo najčistejšími a môže vás to zachrániť. Pokoru máte mať pred svojím Bohom, ale proti agresorovi máte právo s odhodlaním bojovať.

Ja osobne mám obrovský súcit s tým, čo práve teraz prežíva váš národ a tiež mám obrovský rešpekt k tomu s akým odhodlaním bojujete proti presile. Spomeňte si však aj na slávny biblický boj Dávida s Goliášom. Dávid hoci menší, ale vnútorne čistý s vierou a Hospodinovou podporou vyhral nad silnejším Goliášom.

SLÁVA UKRAJINE!!!

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Bíreša na poste šéfa veterinárnej a potravinovej správy nahradil Martin Chudý

02.05.2024 18:47

Po návrate z Bruselu bol od roku 2017 nepretržite vedúcim odboru zdravia a ochrany zvierat.

Mária Kolíková

Kolíková návrh na svoje odvolanie vníma ako výkrik koalície: Kto sa nám postaví, pôjde dole

02.05.2024 17:57

Koaliční poslanci Kolíkovej vyčítajú aj to, že podpísala podnet na generálnu prokuratúru týkajúci sa zmeny štatútu SIS.

Robert Kaliňák

Krúpa má podozrenie, že Kaliňák koná v záujme cudzích zbrojárskych spoločností

02.05.2024 16:19

Krúpa avizoval, že téma sa možno bude riešiť aj na budúcotýždňovom výbore.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 1380943x
Priemerná čítanosť článkov: 2431x

Autor blogu

Kategórie