Založ si blog

Smrť, dôležitý bod v našich životoch.

Veľká väčšina ľudí verí, že smrťou všetko skončí. Bol tu však Ježiš a ten hovoril, že smrťou pozemského tela všetko ešte nekončí. Abd-ru-shin o tom podal podrobné vysvetlenie.

Abd-ru-shin píše, že tu na zemi nás chráni hradba hrubohmotného tela. Nejaké odmeny a tresty dostaneme už tu na Zemi, ale často sa zdá, že spravodlivosť si dáva načas. Z dlhodobého hľadiska však väčšinou takí čo páchajú zlo nedopadnú dobre a taktiež poctivá dlhodobá práca prinesie svoje ovocie.

Avšak po našej pozemskej smrti odpadá hradba hrubohmotného tela a okolnosti naberajú rýchly spád. V záhrobnom svete je mnoho úrovní a rôznych odstupňovaní, rôznych svetov. Tam už naplno úraduje Zákon príťažlivosti rovnorodého. Takže zlodej sa dostane ku zlodejom, navzájom sa budú okrádať a robiť si zle. Klamári sa dostanú ku klamárom, vrahovia k vrahom naopak kľudní ľudia ku kľudným a podobne.

Abd-ru-shin vysvetľuje, že toto je Boží Zákon votkaný do stvorenia a vďaka tomuto zákonu je zabezpečená absolútna spravodlivosť. Len tu na Zemi si ľudia myslia, že smrťou všetko končí, tak kvôli peniazom a pôžitkom sú ochotní robiť zverstvá a ubližovať. Keby verili, že platí Ježišove: „Čo sejete, to zoženete!“, tak kto by už chcel druhému ublížiť?

A v tomto robí obrovskú chybu cirkev, že ľuďom nanucuje svoje dogmy a naopak zakazuje Pomocníka, ktorým je Abd-ru-shin. Kresťanské cirkvi pod hrozbou pekelných múk zakazujú svojim veriacim uveriť v Pomocníka, presne tak isto ako židovská cirkev zakazovala svojim veriacim Ježiša. Mnohí ľudia sa dajú zastrašiť alebo sú leniví niečo si naštudovať a použiť vlastný úsudok. Výsledok je stav, ktorý tu máme dnes. Ak by sme chceli zmeniť pomery k lepšiemu, museli by sa aj ľudia zmeniť k lepšiemu, inak to nepôjde.

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

hamburg, kalifát, demonštrácia, protest, islam, moslim

Islamisti v Hamburgu žiadali kalifát, nemeckých politikov to pobúrilo

29.04.2024 10:15

"Chcú zrušiť demokraciu a náboženský štát z doby kamennej označujú za riešenie," napísal denník Bild.

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 1378702x
Priemerná čítanosť článkov: 2427x

Autor blogu

Kategórie