Založ si blog

Očista slovenského súdnictva

Ďakujem Svätému Bohu, že konečne udierajú lúče Svetla do tohto dusného močiara zvaného slovenské súdnictvo. Sudcovia mali byť morálnymi autoritami pred ktorými sa mali gauneri triasť strachom. Oni mali ochraňovať vdovu, sirotu či bežného človeka. Namiesto toho sa však títo „sudcovia“ dali kúpiť tými, proti ktorým mali bojovať. Toto malo na našu spoločnosť fatálny a deštruktívny vplyv.

V počte zadržaných sudcov na milión obyvateľov sme zrejme jednotka vo svete. Je to hrozné aj krásne zároveň. Hrozné preto, že naše súdnictvo malo byť vzorom morálky a stalo sa morálnym bahnom a rozsudky tovarom. Krásne preto, že naozaj cítim, že dochádza k očiste justície, čo je veľmi dôležité. Pretože ak nefungujú súdy ak sa gauneri neboja trestu ale beztrestnosť majú kúpenú, my ostatní si môžeme ruky po lakte zodrať, ale aj tak sa nikdy nebudeme mať dobre.

Ako sa vraví ryba smrdí od hlavy. Ak nejaké odvetvie nefunguje dobre hľadajme príčinu vo vedení tohto odvetvia. Je to tak pretože ak je niečo zle riadené tak to dobre nefunguje. A ak súdnictvo neslúži občanom, ale mafiánom tak to sme sa kde dopracovali? Morálne bahno. Ale konečne to celé začína dávať zmysel, že prečo sa obyčajný človek nevedel dovolať spravodlivosti. Pretože tí čo mali veľa peňazí si tú spravodlivosť kúpili.

Policajné akcie Búrka, Boží mlyn a teraz Víchrica- do tretice všetko dobre ako sa vraví. Chválim Hospodina a ďakujem všetkým odvážnym ľuďom. Dúfam, že rozbehnuté vyšetrovania sa podarí doviesť do úspešného konca a títo sudcovia sa zapíšu do histórie nášho národa čiernou farbou ako odstrašujúce prípady. Nikto nestojí nad zákonmi Božími ani sám Boh nie. Podobne nemá stáť nikto ani nad zákonmi pozemskými. Zákon musí platiť, aby bol poriadok. A jedine tam kde vládne poriadok a spravodlivosť jedine tam sa môže usídliť prosperita, šťastie a spokojnosť občanov.

So sudcami je to ako s tou soľou. Ak soľ nemá chuť nie je slaná, čím ju osolíte? Vyhodíte ju von a tam ju pošliapu. Takisto ak sudca nie je spravodlivý, čo s ním? Sudcovia mali byť garantami nepodplatiteľnosti, nezastrašiteľnosti a spravodlivosti. Je veľmi smutné, že zlyhali. Ale ďakujme Svätému Svetlu za to, čo sa teraz deje. Je to akoby rieka začala vylievať svoje vody na vyprahnutú púšť. Účinky tohto deja môžu byť veľmi požehnané pre bežných ľudí. Pretože každý v hĺbke svojej duše túži po spravodlivosti. A Boh je absolútna spravodlivosť. Tak prosme teraz Boha nech dokoná svoje dielo očisty a zjednoťme sa s Bohom vo svojej túžbe po spravodlivosti. Odmenou nám bude radosť a šťastie.

Logika zákonníkov a farizejov.

07.03.2024

Áronovi potomkovia boli určení za kňazov národa. Oni mali bdieť na dodržiavaní Mojžišovho zákona, oni vykonávali službu v chrámoch a vykonávali obete, časť z obetí bola určená pre nich. Toto bolo v Izraeli zaužívané a fungovalo niekoľko storočí. Potom prišiel Ježiš Nazaretský. On rozprával ľuďom ako majú žiť, rozprával čo sa deje po smrti, o Kráľovstve [...]

Ľudstvo a zborený most k Svetlu.

03.03.2024

O významnej úlohe žien a zhubnom konaní väčšiny ľudstva píše Abd-ru-shin nasledovné: „Tak je človek vo svojom nesprávnom pôsobení, ktoré sa ukázalo v tomto stvorení ako brzdiace, rušivé a trvale škodlivé, dnes nakoniec opovrhovaný vlastnou vinou pre svoje smiešne chcenie vedieť všetko lepšie. Svoje odvrhnutie si tvrdošijne sám vynútil, keďže sa urobil [...]

Sila svedomia.

29.02.2024

Predstavte si človeka, ktorého nahovoria na krádež alebo niekomu ublížiť, s tým že „sa to nikto nedozvie“. Alebo si predstavme ženu, ktorú nahovoria, aby si zarobila sexom. Keby aj došlo k tomu, že o týchto veciach sa naozaj nikto nikdy nedozvie, minimálne 1 človek to vždy vie – ten čo to spáchal. Náš vnútorný hlas nás často v takých prípadoch mučí a neustále [...]

FTX Bankman Fried

Súd poslal zakladateľa kryptomenovej burzy FTX na 25 rokov do väzenia

28.03.2024 17:13

Pred kolapsom v novembri 2022 bola druhou najväčšou kryptomenovou burzou na svete.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 554
Celková čítanosť: 1355496x
Priemerná čítanosť článkov: 2447x

Autor blogu

Kategórie