Založ si blog

Izaiáš dobre prorokoval.

Zákonníci a farizeji sa pýtali Ježiša prečo si jeho učeníci neumývajú ruky keď jedia chlieb. Odvetil im: A prečo vy prestupujete prikázanie Božie pre svoje podanie (tradície)?

Pokrytci! Dobre o vás prorokoval Izaiáš:

Tento ľud ctí ma perami, ale jeho srdce je ďaleko odo mňa.

Darmo ma však uctievajú, keď ľudským príkazom učia ako učeniam Božím.

Sám Ježiš pomazaný syn Boží – Christos potvrdil správnosť Izaiášovho proroctva.

Toto Izaiášove proroctvo je veľmi aktuálne aj v dnešnej dobe cirkevných dogiem. DOGMY toto dielo cirkevnej vrchnosti a koncilov je dnes akoby nadradené všetkému a dogmy vytláčajú slovo Božie.

Sami cirkevní hodnostári si odhlasovali svoju „neomylnosť“ a „neomylnosť“ a „neodvolateľnosť“ týchto svojich názorov – dogiem. Je to hotová katastrofa. Teraz je všetko ich uvažovanie a myslenie vtesnané do mantinelov ich vlastných výplodov, bez ohľadu na Slovo Božie a Pravdu.

Čo by asi urobili s Ježišom keby dnes prišiel títo nešťastníci? Veď sám Ježiš povedal ešte mnoho vám mám povedať, ale teraz neznesiete. Keďže je doba pokročilá, zrejme by nám dnes povedal oveľa viac ako pred 2 tisíc rokmi. ALE čo keď by to nebolo v súlade s cirkevnými dogmami?

Hádam nebude kvôli cirkvi Ježiš klamať a prispôsobovať svoju reč nejakým cirkevným názorom. Veď to by bolo na hlavu. ON je čistá PRAVDA. Preberte sa vy cirkevní hodnostári, veď vy by ste toho Ježiša opäť pribili na kríž keby ste mali tú moc. Ale tú už zrejme nikdy nebudete mať, lebo ste s tou mocou zle nakladali.

Veď ak tieto cirkvi nie sú schopné nápravy, potom bude lepšie keď zaniknú. Takto len mätú ľudí, ktorí im veria a nasledujú ich. Dokedy toto ešte bude trvať. Je to ako zlý sen. Spamätáte sa vôbec niekedy?

Ľuďom akoby stačili cirkvi a ich dogmy.

24.06.2024

Či už zo strachu pred cirkvami alebo z vlastnej lenivosti, pripadá mi to, že mnoho ľudí sa uspokojí s cirkevnými dogmami a nepotrebujú hľadať pravdu. Akoby ľuďom stačili cirkvi a Stvoriteľa ani nepotrebovali. Cirkvi dnes rozdávajú odpustky aj miesta v raji. Navodzuje to dojem, že všetko je v poriadku. Lenže má to jeden veľký háčik ani jedna cirkev nedokáže človeku [...]

Dobré zákony a zlí ľudia.

23.06.2024

Hneď na úvod chcem zdôrazniť, že mám na mysli Stvoriteľove zákony a nie tie pozemské. Dnes sa mnohí čudujú prečo sa dejú rôzne nešťastia alebo zlé veci relatívne dobrým ľuďom alebo prečo ak Stvoriteľ existuje sa rodia deti postihnuté ťažkými chorobami. Odpoveď je pomerne jednoduchá karma a minulé životy. Ľudia zvyknú deti nazývať neviniatka, ale to je [...]

Sme smiešni.

18.06.2024

Ak skutočne existuje karma a minulé životy, my ľudia so všetkými svojimi pocitmi nespravodlivosti, závisti, nenávisti, zlosti, prchlivosti sme naozaj smiešni. Pretože ak existuje karma a minulé životy začíname sa tu baviť o tom, že iba žneme, čo sme predtým zasiali. Nemôže byť ani zmienky o nejakej nespravodlivosti a krivde. Ak trpíme je to len dôsledok toho, že sme v [...]

zbrane, zbraň

Prvýkrát v dejinách. Hlavný lekár USA klasifikoval násilie so zbraňami ako zdravotnú krízu

25.06.2024 23:40

Spojené štáty predstavujú výnimočný prípad z dôvodu vysokého počtu zranení a úmrtí spôsobených strelnými zbraňami — najmä pokiaľ ide o deti.

alkohol

Na konzumáciu alkoholu zomrú ročne takmer tri milióny ľudí

25.06.2024 23:26

Do tejto štatistiky je započítané aj šoférovanie pod vplyvom alkoholu, násilie súvisiace s alkoholom a rôzne choroby.

Sunak

Štyria muži vnikli do záhrady britského premiéra. Zadržala ich polícia

25.06.2024 22:54

Organizácia s názvom Youth Demand zverejnila video, na ktorom je vidieť, ako jej člen vykonal veľkú potrebu do jazierka na Sunakovom pozemku.

Matúš Šutaj Eštok

Ministerstvo vnútra dostalo pokutu 90-tisíc eur za odstavenie čurillovcov mimo službu

25.06.2024 20:18

Rezort vnútra sa odvolá voči tomuto rozhodnutiu Úradu na ochranu oznamovateľov.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 582
Celková čítanosť: 1415583x
Priemerná čítanosť článkov: 2432x

Autor blogu

Kategórie