Založ si blog

Sulík s Matovičom nemôžu držať v šachu celé Slovensko!

Mám už plné zuby osobných sporov týchto 2 ľudí a myslím si, že aj väčšina obyvateľov Slovenska. Sulík vypovedal koaličnú zmluvu a Matovič nechce odstúpiť. Začarovaný kruh ako obvykle. Ale týmto tvrdohlavým postojom týchto 2 ľudí sa blížime do patovej situácie, kedy reálne hrozí, že parlament nebude vedieť prijímať potrebné zákony.

Nie je mysliteľné, že 2 ľudia budú držať v šachu celú krajinu. Keď to nevedia robiť alebo nechcú, nech sa na to vykašlú a pobalia si veci. Tu treba tvrdo pracovať na zlepšení podmienok života obyvateľov Slovenska. Ak sa táto patová situácia má naťahovať, radšej nech vyhlásia predčasné voľby a príde tam niekto, čo bude aspoň niečo robiť. My si nemôžeme dovoliť 1,5 roka nerobiť nič len preto, že Sulík a Matovič majú galakticky prebujnené EGÁ.

Skutočne vyzývam aj ľudí, aby vyšli do ulíc a slušným spôsobom bez ničenia majetku dali najavo týmto 2 pánom, že už máme toho plné zuby. Ja sa tiež rád k protestom pripojím. Situácia je už nenormálna. Človek má sto chutí ich obidvoch z tej vlády vyhnať zasratou metlou ako sa hovorí.

Táto situácia produkuje veľmi zlé energie. Z tohto nemôže zísť nič dobré ak sa to nepodarí vyriešiť. Preto ešte raz vyzývam Sulíka aj Matoviča, aby sa znormalizovali a zanechali už raz a navždy osobné spory. Ak to nevedia skutočne nemôžu sedieť v jednej vláde. A otázne je či by dokázali fungovať aj jednotlivo v inej vláde.

Môže človek pozemskou smrťou uniknúť Božej spravodlivosti?

15.04.2024

Pozrime sa na to spolu podrobnejšie. Pre účely tejto analýzy pripusťme, že Stvoriteľ existuje. Takže predstavme si situáciu, že by človek pozemskou smrťou mohol uniknúť spravodlivosti. Napríklad by bol nejaký bohatý človek, ktorí by mal nepriateľov a chcel by ich odstrániť. Nechce sa však dostať do väzenia, tak dá echo, že kto to urobí za neho dostane veľký balík [...]

Každý robí chyby.

14.04.2024

Podstatné je podľa mňa ako k tomu pristupujeme. Môžeme sa hádať a popierať, že sme urobili chybu. Tým však klameme len samých seba. Môžeme to ignorovať a robiť tú istú chybu aj naďalej, ale pravdepodobne na to nejakým spôsobom doplatíme. Najlepšie bude podľa mňa si chybu priznať. Áno je to trochu bolestné pre naše ego. Keď už vieme, že sme urobili chybu a priznali [...]

Ježiš nebol slabý, len poznal zákony stvorenia. .

12.04.2024

Mnohí ľudia vnímajú Ježiša ako slabého, pretože sa nedokázal ubrániť ukrižovaniu. Pripadá mi to, že mnohí ľudia vnímajú Ježiša ako všeobjímajúcu lásku, ktorá si nechala beztrestne ubližovať. Podľa mňa je to nesprávny a nebezpečný názor. Nebezpečný preto, že naň ešte aj dnes mnoho ľudí môže kruto doplatiť ak sa opovážia páchať zlo v domnienke, že sa [...]

ČR SR politika premiér Fico návšteva prvá

Prieskum: Za urovnanie vzťahov s Českom je 70 percent Slovákov

16.04.2024 14:15

Opačný názor má 17 percent populácie.

mobil, sledovanie, telekomunikácie

Špionážnym softvérom Pegasus mala bývalá poľská vláda sledovať vyše 500 ľudí

16.04.2024 13:36

Nová poľská koaličná vláda obvinila predchádzajúcu vládu strany PiS, že systém Pegasus použila na sledovanie osôb spojených s vtedajšou opozíciou.

Ľubica Rošková, súd Pezinok,

Exposlankyňa Smeru Rošková je vinná v kauze agrodotácií

16.04.2024 13:27

Zároveň je povinná uhradiť spôsobenú škodu vo výške viac ako 150-tisíc eur.

Ukrajina

Rusku sa kráti čas: Rezervy im dôjdu za jeden rok, pokiaľ bude mať Ukrajina čím strieľať

16.04.2024 13:23

Front na Ukrajine formujú tri dôležité charakteristiky.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 563
Celková čítanosť: 1367966x
Priemerná čítanosť článkov: 2430x

Autor blogu

Kategórie