Založ si blog

Izaiáš dobre prorokoval.

Zákonníci a farizeji sa pýtali Ježiša prečo si jeho učeníci neumývajú ruky keď jedia chlieb. Odvetil im: A prečo vy prestupujete prikázanie Božie pre svoje podanie (tradície)?

Pokrytci! Dobre o vás prorokoval Izaiáš:

Tento ľud ctí ma perami, ale jeho srdce je ďaleko odo mňa.

Darmo ma však uctievajú, keď ľudským príkazom učia ako učeniam Božím.

Sám Ježiš pomazaný syn Boží – Christos potvrdil správnosť Izaiášovho proroctva.

Toto Izaiášove proroctvo je veľmi aktuálne aj v dnešnej dobe cirkevných dogiem. DOGMY toto dielo cirkevnej vrchnosti a koncilov je dnes akoby nadradené všetkému a dogmy vytláčajú slovo Božie.

Sami cirkevní hodnostári si odhlasovali svoju „neomylnosť“ a „neomylnosť“ a „neodvolateľnosť“ týchto svojich názorov – dogiem. Je to hotová katastrofa. Teraz je všetko ich uvažovanie a myslenie vtesnané do mantinelov ich vlastných výplodov, bez ohľadu na Slovo Božie a Pravdu.

Čo by asi urobili s Ježišom keby dnes prišiel títo nešťastníci? Veď sám Ježiš povedal ešte mnoho vám mám povedať, ale teraz neznesiete. Keďže je doba pokročilá, zrejme by nám dnes povedal oveľa viac ako pred 2 tisíc rokmi. ALE čo keď by to nebolo v súlade s cirkevnými dogmami?

Hádam nebude kvôli cirkvi Ježiš klamať a prispôsobovať svoju reč nejakým cirkevným názorom. Veď to by bolo na hlavu. ON je čistá PRAVDA. Preberte sa vy cirkevní hodnostári, veď vy by ste toho Ježiša opäť pribili na kríž keby ste mali tú moc. Ale tú už zrejme nikdy nebudete mať, lebo ste s tou mocou zle nakladali.

Veď ak tieto cirkvi nie sú schopné nápravy, potom bude lepšie keď zaniknú. Takto len mätú ľudí, ktorí im veria a nasledujú ich. Dokedy toto ešte bude trvať. Je to ako zlý sen. Spamätáte sa vôbec niekedy?

Paradoxné odmietanie reinkarnácie.

10.05.2024

Skúste sa na reinkarnačnú teóriu pozrieť bez dogmatiky. Ježiša vtedajšia židovská cirkev obvinila z Boho-rúhačstva a poslala ho na smrť. Sám Ježiš hovoril: „Ešte mnoho vám mám povedať, ale teraz neznesiete.“. Takže z Ježiša židovská cirkev urobila niečo ako kacíra. Evidentne nemohol vo svojej dobe ešte vyjaviť celú pravdu. Potom jeho nasledovatelia hlavne v [...]

Naše vnútorné svety tvoria svet vonkajší.

28.04.2024

Či nie je tento náš pozemský svet len veľkou mozaikou, ktorú tvoria všetci ľudia tejto zeme. Presne podľa toho akí sme my ľudia vyzerá aj tento svet, jeho jednotlivé časti a regióny, mestá, obce, domácnosti atď. Keď to niekto pozoruje tak vidí obrazy niekde škaredšie, niekde krajšie, inde krvavé atď. Celé čo v tomto chýba, je uvedomenie si, že my sami tvoríme svet v [...]

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Na Orave našli mŕtve telo s bodnou ranou, nevylúčili cudzie zavinenie

10.05.2024 18:21

Prípadom sa zaoberajú žilinskí kriminalisti.

Steve Bannon

Trumpov exporadca Bannon neuspel s odvolaním v kauze pohŕdania Kongresom

10.05.2024 16:44

Teraz mu hrozí, že si trest bude musieť odpykať.

Zbraň, pištoľ, náboj, vražda, výstrel

Počas vyučovania na spolužiakov a učiteľa vytiahol atrapu pištole, voči 17-ročnému mladíkovi zakročila polícia

10.05.2024 16:18

Policajti v Trnave predpoludním zasahovali proti 17-ročnému študentovi jednej zo stredných škôl.

Branislav Zurian, Matúš Šutaj Eštok,

V Česku je na sankčnom zozname, ušiel na Slovensko. PS žiada vnútro konať v prípade proruského špióna

10.05.2024 14:49

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok vraj žiadne ohrozenie nevidí a konať nebude.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 569
Celková čítanosť: 1385259x
Priemerná čítanosť článkov: 2435x

Autor blogu

Kategórie