Založ si blog

Najväčšie klamstvo v dejinách ľudstva

Je ním tvrdenie, že po smrti už nič neexistuje. Tomuto tvrdeniu dnes dôveruje drvivá väčšina sveta. Pokladám to za majstrovský úspech temna. Veď ak po smrti nič neexistuje, tak potom si treba maximálne užívať tento „jediný“ život. Načo sú nám potom Božie nariadenia? Veď s pozemskou spravodlivosťou si mocní vedia poradiť. Načo nám je potom samotný Boh? Ak nie je nič po smrti, nie je ani Boh.

 

A predsa Boh posielal svojich poslov k milovanému Izraelu, aby hovorili ľudu ako má žiť, aby po smrti vošli do kráľovstva nebeského a do večného života. Ani toto pokolenie samotného Abraháma, starostlivo vedení a v tom čase najpovolanejší, často nepríjmali čisté posolstvo od Boha a prorokov prenasledovali ba aj vraždili. Nakoniec poslal Boh svojho jednorodeného syna. Snáď sa ho budú ostýchať pomyslel si Boh. Oni si však povedali, to je dedič zabime ho a vinica bude naša.

 

Ježiš bol časťou samotného Boha, hlásal o kráľovstve nebeskom, o duši a o posmrtnom živote. Samozrejme to temnu nevyhovovalo a huckalo ľudí proti Svetlu. Nakoniec ho ľudia aj zabili, musel im skutočne veľmi vadiť. Hrozilo, že sa namáhavo vybudované dielo temna zrúti. Ježiš sa však po svojej smrti zjavoval svojím učeníkom, čím dokázal, že smrťou pozemského tela život nekončí. Že duch oživuje, telo nič neosoží. Následne samozrejme muselo temno umlčať aj Ježišových učeníkov, ktorí svedčili o Jeho zmŕtvych vstaní. Veď to sa nemal nikto dozvedieť. Keď nepomohli vyhrážky a spoločenské vylúčenie, zabili aj Ježišových učeníkov. Chceli tak „milostivo“ s temnom za chrbtom uchrániť ľudí od „falošnej viery“

 

Je zaujímavé koľko ľudí aj v našom národe neverí na posmrtný život. Pre nich akoby Ježiš trpel a umrel zbytočne takisto jeho učeníci. Dnes to vyzerá tak, že zvíťazilo temno. Čo mal Boh podľa vás ešte urobiť alebo čo urobil zle? Alebo ako sa Ježiš spýtal: „za ktorý z mojich skutkov ma chcete kameňovať?“ Poznanie a pravda prišla na svet. Poodhaľme nezaujate rúško nevedomosti. Zistíme, že tento svet nenávidí Boha a podnecovaný temnom všemožne proti Bohu bojuje.

 

Vyvoláva to vo mne obraz drzého, protivného dieťaťa, ktoré nechce počúvať milujúceho rodiča. Ide svojou cestou porušuje všetky zákazy a robí si čo chce podľa ľubovôle. Lenže je len otázkou času kedy takéto dospievajúce dieťa príde do veľkých problémov a dokonca môže na to doplatiť aj svojím životom.

 

Vy si to ani neuvedomujete ľudia, že ste prijali vieru diabla. A vieru v Boha a posmrtný život prinesenú prorokmi, Budhom, Lao´c, Mohamedom, Krišnom, Zoroastrom, Mojžišom a nakoniec samotným synom Božím ste odmietli.

Môže človek pozemskou smrťou uniknúť Božej spravodlivosti?

15.04.2024

Pozrime sa na to spolu podrobnejšie. Pre účely tejto analýzy pripusťme, že Stvoriteľ existuje. Takže predstavme si situáciu, že by človek pozemskou smrťou mohol uniknúť spravodlivosti. Napríklad by bol nejaký bohatý človek, ktorí by mal nepriateľov a chcel by ich odstrániť. Nechce sa však dostať do väzenia, tak dá echo, že kto to urobí za neho dostane veľký balík [...]

Každý robí chyby.

14.04.2024

Podstatné je podľa mňa ako k tomu pristupujeme. Môžeme sa hádať a popierať, že sme urobili chybu. Tým však klameme len samých seba. Môžeme to ignorovať a robiť tú istú chybu aj naďalej, ale pravdepodobne na to nejakým spôsobom doplatíme. Najlepšie bude podľa mňa si chybu priznať. Áno je to trochu bolestné pre naše ego. Keď už vieme, že sme urobili chybu a priznali [...]

Ježiš nebol slabý, len poznal zákony stvorenia. .

12.04.2024

Mnohí ľudia vnímajú Ježiša ako slabého, pretože sa nedokázal ubrániť ukrižovaniu. Pripadá mi to, že mnohí ľudia vnímajú Ježiša ako všeobjímajúcu lásku, ktorá si nechala beztrestne ubližovať. Podľa mňa je to nesprávny a nebezpečný názor. Nebezpečný preto, že naň ešte aj dnes mnoho ľudí môže kruto doplatiť ak sa opovážia páchať zlo v domnienke, že sa [...]

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 08:34

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 563
Celková čítanosť: 1370023x
Priemerná čítanosť článkov: 2433x

Autor blogu

Kategórie