Založ si blog

Budú ženy ukazovať svoje vagíny na verejnosti?

Dá sa povedať, že celý stredovek a novovek do roku cca 1900 bol charakteristický skvostným oblečením, ktoré telo zahaľovalo. Zrejme to bolo aj pod vplyvom cirkvi, ktorá mala vtedy dosť silné postavenie. Za posledných 100 rokov sa však trend obliekania radikálne zmenil. Búralo sa jedno morálne tabu za druhým.

Vplyv cirkvi sa minimalizoval a do popredia sa dostávali čoraz viac ľudské túžby. Muži túžili krásne ženy vidieť nahé a krásne ženy túžili po obdive. Toto sa postupne čoraz viac začalo prejavovať aj v móde. Výdatne tomu napomáhal aj rastúci vplyv materializmu.

Začali sa viac presadzovať priesvitné materiály, ktoré len jemne zahaľovali nahé telo. Známe osobnosti, krásne ženy a bohatí ľudia masívne ovplyvňujú módne trendy. Oni spolu s módnymi návrhármi určujú čo je trendy a cool. Všetko je v pohybe aj technológie a tie taktiež ponúkajú módnym návrhárom nové materiály, ktoré dokážu dokonale kopírovať ľudské telo.

Teraz momentálne sú v kurze legíny dokonale kopírujúce zadok. Takže žena je síce oblečená, ale my môžeme takmer reálne vidieť jej postavu. Podobne sa začína presadzovať obtiahnutá móda aj u mužov aj keď z iných materiálov. Ďalším trendom je, že celebrity prestávajú nosiť z rôznych dôvodov podprsenku. Začínajú to napodobňovať aj obyčajné ženy, takže nie je problém stretnúť ženu, ktorej vidíte nahé prsia alebo ich hodnovernú siluetu.

Ak to takto pôjde ďalej na rade je odhaľovanie ženskej vagíny. Možno si celebrity a módny návrhári povedia, že efekt kávového zrna je cool a vymyslia také legíny, ktoré zvýraznia ženský pohlavný orgán. Uvidíme sám som zvedavý čo ešte príde.

Tak či tak keď sa ohliadneme spätne je tu vidieť jasný trend zvýšeného odhaľovania ľudského tela. My muži si môžeme „pogratulovať“, že sa nám podarilo ženy takmer vyzliecť. Rôzne krásne ženy sa tohto trendu chytili a s pomocou internetu a sociálnych sietí začali na svojom sexi imidži zarábať dosť veľké peniaze.

Otázka znie či ideme správnym smerom? Existuje len hmotné telo alebo aj duša? Aký vplyv majú pohľady tisícov ľudí na takmer odhalené telo? Materialisti hovoria, že je len telo a tomu predsa pohľady nemôžu uškodiť. Existuje však aj duchovná teória, ktorá hovorí, že naopak ak niekto verejne odhaľuje svoje telo, vystavuje sa účinkom podobným popínavým rastlinám, ktoré môžu zadusiť aj ten najzdravší strom.

Otázkou tiež zostáva, čo na takéto odhaľovanie hovorí partner-ka? Známe osobnosti sa síce tvária pred kamerami akí sú šťastní, no vo vnútri to tak vždy nemusí byť. V kombinácii alkoholu a drog dolieha na nich tlak fanúšikov a môže to mať aj devastačné následky. Nie je zriedkavé, že celebrity trpia depresiami a rôznymi emocionálnymi výkyvmi, čo niekedy dokonca vyústi až do smrti.

Ako zákonníci a farizeji Ježiša pranierovali.

18.07.2024

Zrejme sa každému vybavia úryvky z Biblie, kde zákonníci a farizeji chceli Ježiša verejne zdiskreditovať záludnými otázkami a tiež ako ho kritizovali. Ježiš toto všetko ustál, ale oni boli presvedčení, že nie je pravý Mesiáš a neprestávali s útokmi na neho. Kritizovali ho a osočovali, naschvál ho nazývali tesárov syn, aby dali najavo že je oproti nim laik. Prešlo cca [...]

Čo by ste dali za večný život?

16.07.2024

Podľa Abd-ru-shina Stvoriteľ od nás žiada, aby sme sa sami namáhali a hľadali pravdu aj cestu k Nemu. Za druhé od nás žiada vnútornú čistotu – to znamená zbaviť sa nenávisti, závisti, zlosti, promiskuity a podobne. Mladí ľudia veľmi na pozemskú smrť nemyslia, seniori sú k smrti bližšie preto predpokladám, že na smrť aj viac myslia. To však nijako mladých nemusí [...]

Kde udrú živly nemusí byť náhoda.

09.07.2024

Abd-ru-shin nám vysvetľuje, že bytosti prírody sú plne vo vôli Božej. Bytosti prírody udržiavajú vo stvorení krehkú rovnováhu. Takže je dosť pravdepodobné, že keď sú niekde ľudia, ktorí narušia túto rovnováhu napríklad svojou vnútornou nečistotou, zareagujú na to aj živly narušením rovnováhy. Môže dôjsť k prudkým lejakom, vetru a podobne. Ako sme to napríklad [...]

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

izrael, hamas, zbrane

Chce zvrhnúť vládu USA a vyvolať vojnu: EÚ zaradila organizáciu The Base medzi teroristické

26.07.2024 16:56

Skupinu The Base v roku 2018 založil Američan Rinaldo Nazzaro s cieľom vytvoriť sieť radikálne pravicových nacionalistov.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 589
Celková čítanosť: 1437303x
Priemerná čítanosť článkov: 2440x

Autor blogu

Kategórie