Založ si blog

Vzájomné tykanie sa šíri ako mor

Ako sa vraví neznalosť zákona neospravedlňuje. Jednoducho je našou chybou ak o niečom nevieme a spôsobíme si utrpenie. Ľudská namyslenosť dosahuje vrchol. S tým ide ruka v ruke aj to, že ľudia si robia čo chcú a myslia si, že sa im nič nemôže stať.

Vzájomné tykanie si medzi ľuďmi sa rozširuje ako mor. Je až nápadné aký veľký tlak medzi ľuďmi je na vzájomné tykanie. Dnes to takmer každému príde normálne. Ale Abd-ru-schin nás upozorňuje, že je to veľmi nebezpečné. Týmto dôverným tykaním si totiž nadväzuje každá duša zväzok schopný pretrvať až za hrob.

S týmto „ty“ nadväzujú sa ihneď určité vlákna od jedného k druhému, ktoré vonkoncom nie sú neškodné. Tieto vlákna môžu zdržiavať dolu aj takých duchov, ktorí by boli schopní vzostupu. Teraz si predstavte, že si tykáte s ľuďmi ktorých neznášate – a tým si ich v podstate na seba viažete. Ak tento energetický proces skutočne funguje, to čo sa dnes deje je šialené.

Človek ktorý ľahkovážne používa tykanie býva často ako plavec pevne držaný neviditeľným hustým porastom vodných rastlín, keď sa ponára na miestach, ktoré nepozná. Raz príde doba, keď budeme oslobodení od tohto nebezpečia, ale zatiaľ by sme sa mali s tykaním zaobchádzať veľmi opatrne. Môže nám to pomôcť skrátiť vzostup ducha o celé tisícročia. Aj keď dnes tomu ešte úplne nerozumieme a zdá sa nám to čudné, Abd-ru-schin nám týmto vedením dáva tú najlepšiu zbraň ako sa vyhnúť popínavému porastu jemnohmotného druhu.

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Klamanie.

21.04.2024

Ako vnímajú klamanie ľudia? Podľa mňa je mnoho ľudí, ktorí si myslia, že klamaním niečo získajú. Každému je jasné, že klamanie je podvádzanie, ale mnohí ľudia si myslia, že keď budú dostatočne šikovní, tak sa vyhnú nejakým následkom. A prečo sa vlastne klame? No buď je cieľ vyhnúť sa trestu alebo je to cieľ získať pre seba nejaké výhody. Ako vníma klamanie [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 567
Celková čítanosť: 1376192x
Priemerná čítanosť článkov: 2427x

Autor blogu

Kategórie