Založ si blog

Zmena pohlavia.

Teraz sa začala táto téma rozoberať v parlamente. Zarazilo ma, že niektorí poslanci chcú zabrániť ľuďom zmeniť pohlavie. Niekomu sa to môže zdať ako zvrátené, keď si chce určitý človek zmeniť pohlavie, ale v skutočnosti práve tá operácia môže dať veci do normálu – do poriadku. Nejaké naviazanie na pohlavia na DNA, je čistý ateizmus a povýšenie tela nad ducha.

Pozrime sa čo na to hovorí Abd-ru-shin. Ale ešte predtým musíme pripustiť existenciu duše, pretože čisto materialistický pohľad veľa nerieši. Takže predpokladajme že existujú duše, ktoré sú svojimi vlastnosťami skôr pasívne, jemnejšie – tie by sa mali inkarnovať do ženských tiel. Potom sú tu duše aktívnejšie, hrubšej povahy – tie by sa mali inkarnovať do mužských tiel. Ak sa to tak nedeje dochádza k anomáliám, pokriveninám a vznikajú situácie kedy sa do mužského tela inkarnuje ženská duša a naopak do ženského tela mužská duša.

Samozrejme že ide o pochybenie konkrétnych duší a tieto anomálie by nemali byť vzormi pre ostatných. Pri ľuďoch to však nie je nič výnimočné, pretože ľudia svojim nesprávnym konaním pokrivili všetko čoho sa dotkli. Osobne si myslím, že LGBTI+ ľudia si nezaslúžia nenávisť, ale ani glorifikáciu. Brániť im však, aby svoj nezdravý stav dali do poriadku považujem za absurdné až šialené. Jednak každý má nejaké svoje práva a tiež každý by mal mať plné právo rozhodovať o svojej duši a svojom tele. Vlastne nad nikým nemáme vládu, ale jedine nad sebou.

Takže podľa mňa by LGBTI+ ľudia mali mať svoje práva. Sú to takí istí ľudia ako my len zablúdili vo svojej sexuálnej orientácii. Čo sa však nečudujeme keď sme svedkami toho, že muži sa venujú ženským úlohám a ženy dychtivo túžia zastávať mužské úlohy, práce. Svet je tým akoby zamorený a z tohto nezdravého postoja vznikajú nezdravé inkarnácie. Deti by som im vychovávať nedal, aby neboli z toho zmagorené, ale aj to sa deje, čas ukáže akí to má na ne vplyv. Ale určite by som im nebránil zmeniť pohlavie. Totiž dať svoje pohlavie do poriadku môžu len operáciou alebo ďalšou správnou inkarnáciou.

Logika zákonníkov a farizejov.

07.03.2024

Áronovi potomkovia boli určení za kňazov národa. Oni mali bdieť na dodržiavaní Mojžišovho zákona, oni vykonávali službu v chrámoch a vykonávali obete, časť z obetí bola určená pre nich. Toto bolo v Izraeli zaužívané a fungovalo niekoľko storočí. Potom prišiel Ježiš Nazaretský. On rozprával ľuďom ako majú žiť, rozprával čo sa deje po smrti, o Kráľovstve [...]

Ľudstvo a zborený most k Svetlu.

03.03.2024

O významnej úlohe žien a zhubnom konaní väčšiny ľudstva píše Abd-ru-shin nasledovné: „Tak je človek vo svojom nesprávnom pôsobení, ktoré sa ukázalo v tomto stvorení ako brzdiace, rušivé a trvale škodlivé, dnes nakoniec opovrhovaný vlastnou vinou pre svoje smiešne chcenie vedieť všetko lepšie. Svoje odvrhnutie si tvrdošijne sám vynútil, keďže sa urobil [...]

Sila svedomia.

29.02.2024

Predstavte si človeka, ktorého nahovoria na krádež alebo niekomu ublížiť, s tým že „sa to nikto nedozvie“. Alebo si predstavme ženu, ktorú nahovoria, aby si zarobila sexom. Keby aj došlo k tomu, že o týchto veciach sa naozaj nikto nikdy nedozvie, minimálne 1 človek to vždy vie – ten čo to spáchal. Náš vnútorný hlas nás často v takých prípadoch mučí a neustále [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 554
Celková čítanosť: 1352457x
Priemerná čítanosť článkov: 2441x

Autor blogu

Kategórie