Založ si blog

Kde v Sýrii sa bojuje?

Teraz úplne seriózne prosím vás o informácie, nejaké linky na správy a podobne, kde sa v Sýrii bojuje. Lebo mi vŕta v hlave, že prečo sa tie 2 – 3 milióny Sýrčanov nevrátia naspäť domov.

Môže tu byť obava, že sa im Asad bude chcieť pomstiť. Ale neverím, že by riešil takú veľkú masu ľudí a či by to vedel zistiť kto bol proti nemu. Západné krajiny by tiež mohli pritlačiť na to, aby sa tí ľudia vrátili domov a aby im Asad neubližoval. Iba ak by boli natoľko ješitní, že si s Asadom nechcú sadnúť za jeden stôl.

Ide aj o to ktoré štáty podporovali prevraty v arabských krajinách. Dnes je Líbia rozdelená na 2 časti, v Sýrii bola vojna atď. Výsledok je, milióny ľudí v pohybe. Ak totiž západné krajiny niekde aj zvrhli vládu ako v Líbii a nevedia zabezpečiť poriadok a stabilitu, tak nech radšej do toho vôbec nestrkajú prsty.

To už je úloha na obyvateľov týchto západných krajín, aby jednoducho nedovolili vyvolávať takéto vojny a nepokoje v iných štátoch. Alebo keď to budú robiť, tak nech si potom migrantov berú tí čo tam bombardovali a zvrhávali vládu. Nech oni nesú finančné aj iné dôsledky.

Takže naozaj ak máte informácie prečo sa tí Sýrčania nechcú vrátiť domov alebo aspoň na sever Sýrie, kde sú dodnes usa vojaci, tak budem rád za informácie lebo fakt tomu nerozumiem.

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Milan Olekšák

Taraba odvolal riaditeľa Správy NP Slovenský kras Milana Olekšáka

02.05.2024 10:52

Podľa medializovaných informácií Olekšák odmietol prepúšťať zamestnancov. Tarabovi odkázal, aby začal šetriť znížením počtu štátnych tajomníkov.

Čína, Záplavy, Povodne, Lejaky, záchranári na člne

Počet obetí nešťastia v Číne, kde sa po silných dažďoch prepadla diaľnica, stúpol na 48

02.05.2024 10:39

Čínska štátna televízia CCTV podľa agentúry AFP uviedla, že kolaps bol "prírodnou katastrofou", ku ktorej došlo "pod vplyvom vytrvalého silného dažďa".

študenti, Brezno, Nostalgia

V Brezne sa vrátili desiatky rokov v čase. Okrem socialistického bytu nechýba ani vyšetrovacia miestnosť ŠtB

02.05.2024 10:34

Nostalgia za minulými časmi, ktoré nemuseli byť ideálne, no zato plné pekných spomienok z detstva či mladosti, určite zasiahne nejedného návštevníka breznianskej expozície zo života socializmu.

Europarlament / Europoslanci /

Aké právomoci má Európsky parlament?

02.05.2024 10:30

Ako europarlament svoje právomoci vykonáva a aký vplyv majú jeho rozhodnutia na každodenný život občanov EÚ vrátane Slovenska?

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 1380744x
Priemerná čítanosť článkov: 2431x

Autor blogu

Kategórie