Založ si blog

Dobré zákony a zlí ľudia.

Hneď na úvod chcem zdôrazniť, že mám na mysli Stvoriteľove zákony a nie tie pozemské.

Dnes sa mnohí čudujú prečo sa dejú rôzne nešťastia alebo zlé veci relatívne dobrým ľuďom alebo prečo ak Stvoriteľ existuje sa rodia deti postihnuté ťažkými chorobami. Odpoveď je pomerne jednoduchá karma a minulé životy. Ľudia zvyknú deti nazývať neviniatka, ale to je nesprávne. Podľa Abd-ru-shina máme za sebou už mnoho životov a tiež žijeme aj keď sa nachádzame mimo Zeme. Čiže deti sem na Zem prichádzajú už zaťažené svojou vlastnou karmou.

Dnes sú tu silné trendy ospravedlňovať svojich blízkych, že oni proste za to nemôžu a dejú sa im zlé veci. Alebo keď sa udeje niečo zlé hľadajú sa príčiny vo všetkom možnom a u najrôznejších ľudí len nie u toho kto bol postihnutý. Toto celé sa tu s nami musí vliecť už pekne dlho. Áno systémy pozemských vlád nie sú dokonalé a často sa dejú krivdy. Ale krivda príde vždy len na toho čo si to zaslúži. Podľa mňa je nejaký systém pozemskej vlády a len sa striedajú utláčatelia s utláčanými – iba si vymenia miesto a všetko pokračuje ďalej.

Dnešná viera je asi takáto: Konať dobro sa neoplatí. Spravodlivosť treba zobrať do vlastných rúk. Tento svet je ale nespravodlivý atď..

Ľudia by však mali začať uvažovať aj nad tým, že zákony Stvoriteľove sú dokonalé. To len my sme sa odklonili zo správnej cesty, zablúdili sme ako Ježiš povedal. Ľudia berú spravodlivosť do svojich rúk a donekonečna si oplácajú zlé zlým. Mizivé percento ľudí verí v skutočnú Stvoriteľovu spravodlivosť, že skutočne zlo bude potrestané a dobro odmenené. A pomery v ktorých žijeme sú len verným obrazom viery ľudí a ich správania.

Kam vedú veriacich oficiálne cirkvi?

26.09.2024

Obrovským rizikom je, že keď sa pozrieme do histórie oficiálne cirkvi brutálnym spôsobom zlyhávali. Za čias Mojžiša to fungovalo a boli obdobia keď Židia zákon dodržiavali, vtedy sa im darilo. Ale ako plynul čas pomaly sa od zákona odkláňali a spolu s nimi aj tí čo mali bdieť nad zákonom. Aj keď navonok zákonníci a farizeji dodržiavali zákon, srdcia niektorých boli [...]

Židovský a vatikánsky okultizmus?

25.09.2024

Zaráža ma čo povedal Kaifáš najvyšší predstaviteľ židovskej cirkvi v časoch Ježiša. „Vy nič neviete, ani neuvážite, že lepšie bude pre vás, keď jeden človek umrie za ľud a nezahynie celý národ. Veď toto je vlastne výzva na ľudskú obetu. Toto robili pohanské národy aj v okolí izraela. Ak máte info môžete reagovať a doplniť tie národy. Dokonca obetovali svojim [...]

Cirkvi proti Ježišovi.

24.09.2024

Ježiš vzkriesil Lazára a vtedy mnohí zo Židov uverili, že on je od Boha. Niektorí Židia však išli za farizejmi a rozpovedali im čo sa stalo. Preto veľkňazi a farizeji zvolali radu a vraveli: Čo robiť? Lebo ten človek činí mnohé znamenia. Ak ho necháme tak, všetci uveria v neho, prídu Rimania a vezmú nám toto miesto aj národ. (Čiže židovská cirkev zabránila ľudu [...]

Miloš Zeman, Robert Fico

Zeman vítal gratulantov k svojej osemdesiatke, medzi prvými boli Fico s Kaliňákom

28.09.2024 16:14

Bývalý český prezident Miloš Zeman, ktorý bol ako v Česku prvý zvolený v priamej voľbe, oslavuje v sobotu 80 rokov.

Medveď hnedý

Medveď behá v parku v Trenčianskych Tepliciach, upozorňuje polícia

28.09.2024 15:46

"V miestnom parku v Trenčianskych Tepliciach bol oznámený výskyt medveďa hnedého, ktorý mal vybehnúť z lesa do potoka," uvádza polícia.

nádcha, chrípka, choroba, prechladnutie, vreckovky, covid, muž

Nemocnice a lekári sa pripravujú na chrípkovú sezónu, situáciu zhoršuje covid. Kde sa dá zaočkovať a ako kombinovať vakcíny?

28.09.2024 15:00

V októbri sa "oficiálne" začína chrípková sezóna, ale nárast prípadov respiračných ochorení lekári a nemocnici evidujú už od začiatku septembra

Andrej Danko

Tomáš: Danko bude útočiť na Hlas, kým nedostane funkciu. SNS tvrdí, že len kritizuje Tomášovu zlú legislatívu

28.09.2024 14:50

Erik Tomáš označil stupňujúce sa útoky SNS smerom k Hlasu za dôsledok urazenosti Andreja Danka, že nedostal post predsedu NR SR.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 616
Celková čítanosť: 1488266x
Priemerná čítanosť článkov: 2416x

Autor blogu

Kategórie