Založ si blog

Chudáci utečenci už začínajú vraždiť

Možno tie útoky vyprovokovala karikatúra proroka Mohameda a jej obhajovanie, ale protestovať mohli aj inak. To vraždenie neospravedlňuje.

Pointa je však inde. Prečo západná Európa tvrdohlavo trvá na tom, že neustále máme príjmať utečencov, často moslimov. Veď je nad slnko jasné, že títo moslimovia sa neintegrujú. Sú to tvrdí ľudia celou dušou oddaný islamu a prorokovi Mohamedovi. Uznávajú svoje zákony – šaríja.

Ak chýbajú v Európe ľudia, prečo sa nerealizujú podporné programy pre mladé rodiny. Veď v dnešnej dobe keď sú mladí ľudia nútení extrémne sa zadlžovať ak chcú bývať vo svojom. Deti sú požehnaním, sú nádherné. Mladí by podľa mňa mali v pohode 2 -3 deti keby na to mali vhodné podmienky. Ale aká je dnes podpora pre mladé rodiny v Európe? No dosť biedna.

Boli by sme na tom podľa mňa oveľa lepšie keby sa v Európe stavali štátne alebo iné byty, ktoré by boli cenovo dostupnejšie. A štát by bol skutočne ochrancom pre rodiny s malými deťmi. Tie rodiny musia cítiť, že keď sa dostanú do problémov neskončia na ulici, ale štát ich bude rôznou formou silno podporovať. Toto ale chýba.

Moslimské komunity rastú a rásť budú aj problémy s nimi. Viedeň je pekný príklad keď už bolo do školy prihlásených viac moslimských ako domácich detí. To je nádhera. Takže človek nemusí byť veštec na to, aby sme predpokladali, že pri pokračujúcom trende a výrazne odlišnej pôrodnosti moslimovia o 20 – 30 rokov Viedeň ovládnu. To čo mali na dosah v stredoveku vojensky sa im teda zrejme podarí hlúpou politikou západnej Európy. Stačí im jednoduch prísť a množiť sa.

Máme demokratické zriadenie, takže väčšina rozhoduje. Takže ak bude moslimov väčšina zvolia si svojho primátora, budú v radoch polície, prokuratúry, budú majiteľmi firiem atď. A keďže ich bude väčšina oni začnú udávať tón a podobu mesta či krajiny. Oni ju jednoducho budú tvoriť. Je naozaj západná Európa taká hlúpa a naivná? Veď toto len debil nevidí. Alebo sa to má stáť, aby sa aj takto násilne skončila bezbožnosť Európanov?

Svoje minulé životy stretávame okolo seba.

24.04.2024

Keď sledujem svoje okolie, pripadá mi to akoby som cestoval v čase. Vidím ľudí a ich vlastnosti. Niektoré ma potešia, iné rozčúlia. Ale keď pozriem do svojho vnútra, vnímam akoby som s tým mal niečo spoločné, hoci sa mi to častokrát nepáči. Pripadá mi to akoby sa hlavne tí bližší ľudia z môjho okolia niekedy v minulých životoch mnou inšpirovali a napodobňovali ma, [...]

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Klamanie.

21.04.2024

Ako vnímajú klamanie ľudia? Podľa mňa je mnoho ľudí, ktorí si myslia, že klamaním niečo získajú. Každému je jasné, že klamanie je podvádzanie, ale mnohí ľudia si myslia, že keď budú dostatočne šikovní, tak sa vyhnú nejakým následkom. A prečo sa vlastne klame? No buď je cieľ vyhnúť sa trestu alebo je to cieľ získať pre seba nejaké výhody. Ako vníma klamanie [...]

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko vraj dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Drucker, Kažimír, Bodis

Rezort školstva sa spája s inovatívnym projektom FinQ. Cieľom spolupráce je zlepšiť finančnú gramotnosť žiakov

25.04.2024 15:51

Ide o súčasť širšieho úsilia podporiť inovácie vo vzdelávaní na základných i stredných školách.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 567
Celková čítanosť: 1376078x
Priemerná čítanosť článkov: 2427x

Autor blogu

Kategórie