Založ si blog

Kotleba proti Slovanom

Viem pochopiť Tisa, že po tom ako nás západní spojenci predali, zradili de facto dali na milosť a nemilosť Nemcom sa s týmito Nemcami spojil. Nemal totiž na výber aj tak by nás vojensky prevalcovali len by to stálo kopu životov a materiálnych škôd. Takto zachoval aspoň časť krajiny, časť národa a ako tak tú krajinu aj v rámci možností spravovali. Samozrejme tie zločiny Hlinkovej gardy a podobných fanatikov neobhajujem len konštatujem, že sme boli v pozícii poddaných.

Čo však nepochopím je to ako Kotleba po 80 rokoch od vzniku vazalského Slovenského štátu ospevuje tento štát ako raj na zemi. Možno obdivoval ako sa vládlo tvrdou rukou, habali sa majetky, prenasledovali a vraždili alebo deportovali sa ľudia a oponenti režimu. Poškodení nemali šancu sa nejako obhájiť. Tak ak toto je vzor pre pána Kotlebu tak, Boh nás ochraňuj ak by raz riadil našu krajinu. Jeho verní by vykonávali „spravodlivosť“ priamo na ulici načo zdĺhavé súdy. Verím tomu, že ich kritikov by mlátili na ulici alebo fyzicky likvidovali. Samozrejme ak by pritom prišli k majetku takých odstránených ľudí bolo by to pre nich len vítané.

Ale úplne najhoršie na tomto celom jeho obdive je, že Slovenský štát musel mať nacistickú ideológiu inak by neprežil. Nech si čitatelia dajú do vyhľadávača Generalplan Ost čo im google vyhodí. Malo ísť o systematické vyvražďovanie alebo presídľovanie slovanského domáceho obyvateľstva z dobitých území. Slovenský štát sa priamo aj zapojil do agresie na východ a vojaci doma hovorili o zverstvách čo tam jednotky Einsatzgruppen stvárali. Tzv Kleine Planunng sa začalo uskutočňovať už počas vojny a Grosse Plannung sa malo uskutočňovať v ďalších desaťročiach postupne.

Tento tajný nacistický dokument nám len potvrdzuje ako Nacisti rozmýšľali a prečo boli schopný toľkého vraždenia a takých zverstiev. Mali sme zrejme len šťastie, že prví na rade boli Židia, Rómovia a iní. Hneď po nich sme boli na rade my Slovania taktiež v očiach Nacistov ako menejcenná nevhodná rasa. Aj keď sa tam o Slovákoch nehovorí keďže sme boli spojencami, ak by Nemci porazili Rusov s nami by si urobili čo len chcú. Koncentračné tábory boli vystavané, systém vraždenia vyskúšaný. Takže keď by zlikvidovali posledných Židov a Rómov mohli by začať pekne deportovať do týchto táborov domáce slovanské obyvateľstvo z dobitých území a tento Lebensraum by postupne osídľovali Nemci.

Treba o týchto veciach hovoriť. Ako chce Kotleba riešiť Rómsky problém, tak ako ho riešili za vojnového Slovenského štátu? To že s Rómami a všetkými čo nedodržiavajú zákony treba spraviť poriadok s tým súhlasím, ale v medziach zákona a nie ich vyhladzovať. Mne to už pripadá, že tí Rómovia z osád majú viac rozumu ako naši poslanci v parlamente. 30 rokov tu nevieme vytvoriť systém, kde sa oplatí dodržiavať zákony a kde tí čo ich nedodržiavajú na to doplatia. Je to skutočne smutný obrázok. Jedno je isté s týmito najslabšími treba systematicky pracovať, pretože sa z toho sami ťažko vyhrabú. Nestačí im poslať len sociálku. A treba aj v sociálnej oblasti nastaviť motivačné a spravodlivé piliere. Nie je predsa normálne, že ten čo nedodržiava zákony má tú istú sociálku ako ten čo ich dodržiava, to je úplne demotivujúce. A potom to dopadne tak, že štát si nevie s takými ľuďmi rady, čo je tragikomédia.

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Klamanie.

21.04.2024

Ako vnímajú klamanie ľudia? Podľa mňa je mnoho ľudí, ktorí si myslia, že klamaním niečo získajú. Každému je jasné, že klamanie je podvádzanie, ale mnohí ľudia si myslia, že keď budú dostatočne šikovní, tak sa vyhnú nejakým následkom. A prečo sa vlastne klame? No buď je cieľ vyhnúť sa trestu alebo je to cieľ získať pre seba nejaké výhody. Ako vníma klamanie [...]

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 567
Celková čítanosť: 1377159x
Priemerná čítanosť článkov: 2429x

Autor blogu

Kategórie