Založ si blog

Ľudia cirkvi nemajú nad vami žiadnu moc!

Svet stvoril Boh a nie cirkvi. Človeka stvoril Boh a nie cirkvi. Boh vložil do stvorenia zákony a nie cirkvi. Zrejme preto cirkvi tieto zákony nepoznajú.

Nikde v písmach sa nepíše, že cirkev mala vytvoriť dogmy. Najhoršie na tom je, že dogmy sú mimo reality. Bolo zrejme najväčším bláznovstvom cirkvi vytvoriť takéto dogmy. Komu alebo čomu dnes slúžia tieto „neodvolateľné“ dogmy? Sú len brzdou duchovného rozvoja človeka. Nezachvievajú sa v pravde. Preto môžu jedine pomáhať temnu udržiavať tento chaos, ktorý dodnes panuje na zemi.

Ešte aj dnes sú dogmy obrovskou prekážkou pre pravé vedenie. Je veľmi smutné, že ešte aj dnes sa cirkvi húževnato držia tohto bludu – vlastného výplodu ich mozgov a obmedzeného chápania.

Keď sa cirkvi nechcú zmeniť jediná cesta je opustiť takéto cirkvi a ísť vlastnou cestou. Veľký prorok aj hlásal, že nepatríme cirkvi ale Bohu. Veľký prorok napomínal cirkvi, kritizoval ich že sú pokrytci a že nemajú úplné a pravé vedenie.

Preto logickým vyústením tejto situácie je, že ľudia môžu roztrhať tieto otrocké putá. Ľudia vy sa môžete a máte vyslobodiť z otrockých pazúrov cirkví. Vy patríte Bohu a nie cirkvám. Boh je dokonalý a chce pre vás len to najlepšie. Používať cudzie názory a vysvetlenia je ako chodiť o barlách. Pričom každý človek má svoj cit. Nech používa vlastné cítenie pri skúmaní duchovných vecí. Je to rovnaké ako keď na chôdzu používa vlastné nohy a nie cudzie pomôcky ako barle.

Bolo nám zvestované, že takto je to chcené, že takto je to správne. Takže zabudnite na cirkvi a ich nesprávne vysvetlenia, ktoré do všetkého vnášajú len zmätok a prekážky. Roztrhajte tieto otrocké putá a vykročte vpred ako slobodní ľudia vedení svojím citom. Boh nenechá nikoho kto sa skutočne namáha bez pomoci a podpory. Nebojte sa odhodiť to staré, pretože je to pokrivené. Keď objavíte to nové, správne budete šťastní a spokojní.

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Národný bezpečnostný úrad / NBÚ /

Aj Slovensko čelilo rozsiahlym ruským kyberútokom. Úrady odsúdili aktivity proti Česku a Nemecku

06.05.2024 12:14

Slovensko podľa bezpečnostnej správy vlani čelilo šíreniu rôznych dezinformácií a manipulácií, ktoré zvyšovali polarizáciu v slovenskej spoločnosti.

Martin Hojsík

Vláda chystá znefunkčnenie enviropolície, otvára tým dvere zločincom, tvrdí PS

06.05.2024 12:10

Podľa informácií PS hrozí to, že väčšina zo súčasných 200 policajtov môže byť preradená naspäť na kraje a okresy.

Vladimir Putin

Slovensko sa na rozdiel od Česka či Pobaltia Putinovej inaugurácie zúčastní. Rezort diplomacie je „proti vytváraniu novej železnej opony“

06.05.2024 11:47, aktualizované: 12:02

Na oslavách Dňa víťazstva 9. mája na moskovskom Červenom námestí však Slovensko svoje zastúpenie mať nebude.

medvede

Medveď strhol v Porube ovcu, zásahový tím nainštaloval fotopasce

06.05.2024 11:28

Medveď strhol v intraviláne obce chovateľovi jednu ovcu.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 1382726x
Priemerná čítanosť článkov: 2434x

Autor blogu

Kategórie