Založ si blog

Rusi zabránili genocíde Slovanov.

V žiadnom prípade neobhajujem inváziu Rusov na Ukrajinu. Len chcem byť férový a napísať aj to, že Rusi skutočne Slovanov zachránili. Z tajných nacistických archívov sa dozvedáme, že nacisti chceli po Rómoch a Židoch likvidovať aj Slovanov, zabrať ich územia a osídliť ich nadradenou nemeckou rasou. Bolo to veľké nebezpečie.

Skutočne nacisti ovládli Československo, Poľsko, Juhosláviu, Ukrajinu, pobaltské štáty, aj Bielorusko. Jediní kto odolával nacistom zo slovanských národov boli práve Rusi. Za to im patrí česť a sláva na veky vekov – sú to skvelý bojovníci. Nacistické vojská boli dobre vyzbrojené a zorganizované a Rusi čelili obrovskému tlaku. Oni sa však bránili, bránili svoju zem a životy. Ich odhodlanie bolo obrovské a napokon zvrátili situáciu a začali agresora zo slovanských území vytláčať. Ako vieme zastavili sa až v Nemecku.

Dnes sú však Rusi v úlohe agresora a Ukrajina sa naozaj tak odhodlane a srdnato bráni, ako to asi nečakal nikto. Rusko ostalo osamotené s podporou pár diktátorských režimov. Naopak Ukrajine pomáha celý vyspelý svet. Sú to obrovské zdroje, ktoré prúdia na Ukrajinu a ešte aj budú prúdiť ak to bude potrebné. Na Ruskú federáciu sú uvalené obrovské sankcie a ich ekonomika krváca. Svet začína Rusov nenávidieť. A môže sa stať že ich tovary už nikto nebude chcieť. Keby bolo možné nahradiť ruský plyn, či ropu Európa by tak ihneď urobila. Ale čo nie je možné dnes môže byť reálne o pár mesiacov či rokov.

Preto drahí Rusi zvážte či vám to skutočne stojí za to, že vás celý svet pomaly bude nenávidieť a dobre, že vás neopľujú kam sa pohnete. To že máte jadrové zbrane a svet sa vás bojí je jedna vec. Ale spomeňte si keď ste boli v úlohe ochrancu a bojovali ste proti Hitlerovi SVET vás miloval. Ešte aj v západných krajinách vás ospevovali, hoci ste mali tvrdí komunizmus.

Vynúťte si od Ukrajiny podpis dohody, že nebudú vlastniť jadrové zbrane a budú podporovať ruskú menšinu. Ale stiahnite svoje vojská a nechajte Ukrajinu na pokoji. Rusi ste najsilnejší slovanský národ, hrdí a nepokorený. Ale čo je vašou posvätnou úlohou? Ničiť a utláčať menšie slovanské národy? Podľa mňa vaša posvätná úloha je ochraňovať menšie slovanské národy, čo ste aj doteraz robili a patrí vám za to večná vďaka.

Drahí ruskí bratia, ohromný nepokorený hrdý národ, prehodnoťte svoje postoje. Chcete byť nenávideným agresorom a utláčateľom, ktorý nemá podporu zo SVETLA? Alebo radšej chcete byť milovaným a rešpektovaným obrancom mieru a práv menších národov, ktorý je zo SVETLA požehnávaný? Je to na vás drahí Rusi. Vy sami si vyberte je to vaše výsostné právo si slobodne vybrať. Ale nikdy nezabudnite, že aj iné národy majú svojho ducha, že aj oni hoci menší si chcú určovať sami, čo je pre nich dobré a čo nie.

Môže človek pozemskou smrťou uniknúť Božej spravodlivosti?

15.04.2024

Pozrime sa na to spolu podrobnejšie. Pre účely tejto analýzy pripusťme, že Stvoriteľ existuje. Takže predstavme si situáciu, že by človek pozemskou smrťou mohol uniknúť spravodlivosti. Napríklad by bol nejaký bohatý človek, ktorí by mal nepriateľov a chcel by ich odstrániť. Nechce sa však dostať do väzenia, tak dá echo, že kto to urobí za neho dostane veľký balík [...]

Každý robí chyby.

14.04.2024

Podstatné je podľa mňa ako k tomu pristupujeme. Môžeme sa hádať a popierať, že sme urobili chybu. Tým však klameme len samých seba. Môžeme to ignorovať a robiť tú istú chybu aj naďalej, ale pravdepodobne na to nejakým spôsobom doplatíme. Najlepšie bude podľa mňa si chybu priznať. Áno je to trochu bolestné pre naše ego. Keď už vieme, že sme urobili chybu a priznali [...]

Ježiš nebol slabý, len poznal zákony stvorenia. .

12.04.2024

Mnohí ľudia vnímajú Ježiša ako slabého, pretože sa nedokázal ubrániť ukrižovaniu. Pripadá mi to, že mnohí ľudia vnímajú Ježiša ako všeobjímajúcu lásku, ktorá si nechala beztrestne ubližovať. Podľa mňa je to nesprávny a nebezpečný názor. Nebezpečný preto, že naň ešte aj dnes mnoho ľudí môže kruto doplatiť ak sa opovážia páchať zlo v domnienke, že sa [...]

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45, aktualizované: 06:28

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 563
Celková čítanosť: 1369961x
Priemerná čítanosť článkov: 2433x

Autor blogu

Kategórie