Založ si blog

P. Remišová nečudujte sa že máte len 4-5 %

Ľudia pozerajú a počúvajú čo sa deje, kto sa ako vyjadruje. Aj teraz keď sa pani Remišová obáva vedľajších účinkov vakcíny Sputnik, treba povedať, že zrejme úplne zabúda na hlavné účinky Covidu-19 a to je že nám denne zomiera cca 100 ľudí. V našej súčasnej zúfalej situácii keď vakcíny zo západu sú dodávané rýchlosťou slimáka, by skutočne bolo na mieste ponúknuť ľuďom možnosť zaočkovať sa aj ruskou alebo čínskou vakcínou.

Máme iné riešenia pani Remišová? Ak áno tak ich povedzte. Máte liek na Covid-19? Tak rýchlo sem s ním. Veď nikto nikomu nič na silu nejde dávať, len by sa vytvorila možnosť pre ľudí čo chcú práve ruskú vakcínu. Chojte sa opýtať rodín zosnulých či by riskovali nejaké vedľajšie účinky, ich blízky sú totiž už mŕtvi.

Takéto a podobné vyjadrenia ako napr. bývalého predsedu Kisku ako by on príjmal migrantov sú podľa mňa príčinou nízkych preferencií strany Za ľudí. Nech už nešpekulujú sympatizanti tejto strany, že prečo ľudia nechápu čo všetko ich strana robí a aká je super, len tí nechápaví voliči ich nevolia. Nie, toto bude tá pravá príčina prístup v určitých situáciách ako Alenka z ríše divov.

Prečo Ježiš prišiel na tento svet.

28.03.2024

Ježiš hovorí o nás, že sme zablúdili. To znamená zišli zo správnej cesty a vydali sa na nesprávnu. Keď bol Ježiš pred Pilátom povedal mu: „Ja som sa na to narodil a na to som prišiel na svet, aby som vydal svedectvo o pravde. Každý kto je z pravdy počúva môj hlas.“ V čom spočíva to zablúdenie? Podľa mňa v tom, že sa ľudia príliš upli na hmotu. Spojenie s [...]

Logika zákonníkov a farizejov.

07.03.2024

Áronovi potomkovia boli určení za kňazov národa. Oni mali bdieť na dodržiavaní Mojžišovho zákona, oni vykonávali službu v chrámoch a vykonávali obete, časť z obetí bola určená pre nich. Toto bolo v Izraeli zaužívané a fungovalo niekoľko storočí. Potom prišiel Ježiš Nazaretský. On rozprával ľuďom ako majú žiť, rozprával čo sa deje po smrti, o Kráľovstve [...]

Ľudstvo a zborený most k Svetlu.

03.03.2024

O významnej úlohe žien a zhubnom konaní väčšiny ľudstva píše Abd-ru-shin nasledovné: „Tak je človek vo svojom nesprávnom pôsobení, ktoré sa ukázalo v tomto stvorení ako brzdiace, rušivé a trvale škodlivé, dnes nakoniec opovrhovaný vlastnou vinou pre svoje smiešne chcenie vedieť všetko lepšie. Svoje odvrhnutie si tvrdošijne sám vynútil, keďže sa urobil [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo najmenej 22 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 555
Celková čítanosť: 1356118x
Priemerná čítanosť článkov: 2443x

Autor blogu

Kategórie