Založ si blog

Židovská cirkev – Kde je Mesiáš?

Pýtam sa židovskej cirkvi dneška kde je Stvoriteľom prisľúbený Mesiáš? Ich predchodcovia totiž Ježiša neuznali za pravého Mesiáša a dali ho zavraždiť. To samotný Stvoriteľ aj predpokladal, dá sa to vyčítať v prorokoch. Aj napriek tomu však poslal svojho syna na túto neútešnú Zem. Najväčší problém podľa mňa však spočíva v tom, že židovská cirkev za 2 tisíc rokov nebola schopná povedať kto je teda ten pravý Mesiáš, kedy príde. Alebo neboli schopní za 2 tisíc rokov si nasypať popol na hlavu a priznať si, že fatálne zlyhali, čo by nebolo prvý krát.

Ak totiž dnešná židovská cirkev nie je schopná dať stanovisko, ospravedlniť sa za svojich predchodcov alebo povedať kto je teda tým Mesiášom, dostáva sa do konfliktu so samotným Jahvem. Pretože ON prisľúbil svojmu vyvolenému národu Mesiáša a dal to ľudu na známosť prostredníctvom prorokov. Keď niečo Boh povie, tak to aj dodrží. Lenže židovská cirkev do dnešných dní zakazuje Židom prijať Ježiša za Mesiáša. Všetku pozornosť strhávajú na seba. Tým spochybňujú Jahveho a Jeho prísľub. Čo podľa mňa nezostane bez odozvy.

Rovnako tým do dnešných dní už 2 tisíc rokov okrádajú svoj židovský národ o Mesiáša. Je to nehoráznosť, za ktorú všetci Židia trpko zaplatili vyhnaním z Palestíny tesne po Ježišom ukrižovaní a vraždení jeho učeníkov. To že Židia museli z Palestíny odísť má svoje následky dodnes, pretože za ten čas sa tam usídlilo arabské obyvateľstvo. Teraz to vyzerá tak, že budú 2 štáty Izrael a Palestína. Tieto dva štáty sa však nenávidia, čoho dôsledkom je aj súčasný ozbrojený konflikt. Keby prijali Ježiša, Boh by ich nevyhnal z Palestíny. A ak by prijali Ježišove „Miluj svojho blížneho ako seba samého.“, možno by dnes žili s Palestíncami v mieri.

Ak si však myslíte, že nás sa toto netýka, ste na obrovskom omyle. Kresťanské cirkvi rovnako neuznali Radcu, ktorého nám Ježiš u Otca vyprosil. Všetku pozornosť strhávajú kresťanské cirkvi na seba a Radcu odmietajú. Národ slovenský by si mal zobrať veľké ponaučenie z národa židovského. Veľké štáty v EU pretláčajú nezmyselnú podporu imigrácie, namiesto toho aby podporili mladé rodiny vo svojich národoch. Vládni predstavitelia nečítajú Abd-ru-shinovu prednášku Krása národov, pretože im to cirkvi zakazujú.

Dôsledky môžu byť fatálne niečo podobné ako na blízkom východe. Vo Švédsku začína byť situácia už dnes dramatická, čo tam dorábajú imigranti to je neskutočné. A čo bude o 20 – 30 rokov, keď sa ešte populačne rozmnožia? Bohaté štáty preferujú pokryteckú politiku. Nepodporujú prirodzenú reprodukciu vlastných občanov, ale radšej lákajú cudzincov na štedré benefity. Nezabezpečia pokrytie potrebných profesií vlastným obyvateľstvom, ale pokrývajú to cudzincami. Falošné, skratkovité riešenie, ktoré bude mať fatálne následky pre takéto štáty, podľa mňa aj zmenu národnej identity jednotlivých štátov. Národ kde sa nerodia deti, postupne vymiera.

My národ slovenský bráňme sa proti tejto falošnej politickej ideológii a proti falošnej náboženskej ideológii. Ak nechceme ako národ zaniknúť alebo zažiť v budúcnosti mnohé útrapy postavme sa rázne proti tomu aj za cenu prípadných sankcií od bohatých krajín a vplyvných cirkví.

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Klamanie.

21.04.2024

Ako vnímajú klamanie ľudia? Podľa mňa je mnoho ľudí, ktorí si myslia, že klamaním niečo získajú. Každému je jasné, že klamanie je podvádzanie, ale mnohí ľudia si myslia, že keď budú dostatočne šikovní, tak sa vyhnú nejakým následkom. A prečo sa vlastne klame? No buď je cieľ vyhnúť sa trestu alebo je to cieľ získať pre seba nejaké výhody. Ako vníma klamanie [...]

polícia páska

Tragédia v Rohožníku: Muž mŕtvy, pobodaná žena a deti v nemocnici

27.04.2024 08:10

Záchranári vyslali ambulancie do bytového domu v okrese Malacky, kde bolo pobodaných viacero osôb.

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30, aktualizované: 08:50

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 567
Celková čítanosť: 1377245x
Priemerná čítanosť článkov: 2429x

Autor blogu

Kategórie