Založ si blog

Spoločnosť neznáša dobrých a čistých ľudí.

Predstavte si človeka, ktorý sa rozhodne, že sa bude čo najčistejšie správať a bude šíriť okolo seba dobro. Čo sa stane takému človeku? Myslíte si, že jeho okolie bude mať pred ním úctu a že ľudia okolo neho budú radi, že je taký dobrý a čistý?

Podľa mňa sa takému človeku stane pravý opak. Jeho okolie ho bude chcieť strhnúť na svoju úroveň. Skôr sa mu budú vysmievať, že čo je taký svätuškár alebo nech neverí tým náboženským bludom, že žijeme predsa len raz a treba si riadne užívať. Najlepšie keď si dobre vypije, začne fajčiť a poriadne si užije so ženami alebo skúsi aspoň nejaké ľahké drogy. To že si tak skracuje život a spôsobí rôzne zdravotné či iné problémy nevadí, len nech už nie je taký odporný svätuškár.

Keď je napríklad niekto poctivý nekradne a nepodvádza hoci by mal príležitosti. Tak sa mu zase vysmievajú, že je hlúpy mal by využiť príležitosť a poriadne sa obohatiť. Takto je v očiach svojho okolia len ako nejaký menejcenný chudáčik. A potom sa čudujeme akí borci sa nám dostávajú do parlamentu a vládnu nám. To je naozaj len na smiech.

Alebo pozrime sa na slávnych ľudí talentovaných hercov a spevákov. Akonáhle sa preslávia sú hosťami medzi smotánkou na kadejakých večierkoch. Samozrejme drogy a alkohol tam nemôžu chýbať to by bolo nudné. A títo ľudia častokrát zomierajú mladí na predávkovanie. Vidím v tom prácu temna, že sú im drogy vychválené, že aké skvelé zážitky budú mať. Ale musia si to dať lebo inak s nimi nie je sranda. Nejakí top díleri sa na takýchto slávnych a bohatých ľudí prisajú ako pijavice. A ak obeť zomrie nevadí – veď si nájdu zase nové obete a biznis ide ďalej.

Toto je ľudské Desatoro, takto sa tu žije na zemi. Je to podľa mňa zvádzanie temna a ľudia sa na to vrhajú ako hladné ryby na háčik. Zákony ktoré nám dal Boh, aby sme žili v čistote a tvorili dobré veci, ľuďom nevoňajú. Oveľa viac podpory a priestoru tu má Luciferov princíp. Temno však aj tak pohŕda ľuďmi čo sa dajú zviesť, považuje ich za slabých. A ešte horšie je to s odmenou temna. Keď si ľudia osvoja zlé veci a ubližujú si navzájom, živia v sebe nenávisť ich odmena bude naozaj trpká.

Lenže tá odmena iná ani nemôže byť, pretože všetko sa deje v medziach zákona „čo sejete, to zožnete!“. Temno nemá nad nami moc, môže len lákať. Ak sa niekto nechá zlákať a vykoná niečo zlé, musí on sám potom čeliť následkom. Ľudské elity sú skalopevne presvedčené, že karma neexistuje, že je len tento jeden život a že teda to ako žijeme je správne.

Masy ľudí sa podrobujú tejto viere v jeden pozemský život a pomáhajú neustále poháňať kolobeh utrpenia. Vnímam to ako princíp temna, ktorý má tu na zemi obrovskú moc medzi ľuďmi. Takí čo tento princíp nechcú prijať sú vyhlasovaní za bláznov, sú osočovaní a sú terčom posmechu. Pripadá mi to, že niekomu nesmierne záleží, aby sa tento princíp utrpenia a táto viera v jeden život udržali pri moci. Ale podľa mňa sa na nás temno smeje, akí sme sprostí, že ako si dokážeme ubližovať, vraždiť sa a ničiť najrôznejšími spôsobmi. 

Klamanie.

21.04.2024

Ako vnímajú klamanie ľudia? Podľa mňa je mnoho ľudí, ktorí si myslia, že klamaním niečo získajú. Každému je jasné, že klamanie je podvádzanie, ale mnohí ľudia si myslia, že keď budú dostatočne šikovní, tak sa vyhnú nejakým následkom. A prečo sa vlastne klame? No buď je cieľ vyhnúť sa trestu alebo je to cieľ získať pre seba nejaké výhody. Ako vníma klamanie [...]

Ako zlepšiť svet.

19.04.2024

Predstavme si čo sa dialo keď sme boli ešte deti. Máme určité zážitky čo sa nám na našich rodičoch páčilo a čo nie. S odstupom času vieme čo bolo správne a čo nie. Teraz stačí urobiť úplne jednoduchú vec a mnohí ju aj robia. Stačí pri výchove svojich či iných detí dávať to dobré a správne a to nesprávne sa snažiť čo najviac eliminovať. To isté môžeme [...]

Môže človek pozemskou smrťou uniknúť Božej spravodlivosti?

15.04.2024

Pozrime sa na to spolu podrobnejšie. Pre účely tejto analýzy pripusťme, že Stvoriteľ existuje. Takže predstavme si situáciu, že by človek pozemskou smrťou mohol uniknúť spravodlivosti. Napríklad by bol nejaký bohatý človek, ktorí by mal nepriateľov a chcel by ich odstrániť. Nechce sa však dostať do väzenia, tak dá echo, že kto to urobí za neho dostane veľký balík [...]

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

hazard, hracie automaty, vyherne automaty

Poslanci schválili úplný zákaz pôsobenia herní a kasín na území Banskej Bystrice

23.04.2024 18:38

Mestskí poslanci posledných viac ako desať rokov pravidelne diskutovali o regulácii hazardných hier, ale nikdy ich úplne nezakázali.

Peter Náhlik

Parlamentný výbor chce od poslanca Náhlika vysvetlenie k jeho majetkovým pomerom

23.04.2024 17:45

Mal by vysvetľovať, prečo neuviedol v majetkovom priznaní za rok 2022, že vlastní vilu v Bratislave.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 565
Celková čítanosť: 1373400x
Priemerná čítanosť článkov: 2431x

Autor blogu

Kategórie