Založ si blog

Budú ženy ukazovať svoje vagíny na verejnosti?

Dá sa povedať, že celý stredovek a novovek do roku cca 1900 bol charakteristický skvostným oblečením, ktoré telo zahaľovalo. Zrejme to bolo aj pod vplyvom cirkvi, ktorá mala vtedy dosť silné postavenie. Za posledných 100 rokov sa však trend obliekania radikálne zmenil. Búralo sa jedno morálne tabu za druhým.

Vplyv cirkvi sa minimalizoval a do popredia sa dostávali čoraz viac ľudské túžby. Muži túžili krásne ženy vidieť nahé a krásne ženy túžili po obdive. Toto sa postupne čoraz viac začalo prejavovať aj v móde. Výdatne tomu napomáhal aj rastúci vplyv materializmu.

Začali sa viac presadzovať priesvitné materiály, ktoré len jemne zahaľovali nahé telo. Známe osobnosti, krásne ženy a bohatí ľudia masívne ovplyvňujú módne trendy. Oni spolu s módnymi návrhármi určujú čo je trendy a cool. Všetko je v pohybe aj technológie a tie taktiež ponúkajú módnym návrhárom nové materiály, ktoré dokážu dokonale kopírovať ľudské telo.

Teraz momentálne sú v kurze legíny dokonale kopírujúce zadok. Takže žena je síce oblečená, ale my môžeme takmer reálne vidieť jej postavu. Podobne sa začína presadzovať obtiahnutá móda aj u mužov aj keď z iných materiálov. Ďalším trendom je, že celebrity prestávajú nosiť z rôznych dôvodov podprsenku. Začínajú to napodobňovať aj obyčajné ženy, takže nie je problém stretnúť ženu, ktorej vidíte nahé prsia alebo ich hodnovernú siluetu.

Ak to takto pôjde ďalej na rade je odhaľovanie ženskej vagíny. Možno si celebrity a módny návrhári povedia, že efekt kávového zrna je cool a vymyslia také legíny, ktoré zvýraznia ženský pohlavný orgán. Uvidíme sám som zvedavý čo ešte príde.

Tak či tak keď sa ohliadneme spätne je tu vidieť jasný trend zvýšeného odhaľovania ľudského tela. My muži si môžeme „pogratulovať“, že sa nám podarilo ženy takmer vyzliecť. Rôzne krásne ženy sa tohto trendu chytili a s pomocou internetu a sociálnych sietí začali na svojom sexi imidži zarábať dosť veľké peniaze.

Otázka znie či ideme správnym smerom? Existuje len hmotné telo alebo aj duša? Aký vplyv majú pohľady tisícov ľudí na takmer odhalené telo? Materialisti hovoria, že je len telo a tomu predsa pohľady nemôžu uškodiť. Existuje však aj duchovná teória, ktorá hovorí, že naopak ak niekto verejne odhaľuje svoje telo, vystavuje sa účinkom podobným popínavým rastlinám, ktoré môžu zadusiť aj ten najzdravší strom.

Otázkou tiež zostáva, čo na takéto odhaľovanie hovorí partner-ka? Známe osobnosti sa síce tvária pred kamerami akí sú šťastní, no vo vnútri to tak vždy nemusí byť. V kombinácii alkoholu a drog dolieha na nich tlak fanúšikov a môže to mať aj devastačné následky. Nie je zriedkavé, že celebrity trpia depresiami a rôznymi emocionálnymi výkyvmi, čo niekedy dokonca vyústi až do smrti.

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 1380624x
Priemerná čítanosť článkov: 2431x

Autor blogu

Kategórie