Založ si blog

Očistné plamene pôsobia aj na Slovensku

Vážení spoluobčania v poslednom období sa odhalili obludné praktiky a kauzy, obrovská špina v súdnictve, polícii a prokuratúre aktuálne. Buďme vďační, že sme sa dozvedeli ako veľmi bol tento systém, ktorí nás má chrániť zneužitý. Pretože len ak zistíme, že niečo nefunguje môžeme to začať naprávať – skôr nie.

 

Poďakovanie podľa mňa patrí hrdinstvu Jána Kuciaka a nenažratosti Kočnera, ktorý akoby vedomý si svojej sily stratil zábrany a zahryzol si do príliš veľkého jablka – menom televízia Markíza. Odpovedzme si na otázku, že nebyť týchto faktorov ako dlho by sme ešte žili v tak silne skorumpovanom systéme? Spustila sa reťazová reakcia a z Kočnerovho mobilu a trezoru sa vylialo množstvo špiny. Teraz by všetky Kočnerove kauzy mali byť vyšetrené a tento človek by mal dostať nejaký súhrnný odstrašujúci rozsudok za všetko čo na našom štáte a jeho obyvateľoch spáchal.

 

Naopak Ján Kuciak by mal dostať ocenenie hrdina Slovenskej republiky, pretože odhalil obrovské množstvo vecí s obrovskou spoločenskou závažnosťou a zaplatil za to tým najcennejším – svojím životom. Jána Kuciaka a jeho partnerku vnímam ako skutočných hrdinov ako pravých Kristových bojovníkov, pretože aj Ježiša syna Božieho zabili pre pravdu. Mocní tohto sveta zrejme veľmi nenávidia pravdu. Vyhovuje im skôr šero alebo najlepšie tma, pretože nekalé veci sa dajú najlepšie robiť keď nie sú zjavné, pretože keby boli zjavné neobstáli by.

 

Ďalej sa zamyslime nad tým aké máme zákony. Zo správ sa dozvedám, že pána Trnku nie je možné trestne stíhať. Že uplynula nejaká smiešna 1 či 2 ročná premlčacia lehota. Z tohto je evidentné, že aké poistky dávajú zákonodarci do zákonov. Jednoducho aby určitý ľudia nemohli byť postihnuteľný aj keď sa niečo prevalí. Je čas pýtať sa a požadovať. Blížia sa voľby a my máme právo žiadať opatrenia, aby sa takýmto veciam aspoň v budúcnosti zabránilo, keďže čas už nikto nevráti.

 

Vážne sa ľudia zamyslite aj nad tým na ktorú stranu sa pridáte. Očistné plamene šľahajú. Ale podporíte tieto očistné plamene alebo im budete klásť prekážky či stáť v ceste? Toto je veľmi dôležité ako sa rozhodne národ ako celok. Pretože národ pôjde tou cestou ktorou bude chcieť ísť väčšina. To je nutný zákon stvorenia, ktorý sa nemení podľa požiadavky ale platí stále. Očista prebehne tak či tak len ak sa veľa ľudí bude stavať na odpor bude to dlhšie trvať. Naopak ak veľká časť národa vo svojom vnútri i navonok podporí očistu môže to mať aj rýchlejší priebeh.

Ako zlepšiť svet.

19.04.2024

Predstavme si čo sa dialo keď sme boli ešte deti. Máme určité zážitky čo sa nám na našich rodičoch páčilo a čo nie. S odstupom času vieme čo bolo správne a čo nie. Teraz stačí urobiť úplne jednoduchú vec a mnohí ju aj robia. Stačí pri výchove svojich či iných detí dávať to dobré a správne a to nesprávne sa snažiť čo najviac eliminovať. To isté môžeme [...]

Môže človek pozemskou smrťou uniknúť Božej spravodlivosti?

15.04.2024

Pozrime sa na to spolu podrobnejšie. Pre účely tejto analýzy pripusťme, že Stvoriteľ existuje. Takže predstavme si situáciu, že by človek pozemskou smrťou mohol uniknúť spravodlivosti. Napríklad by bol nejaký bohatý človek, ktorí by mal nepriateľov a chcel by ich odstrániť. Nechce sa však dostať do väzenia, tak dá echo, že kto to urobí za neho dostane veľký balík [...]

Každý robí chyby.

14.04.2024

Podstatné je podľa mňa ako k tomu pristupujeme. Môžeme sa hádať a popierať, že sme urobili chybu. Tým však klameme len samých seba. Môžeme to ignorovať a robiť tú istú chybu aj naďalej, ale pravdepodobne na to nejakým spôsobom doplatíme. Najlepšie bude podľa mňa si chybu priznať. Áno je to trochu bolestné pre naše ego. Keď už vieme, že sme urobili chybu a priznali [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 564
Celková čítanosť: 1370681x
Priemerná čítanosť článkov: 2430x

Autor blogu

Kategórie