Založ si blog

Kajfáš spôsobil holokaust Židov.

Samozrejme že vykonávateľom tohto hrozného činu bol nástroj temna Hitler. Ide však o to, že Ježiš hovoril o nejakom zákone: „Čo sejete, to zožnete!“. Takže treba sa pozrieť čo spôsobil Kajfáš a jemu podobní cirkevní hodnostári Izraela v časoch Mesiáša. Áno ako už vieme číhali na Ježiša, stavali sa všade proti nemu, ale keď zistili, že ho nedokážu zdiskreditovať, tak sa rozhodli, že ho znesú z tohto sveta, aby opäť len oni boli za hviezdy pred ľuďmi. Ježiš a Otec sú však jedno, takže sa vlastne stavali na odpor samému Bohu a spôsobili Jeho synovi mnoho trápenia a bolesti.

Kajfáš a jeho krídlo cirkevných hodnostárov dotlačili Piláta, aby Ježiša ukrižoval. Neskôr prenasledovali a vraždili aj jeho učeníkov a nasledovníkov. Jednoducho Ježiša považovali za falošného proroka a hnutie, ktoré vznikalo chceli zadupať a navždy zlikvidovať, vymazať, aby bol zase „pokoj“. Ježišov odkaz a učenie však nezmizlo z tohto sveta vďaka odhodlaniu prvých kresťanov. Z Izraeli však medzi ľuďmi takmer úplne zadupali Ježišov odkaz.

Vedci vravia, že nič nezostane bez následkov a vravel to aj Ježiš. A také opovážlivé konaniu proti Bohu akým bolo zavraždenie Mesiáša, jeho nasledovníkov a žiaľ medzi Židmi aj jeho učenia nemohlo zostať bez následkov. Kajfášove krídlo proste v Izraeli zvíťazilo, dokonca si neskôr ľudia zvolili za Mesiáša Bar Kochbu. Vypuklo povstanie proti Rímu a rímske légie vyhnali Židov z Palestíny. Splnilo sa tak Ježišove podobenstvo O zlých vinohradníkoch a tiež aj priame predpovede o zborení chrámu a podobne.

Takže nastala už známa diaspóra a Židia sa rozutekali do celého sveta, hlavne však do Európy a Ruska. Židia mali cca 1900 rokov na to, aby sa s týmto svojím zlyhaním nejako vysporiadali, zmenili svoj názor, uznali si chybu a prosili Boha o odpustenie. Vyzerá to však, že drvivá väčšina Židov tak neurobila.

Na túto Zem prišiel Radca, konkrétne narodil sa do nemeckého národa. Väčšina Židov a väčšina Nemcov nespoznali a neprijali ani Radcu, ktorého nám Ježiš zasľúbil. Stav sveta a ľudí bol aký bol v tom čase. Jednoducho väčšia časť sveta a väčšia časť Nemcov sa priklonila k temnu, čo nie je nič prekvapivé tu na zemi. A tak prišiel k moci užitočný idiot a nástroj temna Hitler. Keby to nebol Hitler, tak by to bol niekto iný. Temno si podľa mňa mohlo vyberať, obrovská masa ľudí bola temnom očarená.

Boh nemohol Židom pomôcť, pretože mali na rukách krv Jeho syna Ježiša a mnohých iných a stalo sa to, že temno pozdvihlo svoju hlavu. Svet zaplavila obrovská nenávisť voči Židom a tí boli podrobení opovrhnutiu, obratí o majetky, vystavení hanbe a vraždeniu. Muselo to byť niečo hrozné. S obrovským utrpením Židov ako by však prišlo aj k odpusteniu ich viny. Židia boli opäť zahnaní späť do zeme zasľúbenej, aby obnovili svoj štát.

Raz možno príde čas, keď aj Židia uznajú Ježiša za Mesiáša. No obávam sa, že cesta k tomu bude bolestivá. Potom zistia, že prvotný podnet k ich vyhnaniu zo zeme zasľúbenej a neskoršiemu holokaustu urobil Kajfáš a jeho prívrženci. Podľa mňa totiž keby Židia boli na tom vnútorne tak ako treba neboli by ani proroctvá o ukrižovaní Mesiáša, možno ani o jeho príchode keďže by to nebolo potrebné a zrejme by nedošlo ani k holokaustu. My ľudia máme obrovskú tendenciu všetko zlé čo nás postihne zvaľovať na druhých, ale ak existujú sily a energie, o ktorých Ježiš a Radca hovorili, tak si za všetko môžeme sami.

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Ruská polícia, poriadková polícia, Petrohrad,

Militanti zaútočili na policajtov v Rusku, hlásia sedem mŕtvych. Útočili aj pred týždňom

29.04.2024 11:20

Ozbrojenci severne od mesta Karačajevsk začali proti dopravným policajtom paľbu z automatických zbraní a hodili na nich výbušné zariadenia.

ide o pravdu, dzurinda

Dzurinda: Nie je najmenší dôvod zvažovať alternatívu k EÚ

29.04.2024 11:15

Expremiér pred 20 rokmi doviedol Slovensko do Európskej únie.

hamburg, kalifát, demonštrácia, protest, islam, moslim

Islamisti v Hamburgu žiadali kalifát, nemeckých politikov to pobúrilo

29.04.2024 10:15

"Chcú zrušiť demokraciu a náboženský štát z doby kamennej označujú za riešenie," napísal denník Bild.

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 1378727x
Priemerná čítanosť článkov: 2427x

Autor blogu

Kategórie