Založ si blog

Doteraz na zemi víťazilo temno.

Mali by sme konať čestne a poctivo. Keď sa však opýtate ľudí, či sa to skutočne oplatí, tak si málokto bude istý že áno. Prečo je to tak? Bohatí a mocní ľudia si robia čo chcú a často sa im to prepečie. Cirkev rozdáva ľuďom rôzne odpustky podľa vlastného uváženia. Tak potom kde je tu spravodlivosť? Vyzerá to, že dobré kontakty v cirkvi alebo u vplyvných ľudí sú tou cestou.

Ježiš však hovoril: „Ja som cesta, pravda aj život.“ Tiež sa hovorí: „Božie mlyny melú pomaly, ale isto.“ Takže je tu zachytená ľudová stáročiami overená pravda a Ježiš nám tiež hovorí: „Čo sejete, to zožnete!“. Lenže problém vidím v tom, že my ľudia očakávame, že keď niekto urobí niečo zlé, trest príde okamžite. Keď sa tak neudeje, tak vzniká dojem, že žiadna Božia spravodlivosť neexistuje. Myslím si, že v tom máme dosť krátkozraké vnímanie.

Počuli sme o Luciferovi, pánovi temnoty, otcovi klamstva. Počuli sme zvesti aj o Bohu, hlavne na základe toho čo sa dialo v starovekom Izraeli. Židia dostali zákon a Desať Božích prikázaní. Abd-ru-shin píše že medzi Svetlom a temnom sa nachádza obrovská priepasť. Táto priepasť je vyplnená hmotným dielom stvorenia. Čiže my sme tu v hmotnosti a temno nás nabáda konať zlo a Svetlo nás nabáda konať dobro. Rozhodnúť sa však v konečnom dôsledku ako bude konať, musí každý sám.

Doteraz temno na tejto zemi víťazilo. Prišli k nám na pomoc Krišna, Budha, Lao´c, Mohamed, Zoroaster ale po ich odchode (smrti) si ich učenie ľudia prispôsobili podľa seba. K Židom boli posielaní proroci, ale tých často prenasledovali a vraždili. Prostredníctvom Mojžiša dostal vtedajší vyvolený národ zákon, avšak tí istí Židia odvolávajúci sa na Mojžišov zákon dali zabiť Ježiša. Neskôr v nemeckom národe zvíťazil Hitler, davy nadšene hajlovali a išli za ním ako v opojení, hoci v tom čase tam žil a pôsobil Abd-ru-shin.

Na tomto jasne vidno, že temno vždy vedelo zlákať obrovské ľudské masy. Medzi obrovské víťazstvá temna patrí to, že mnoho ľudí dnes ani neverí v existenciu Boha, duše a univerzálnej dokonalej spravodlivosti. Takže mnoho ľudí berie spravodlivosť do svojich rúk a riadia sa prevažne hmotným zákonom rozumu – vyhnúť sa trestu, vybaviť niečo u známych, podplatiť a podobne.

Hitler ponúkol ľuďom hmotné ciele Nemci získali nadvládu na takmer celou Európou a našiel vinníka za všetko zlé Židov. Tých začali nemilosrdne vraždiť, aby tak problém „vyriešili“. Hitler priniesol rasizmus a nacizmus, čo však nemá budúcnosť. Naopak Abd-ru-shin hoci nešli a ani nejdú za nim davy (akoby nezvíťazil) priniesol poznanie obrovskej hodnoty. Toto poznanie ktoré priniesol Abd-ru-shin sa zrejme v budúcnosti stane základom čohosi veľkého. Ľudia sa budú môcť vďaka nemu konečne poriadne zorientovať. Budú na vlastnej koži testovať či je v Abd-ru-shinovom posolstve pravda.

Ak túto pravdu spoznajú, nastane trvalá vláda Svetla a pre temno už nebude na zemi miesta.

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Klamanie.

21.04.2024

Ako vnímajú klamanie ľudia? Podľa mňa je mnoho ľudí, ktorí si myslia, že klamaním niečo získajú. Každému je jasné, že klamanie je podvádzanie, ale mnohí ľudia si myslia, že keď budú dostatočne šikovní, tak sa vyhnú nejakým následkom. A prečo sa vlastne klame? No buď je cieľ vyhnúť sa trestu alebo je to cieľ získať pre seba nejaké výhody. Ako vníma klamanie [...]

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 567
Celková čítanosť: 1377388x
Priemerná čítanosť článkov: 2429x

Autor blogu

Kategórie